به گزارش خبر استان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گفت با اجرای این طرح آب آشامیدنی مورد نیاز ۳۶ روستای شهرستان تنگستان وشهردلوار با جمعیتی بیش از ۳۶ هزار نفر تامین خواهد شد.
مسعود نصوری افزود این طرح با ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار و در مدت ۱۸ ماه اجرایی می شود که دوره بهره برداری از آن نیز ۱۵ سال خواهد بود.
وی گفت با بهره برداری از این طرح میزان آب آشامیدنی تولیدی به ۷ هزار و ۵۰۰ میلیون مترمکعب در طول شبانه روز خواهد رسید.
سیدمحمدحسن باستی اظهار داشت: با توجه به اینکه منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در دیگر استانها قرار دارد تامین آب آشامیدنی از مهمترین دغدغهها و محوریترین اولویت در تامین نیازهاى مردم استان درشرایط خشکسالی وکم آبی درسال های اخیر است.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در استانهای دیگر قرار دارد تصریح کرد: درحال حاضربا توجه به شرایط خشکسالی و کمبود منابع تامین آب در کشور و ازجمله استان بوشهر کمتراز ۱۰ درصد از آب مصرفی آن از منابع داخلی استان و بقیه از منابع خارج از استان تامین میشود.
معاون استاندار بوشهر با اشاره به تدوین پروژههای آبشیرینکن در نقاط ساحلی استان بوشهر خاطر نشان کرد: برای تامین منابع پایدار آب آشامیدنی استان بوشهر برنامههای مختلفی تدوین شده که ازجمله این اقدامات ایجاد آب شیرینکن درمناطق ساحلی به منظور تامین منابع مطمئن و پایدار آب شرب است.
باستی با اشاره به افتتاح دو پروژه آب شیرینکن در بوشهر و کنگان تصریح کرد: دو پروژه آب شیرینکن با مشارکت بخش خصوصی در کنگان و بوشهر اجرایی و افتتاح شد که هر کدام از این پروژهها روزانه ۱۰ هزار متر مکعب آب آشامیدنی، از طریق آب دریا شیرینسازی و به شبکه آبرسانی این دو شهر منتقل میشود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته عملیات اجرایی آب شیرینکن برای تامین آب شهرستان جم درشهر ساحلی سیراف آغازشد از اجرایی شدن طرح آب شیرینکن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر خبرداد و افزود: در تکمیل ظرفیتهای تامین آب آشامیدنی شهر بوشهر بهزودی پروژه آب شیرینکن ۳۵ هزارمترمکعبى بوشهر اجرایی میشود که با اجرای آن مشکل تامین آب در این شهر برطرف میشود./تسنیم