خبر استان:این دستگاه با سرعت ۹۶ کیلومتر در ساعت عمق خرابی ها را تجزیه و تحلیل میکند و در کمترین زمان ممکن نتایج را برای بررسی در اختیار کارشناسان قرار می دهد
حمیدرضا علم در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیما افزود: این دستگاه با استفاده از پرتو خطی لیزری، دوربین های با سرعت بالا که در انتهای ماشین نصب است و دستگاه مسافت سنج و موقعیت یاب، اندازه گیری دقیقی از خرابی های سطحی انجام می دهد
وی با بیان اینکه سرعت شناسایی و پردازش این دستگاه بالاست، ادامه داد: این دستگاه با سرعت ۹۶ کیلومتر در ساعت عمق خرابی ها را تجزیه و تحلیل میکند و در کمترین زمان ممکن نتایج را برای بررسی در اختیار کارشناسان قرار می دهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر با اشاره به اینکه برای خرید دستگاه اسکنر جادهای حدود ۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: دستگاه اسکنر جاده ای به مدت دو روز ۴۰۰ کیلومتر از ۱۰۴۱ کیلومتر راه شریانی استان را اسکن و خرابی های احتمالی را شناسایی می کند.
مدیرآزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان بوشهر نیز در خصوص این دستگاه گفت: پیش از این، عیوب جاده ها با نیروی انسانی و به صورت سنتی و چشمی انجام میگرفت که زمان بَر بود.
غلامرضا قاسمی افزود: سرعت بالا، کیفیت و دقت بالای نتایج آزمایشگاهی ، کاهش هزینه در بهسازی طرحها، ایمنی بالای فرد آزمایش کننده و انجام آزمایش بدون هرگونه ترافیک از مزایای دستگاه اسکنر جاده ای است .
وی گفت: در دنیا فقط ۱۱ کشور از این دستگاه در جاده ها استفاده میکنند که ایران هم جزء این کشورهاست .
علاوه بر استان بوشهر، پیش از این ، جاده های استان های خراسان جنوبی، البرز، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان با استفاده از دستگاه اسکنر جاده ی اسکن شده و در دو روز آینده هم، جاده های استان خوزستان مورد تحلیل و ارزیابی قرار میگیرد.