مرگ ۲ مصدوم حادثه انفجار در منزل مسکونی در بیمارستان گناوه
مرگ ۲ مصدوم حادثه انفجار در منزل مسکونی در بیمارستان گناوه

خبر استان:۲ مصدوم حادثه انفجار در منزل مسکونی در شهر دوگنبدان شهرستان گچساران بستری در بیمارستان سوانح و سوختگی شهر گناوه به علت شدت جراحات جان باختند.

به گزارش خبر استان،سرپرست بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما  گفت: انفجار یک باب منزل مسکونی در شهر دوگنبدان شهرستان گچساران استان کهکیلویه و بویر احمد ، سبب مصدومیت ۶ نفر از اعضای یک خانواده شد که ۲ نفر از آنها برای درمان به بیمارستان گناوه منتقل شدند اما به علت شدت جراحات جان باختند.

محمدجواد طاهری افزود : هر ۲ مصدوم این حادثه دچار سوختگی شدید بیش از ۱۰۰درصد بودند.

به گفته مسئول ایستگاه شماره یک آتش نشانی شهر دو گنبدان ، بر اساس بررسی‌های اولیه کارشناسان، نشت و تجمع گاز شهری سبب این حادثه بوده است.در این انفجار که سبب تخریب درب، پنجره و قسمتی از این منزل مسکونی شده بود، یک زن، چهار مرد و یک پسر بچه مصدوم و دچار سوختگی شدید شدند. بقیه مصدومان در یاسوج و شیراز بستری شده اند.