خبر استان:مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: طرح ملی کاهش وزن مرغ گوشتی درمرغداری های این استان با هدف افزایش کیفیت گوشت مصرفی، بهینه کردن و افزایش صادرات این محصول به خارج کشور اجرا شد.
به گزارش خبر استان عبدالمحمد عوض زاده روز دوشنبه در بازدید از واحد مرغداری روستای بصری دشتستان در گفت وگو با ایرنا افزود: در همه دنیا فرهنگ مصرف گوشت مرغ با کاهش وزن متداول است در صورتی که این امر در کشور ما وارونه بوده و وزن مرغ بسیار بالاست.
عوض زاده اضافه کرد: این موضوع باعث نبود بازار صادراتی برای مرغ گوشتی کشور در کشورهای همسایه شده است.
وی بیان کرد: چربی کمتر و لذیذ بودن گوشت مرغ با کاهش وزن آن در سنین پایین از مزایای این طرح است.
عوض زاده گفت: در استان بوشهر ۲۲۵ واحد مرغداری صنعتی فعال وجود دارد و سالانه حدود ۳۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می کنند که در این استان و استانهای همجوار به مصرف می رسد.
وی یادآور شد: ظرفیت پرورش مرغ گوشتی استان شش میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوران است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در فاز اول اجرای این طرح در وزن مرغ ها بین یک کیلو و ۸۰۰ گرم تا دو کیلو و ۲۰۰ گرم باشد که این طرح با نظارت و کنترل جهاد کشاورزی و دامپزشکی اجرایی شده است.
رئیس هیات مدیره تعاونی مرغداران استان بوشهرگفت: برای اجرای طرح کاهش وزن مرغ گوشتی در مرغداری های استان این تعاونی آمادگی همکاری لازم با سازمان جهاد کشاورزی و دامپزشکی را دارد.
اردشیر بی نیاز افزود: این تعاونی ضمن هماهنگی با سازمانهای مربوطه و اطلاع رسانی لازم این طرح را در استان اجرایی کرده است.
وی بیان کرد: هم اکنون مجموع مرغداریهای استان بوشهر با سه هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری، دوهزار میلیارد ریال گردش مالی و اشتغال زایی یکهزار و۵۰۰ نفر بصورت مستقیم فعالیت می کنند.
بی نیاز، عمده مشکلات مرغداری های استان بوشهر را نقدینگی و گردش مالی دانست و خواستار همکاری مسئولان در ارائه تسهیلات ارزان قیمت به این واحدها شد.