خبر استان:توجه به سلامت غذایی شهروندان از اولویت های مهم و رسالت اساسی مرکز بهداشت بوده و این تکلیف همواره در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرار گرفته است.
به گزارش خبر استان به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ،کارشناس مسئول بهداشت محیط اعلام کرد . به منظور تامین سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء شاخص های کیفی غذایی ، کلیه مراکز عرضه موادغذایی بازرسی گردیده و هویت و کیفیت همه محصولات غذایی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
مهندس ندا عالی حسینی تاکید کرد: توجه به سلامت غذایی شهروندان از اولویت های مهم و رسالت اساسی مرکز بهداشت بوده و این تکلیف همواره در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرار گرفته است.ودر راستای اجرای قانون اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و براساس نظارت های بازرسین بهداشت محیط ، تعداد ۴ مرکز تهیه ، توزیع و فروش موادغذایی متخلف شناسایی و طی مراحل قانونی و قضایی پلمپ گردید.
وی خاطر نشان کرد: بازرسین بهداشت محیط بطور مستمر کلیه فروشگاههای بزرگ ، سوپرمارکت ها، فست فودها و … را بازرسی و در صورت رویت تخلفات بهداشتی (تقلبات مواد غذایی، تاریخ مصرف گذشته ، عدم رعایت ضوابط بهداشت فردی و ساختمانی) با متخلفین طبق قانون برخورد جدی و عاجل بعمل خواهد آمد.
همچنین شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی ، به منظور شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی با سامانه مدیریت ارتباط مردمی با شماره تلفنی ۱۹۰ تماس حاصل فرمائید.