ندای استان:رستمی می گوید: گزارش هایی مبنی بر ارتباط برخی پزشکان با صرافی ها در زمینه مبادله ارز داشته ایم که شائبه زیرمیزی، فرار مالیاتی و پولشویی را در پی دارد و در پرونده آنها ضبط شده تا در فصل اظهارنامه مالیاتی مورد بررسی قرار بگیرد.
به گزارش ندای استان،محمدجواد رستمی در نشست خبری گفت: سال گذشته در این سامانه، ۲۳ مورد فرار مالیاتی گزارش مردمی در استان بوشهر دریافت کردیم که ۵ مورد تکراری بود و مابقی در دست بررسی نهایی است.
مدیرکل امور مالیاتی استان بوشهر با بیان اینکه عمده گزارشات فرار مالیاتی مربوط به پزشکان است، می گوید: این فرار مالیاتی یا کتمان درآمد در قالب دریافت سکه و ارز رخ می دهد که مردم می توانند در سامانه سوتزنی سازمان امور مالیاتی گزارشات خود را اعلام کنند و در صورت صحت گزارش، پاداشی به شخص گزارش دهنده ارائه می شود.
رستمی تصریح کرد: گزارش هایی مبنی بر ارتباط برخی پزشکان با صرافی ها در زمینه مبادله ارز داشته ایم که شائبه زیرمیزی، فرار مالیاتی و پولشویی را در پی دارد و در پرونده آنها ضبط شده تا در فصل اظهارنامه مالیاتی مورد بررسی قرار بگیرد.
پرداخت ۲۸۰۰ میلیاردی مالیات به شهرداریها و دهیاریهای بوشهر
وی در بخش دیگری از این نشست خبری ادامه داد: در سال گذشته ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار عوارض بر ارزش افزوده به حساب دهیاریها و شهرداریهای استان بوشهر واریز شده است.
رستمی با بیان اینکه اعتبار مذکور به نسبت جمعیت توزیع می شود، سهم هر شهر مرکز استان را به این شرح اعلام کرد: بوشهر ۵۷۶ میلیارد تومان، برازجان ۴۶۴ میلیارد تومان، گناوه ۲۳۳ میلیارد تومان، کنگان ۲۰۱ میلیارد تومان، اهرم ۱۵۸ میلیارد تومان، خورموج ۱۵۵ میلیارد تومان، جم ۱۳۳ میلیارد تومان، دیر ۱۰۹ میلیارد تومان، عسلویه ۹۵ میلیارد تومان و دیلم ۷۴ میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به اینکه مثلا در شهرداری بوشهر قریب ۸۰ درصد اعتبارات سال گذشته آن از محل ارزش افزوده است، اظهار کرد: بی اطلاعی عمومی از اینکه درصد بالایی از درآمد شهرداریها از محل مالیات تامین میشود، سبب ضعف در فرهنگ مالیاتی مودیان شده و قرار است از امسال پرداخت و هزینهکرد این درآمدها به صورت فصلی به صورت عمومی اطلاعرسانی شود.