ندای استان:بهره مند گفت:حدود ۲۳۸ وسیله بازی در استان داریم که تحت نظارت هستند و از این میزان، ۱۵۸ وسیله ایمنی شان تایید نشده است
به گزارش ندای استان،مدیرکل اداره استاندارد استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح ضربتی بررسی ایمنی آسانسورها گفت: ۲۳ آسانسور غیراستاندارد در بخشهای اداری و عمومی (نظیر مجتمع پزشکان یا هتل ها) استان غیراستاندار شناخته شده و به آنها مهلت ۱۰ روزه داده شده تا نسبت به استاندارسازی آسانسورهای خود اقدام کنند در غیر این صورت این آسانسورها پلمب و نامشان رسانهای میشود.
محمدرحیم بهره مند یادآور شد: در مجموع ۲۶۷ آسانسور در مراکز اداری و عمومی مثل مطب پزشکان استان وجود دارد که ۴ مورد دارای نقص بحرانی پلمب شد، ۲۳ آسانسور غیراستاندارد در بخشهای اداری و عمومی هم همکاری نکردند که طی سومین نامه که بصورت دستی به آنها تحویل شد، مهلت ۱۰ روزه داده شده تا نسبت به استاندارسازی آسانسورهای خود اقدام کنند. در غیر اینصورت ضمن رسانهای شدن اسامی این ادارات و اماکن، آسانسورهای غیرایمن این مراکز پلمب میشود.
کوتاهی شهرداریهای استان بوشهر در استاندارسازی وسایل بازی
بهره مند در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به اینکه بعد از دو سال شرایط کرونایی، شهرک های بازی مجددا فعال شده اند، عنوان کرد: حدود ۲۳۸ وسیله بازی در استان داریم که تحت نظارت هستند و از این میزان، ۱۵۸ وسیله ایمنی شان تایید نشده است. بنابراین از صاحبان شهرکهای بازی میخواهیم قبل از شکایت قضائی برای دریافت پروانه ایمنی و استانداردسازی وسیلههای بازی اقدام کنند چون کودکان سرمایههای آینده ما هستند و ما باید حافظ جان و سلامتی آنها باشیم.
وی با گلایه از کوتاهی شهرداریهای استان در استاندارسازی وسایل بازی در پارکهای عمومی تصریح کرد: با توجه به تاکید معاون عمرانی استانداری بر استانداردسازی این وسایل در مراکز عمومی و پیگیریها مجدانه ادارهکل استاندارد، شهرداریها به این حوزه ورود کنند تا پای مراجع قضائی به ماجرا باز نشود و مجبور به پلمب این وسایل در پارکهای عمومی بهمنظور حفظ سلامتی و جان کودکان نشویم.
از چرخ فلک بوشهر چه خبر؟
او درباره چرخ و فلک ۷۲ متری بوشهر که شهردار قول بهره برداری آن در عید نوروز را داده هم بیان کرد: یک شرکت بازرسی استاندارد تمام مراحل نصب را بررسی کرده و پس از اینکه نصب به پایان رسید، اداره کل استاندارد برای تایید آن را به یکی از آزمایشگاهها ارجاع می دهد تا وی طی ۱۰ روز گزارش خود را در سامانه بارگذاری کند، اما هنوز برای این مرحله اقدام نشده است.
ماجرای برنج های وارداتی و داخلی
مدیرکل استاندارد بوشهر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته می شود در برنج های شمال برخی سموم و فلزات مضر وجود دارد و آیا این موضوع در آزمایشگاهها بررسی شده؟ اظهار کرد: چون برنج های داخلی مشمول استاندارد اجباری نیست، تاکنون به این مبحث ورودی نداشته ایم، ولی برنج های وارداتی از گمرک بوشهر همگی در آزمایشگاه مواد غذایی استان از نظر سموم باقی مانده و… بررسی و بعد از تایید مجوز وارد می شود.
وی با اشاره به تشویقی بودن استاندارد محصولات کشاورزی در کشور اظهار کرد: در همین زمینه سه پروانه محصول سالم برای خرما در استان صادر شده و برای سایر محصولات نظیر گوجه فرنگی نیز این امادگی فراهم است، همچنان که پس از اتفاقات چند وقت پیش درباره برگشت برخی محصولات کشاورزی، اقلامی نظیر کیوی برای صادرات به عمان، در آزمایشگاههای بوشهر بررسی شد و پس از اینکه تاییدیه نگرفت، از خسارت بیشتر بابت حمل آن به کشور خارجی و برگشت جلوگیری شد.
هشدار درباره بتن های موقت
بهره مند از اجرای طرح ضربتی استانداردسازی بچینگهای بتنسازی در استان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه استان بوشهر روی کمربند زلزله قرار دارد، بایستی از بتنهای استاندارد در ساختمانسازی استفاده شود. از این رو بزودی عملکرد بتن های آماده در محل پروژه های دولتی پایش تا از صحت و سقم رعایت استاندارد در این مرکزها اطمینان حاصل شود.
وی همچنین با اشاره به آغاز طرح ویژه استاندارد برای نظارت بر بازار هم گفت: این طرح از روز یکشنبه هفته جاری با حضور دستگاههای ذیربط مانند صمت آغاز شده و تا ۱۵ فروردین تداوم دارد.
بهرهمند با اشاره به اینکه ۴۷ شرکت آزمایشگاهی در حوزه استاندارد در استان فعالیت میکنند، گفت: برای کنترل بازار بیش از ۵ هزار مورد بازرسی انجام دادهایم که ۱۹۸ مورد مغایرت شناسایی و ۱۲ مورد جعل شناسایی شد که بیشترین مشکل در خصوص دستمال کاغذی و محصولات سلولزی بود.