ندای استان:مدیرمخابرات منطقه بوشهر گفت: این شرکت اکنون حدود ۱۵ میلیارد تومان از دستگاههای اجرایی استان مطالبات دارد که بدون شک دریافت آن کمک شایانی به ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات خواهد شد.
به گزارش ندای استان، علی مهرپویا روز یکشنبه در دیدار با رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی در استان بوشهر با تبریک روز خبرنگار افزود: در سه ماه گذشته ۶۰ درصد مشترکین تلفن ثابت قبض تلفن خود را پرداخت نکردند.
وی بیان کرد: باتوجه به اینکه مخابرات شرکتی درآمد هزینه ای است بدون دریافت مطالبات در زمینه خدمات دهی به هم استانیها و همچنین پرداخت هزینههای ضروری اختلال ایجاد می شود.
مهرپویا اظهارداشت: عدم پرداخت قبض توسط برخی از مشترکان اداری و شرکت های خصوصی که از بستر مخابرات استفاده می کنند چالشهایی جدی برای ادامه خدمات به مشتریان بوجود آورده است.
مدیر مخابرات منطقه بوشهر گفت: برخی از مواقع مشترکان نسبت به قطع تلفن خود با وجود بدهی ۱۰ هزار ریالی هجمههایی به شرکت وارد می کنند ولی باتوجه به اینکه این مبلغ برای چند صد هزار مشترک مبلغی معادل چند صد میلیون تومان است که عددی قابل توجه در جهت توسعه زیرساختهای ارتباطی بوده و زمینه ارتقاء وضعیت خدمات را فراهم میکند.
وی یادآورشد: قطع خطوط تلفن مطابق فرآیندهای مصوب و درصورت عدم پرداخت در مهلت مشخص شده انجام میشود.
مهرپویا گفت: هرچند مخابرات شرکتی خصوصی است اما خدمات عمومی دارد که دولت باید حمایت مطلوب و موثری از شرکتهای مخابرات داشته باشد.
مهرپویا افزود: افزایش نیافتن تعرفه های مخابراتی طی ۱۸ سال گذشته در شرایطی که هزینهها رشد زیادی داشته است شرایط نامناسبی فراروی شرکت مخابرات ایجاد کرده و تداوم این رویه خدمات دهی به مشترکین را با اختلال مواجه می کند.
وی بااشاره به اینکه در شرایط کنونی چنانچه درآمد هر خط تلفن استان ۶ برابر شود میزان درآمد و هزینهها یکسان خواهد شد گفت: با همه این شرایط استان بوشهر اکنون در حوزه ارتباطات از جمله اجرای فیبرنوری و اینترنت، پوشش تلفن همراه جایگاه مناسبی دارد.
مدیر مخابرات منطقه بوشهر افزود:اکنون در شهرهای بوشهر، برازجان، کنگان، دیلم، گناوه، دیر، جم و عسلویه فیبرنوری خانگی وجود دارد که براساس میزان تقاضا برای سایر شهرها نیز این زیرساخت مهم برحسب میزان تقاضا اجرایی خواهد شد.
مهرپویا اظهارداشت: در برخی از شهرها نیز با وجود تامین زیرساخت مناسب فیبر نوری استقبال مناسبی نشده به نحوی که در کنگان ، عسلویه، ریز و جم با وجود اجرا شدن چندین کیلومتر فیبرنوری خانگی در هر شهر از ابتدای امسال از مزایای این سرویس جدید به خوبی استفاده نشده است.
وی ادامه داد: براساس زیرساختهایی که احداث شده پیش بینی می شود امسال ۲ برابر سال قبل فیبر نوری خانگی در استان بوشهر واگذار شود.
مدیرمخابرات منطقه بوشهر گفت: سرقت مکرر سیم و کابل ها یکی از دلایل ایجاد اختلال در خدمات مخابراتی در استان بوشهر است طویکه جرایم صادره برای متخلفین بازدارنده نیست هرچند که همکاری نیروهای انتظامی و قضایی قابل تقدیر است.
وی اضافه کرد: در استان بوشهر ۵۵ درصد مشترکان اینترنت خود را از شرکت مخابرات و مابقی اینترنت مورد نیاز خود را از سایر شرکت بخش خصوصی تامین می کنند.
مهرپویا اظهار داشت: زیرساختهای ارتباطی در استان بوشهر بخوبی بکارگیری شده که نمونه برجسته آن انتخابات اخیر بود که تمامی شعبههای رای گیری در استان ارتباط آنلاین داشتند.
وی گفت: همکاری با مساجد در مراسم ماه محرم سال گذشته برای استفاده از بستر فضای مجازی برای پخش مراسم انجام شد که یکی از مساجد فعال در این زمینه مسجد دهدشتی بوشهر بود.
مهرپویا همچنین با اشاره به ضرورت در اولویت قرار گرفتن کارکنان شرکت مخابرات برای تزریق واکسن کرونا اظهارداشت: نیروهای این شرکت به دلیل ارتباطات متعدد و مستمر با مشترکان در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند که با این شرایط می بایست تزریق واکسن آنها اولویت داده شود.
مهرپویا افزود: شرکت مخابرات ایران – منطقه بوشهر با تمام توان در کنار کادر درمان قرار گرفته و با توسعه به موقع پهنای باند برای استفاده تمام ادارات، سازمانها و اصناف و اشخاص از بسترفضای مجازی و اینترنت، افزایش نقاط دارای پوشش اینترنت تلفن همراه، ارسال پیامکهای ستاد کرونا، اتصال حدود یکهزار مدرسه به اینترنت مخابرات جهت برگزاری کلاس های آنلاین و دراختیار گذاشتن سالن ورزشی برای تزریق واکسن به دانشگاه علوم پزشکی تمام تلاش خود را برای کاهش ترددهای غیر ضروری و همچنین کاهش فشار بر کادر درمان انجام داده است.
وی عنوان کرد: این در حالی است که تعداد زیادی از کارکنان به کرونا مبتلا شده اند و این امر باعث فشار زیاد بر مجموعه اجرایی مخابرات شده است.