خبر استان:مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان بوشهر گفت: ۳۷ دوربین کنترل سرعت در محورهای استان بوشهر در حال نصب است.
به گزارش خبر استان، حمیدرضا علم پیش از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران گفت: در حوزه هوشمندسازی از استانهای پیشرو هستیم و ۱۵ دوربین کنترل سرعت در جادههای استان نصب شده که از این تعداد ۹ دوربین در محور بوشهر – برازجان – دالکی و ۶ دوربین در محور بوشهر – گناوه و محور ساحلی نصب شده است و در این محور شاهد کاهش محسوس حوادث رانندگی و تلفات ناشی از این حوادث بودهایم.
وی بیان کرد: در چهار ماهه نخست امسال تلفات جادهای استان بوشهر نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته است که در مدت یاد شده ۶۹ نفر در حوادث رانندگی در جادههای استان فوت شدند که خستگی و خوابآلودگی رانندگان عامل عمده واژگونی خودرو و تصادفات بوده است.
این مسؤول با اشاره به آمار بالای تلفات موتورسواران در تصادفات اظهار داشت: با توجه به تاثیر انکارناپذیر آموزش در کاهش حوادث رانندگی براساس برنامهریزیهای انجام شده، سال گذشته در ۳۰ روستای استان برای موتورسواران کارگاههای آموزشی برگزار شد که براساس بررسیهای انجام شده در هیچ یک از این روستاها تلفات ناشی از تصادف نداشتهایم.
علم با بیان اینکه بیش از هشت سال از اجرای طرح ایمنسازی مدارس حاشیه جادهها در استان بوشهر میگذرد، یادآور شد: ایمنسازی مدارس حاشیه راهها با همکاری پلیس راه و آموزش و پرورش در دو بخش فیزیکی و فرهنگی انجام میشود که ساخت پلهای عابر پیاده و پلهای دو منظوره از اقدامات فیزیکی است که در استان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه با آغاز اجرای این طرح هیچ مدرسهای در حاشیه جادهها ساخته نمیشود، اضافه کرد: به منظور آشنایی دانشآموزان با فرهنگ ترافیکی و کاهش حوادث ناشی از تصادفات، با تهیه بستههای آموزشی، قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی توسط اساتید با تجربه در مدارس حاشیه جادهها آموزش داده میشود.
علم، حمل و نقل را زیر بنای توسعه دانست و بیان کرد: استان بوشهر یکی از استانهای شاخص در حوزه حمل و نقل است و حمایت مدیران ارشد استان در سالهای اخیر اقدامات موثری در این حوزه در استان انجام شده و برنامههای خوبی نیز در دست اجراست.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان بوشهر گفت: میانگین سنی ناوگان اتوبوسی در استان بوشهر کمتر از پنج سال است که جوانترین ناوگان اتوبوسی در کشور محسوب میشود.
وی افزود: در حوزه بار، با توجه به طرح توسعه جزیره نگین، پایانه لجستیک را در دستور کار داریم و محل مورد نظر برای اجرای طرح مشخص شده و سرمایهگذار بخش خصوصی نیز پای کار است.
علم با اشاره به ساخت شهرک حمل و نقل در منطقه ویژه اقتصادی ادامه داد: باتوجه به فعالیت و استقبال خوب شرکتهای صنعتی و نفتی از این شهرک، طرح توسعه آن را به منطقه ویژه پیشنهاد دادهایم.
علم یادآور شد: در راستای ارتقا سطح ایمنی عبور و مرور و کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی، همه جادههای استان حتی جادههای روستایی به سیستمهای ترددشمار مجهز شده است.
وی تصریح کرد: امسال نیز برنامه داریم محورهای برازجان به اهرم و سه راهی طاهری به جم که محور خروجی استان بوشهر به فارس است را به دوربینهای کنترل سرعت مجهز کنیم و با اتمام پروژه محور بوشهر به دیر این دوربینها در این محور نیز نصب خواهد شد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان بوشهر با اشاره به مکانیزه شدن سیستم توزیع بار در پایانه بار بوشهر افزود: این سیستم ظرف چند روز آینده راهاندازی میشود و از استانهای پیشرو در این زمنیه هستیم.
علم در رابطه با مجتمعهای بینراهی نیز گفت: در این زمینه سرمایهگذاریهای خوبی انجام شده است و تاکنون ۱۲ مجتمع بینراهی راهاندازی شده و ۱۲ مجتمع دیگر نیز در دست ساخت است که بیشتر آنها تا سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
این مسؤول با بیان اینکه جادههای استان بوشهر از ایمنی خوبی برخودار است، اظهار داشت: ۶۰۰ کیلومتر بزرگراه داریم که تاپایان سال به ۹۰۰ کیلومتر افزایش مییابد.
علم با اشاره به خروج یک میلیون و ۷۸۰ هزار تن بار از استان بوشهر بیان کرد: امسال در حوزه بار بدلیل کاهش واردات با کاهش ۱۴ درصدی مواجه بودیم که پیش بینی میکنیم با ورود کشتی کانتینری در نیمه دوم سال در این حوزه شاهد رشد خوبی داشته باشیم.