خبر استان:استاندار بوشهر گفت: با بیان اینکه توزیع اعتبارات باید براساس توازن صورت بگیرد افزود: در توزیع اعتبارات باید توازن مناطق براساس جمعیت، ظرفیتها، وسعت و توسعه یافتگی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبر استان، مصطفی سالاری صبح امروز در نشست با فرمانداران استان بوشهر با بیان اینکه توزیع اعتبارات باید براساس توازن صورت بگیرد اظهار داشت: در توزیع اعتبارات باید توازن مناطق براساس جمعیت، ظرفیتها، وسعت و توسعه یافتگی مورد توجه قرار گیرد.
وی از رشد اعتباری شهرستانهای استان بوشهر خبرداد و خاطرنشان کرد: بیشترین اعتبارات مربوط به پروژههای ملی و تصمیمات سفر رئیسجمهور به استان است که طرحهای دهکده گردشگری، ورزشگاه ۱۵ هزار نفری، دانشکده معماری، خروجی دوم بوشهر و تکمیل طرحهای فاضلاب از آن جمله است.
استاندار بوشهر با تاکید براینکه تصمیمات نشستهای هماندیشی بخشهای استان بوشهر اجرایی شده گفت: بیش از ۹۰ درصد این تصمیمات اجرایی شده که فرمانداران موظف هستند تصمیمهای این نشستها را تعیین تکلیف کنند.
سالاری با اشاره به تکمیل طرحهای مینی فوتبال در قالب پروژه ۵۰۰ و ۱۰۰۰ افزود: اجرای طرح ۵۰۰۰ در شهرهای استان بوشهر امسال روند آن تسریع و اعتبارات این طرحها امسال تخصیص مییابد.
وی با اشاره به اجرای طرح سلامت دهان ودندان در استان بوشهر خاطر نشان کرد: برای اجرای این طرح ضمن تجهیز مراکز بهداشتی درمانی به امکانات دندان پزشکی، ۱۲ اکیپ سیار دندانپزشکی راهاندازی شده که با تامین مواد مصرفی از مهرماه امسال این اکیپها به نقاط مختلف استان بوشهر اعزام میشوند.
استاندار بوشهر اجرای بوستانهای امید روستایی را مورد اشاره قرار داد و گفت: در اجرای طرحهای بوستان روستایی در تمام روستاها ضمن ایجاد تجهیزات بازی کودک و نوجوان، زمین والیبال، سینمای روباز و امکانات دیگر ورزشی ساخته میشود که این طرحهای نیمه دوم امسال تکمیل میشود.
سالاری اجرای دهکدههای گردشگری را از طرحهای مهم استان دانست و گفت: در تمام نقاط استان بوشهر به ویژه نقاط ساحلی طرحهای دهکده گردشگری طراحی شده که در برخی نقاط روند اجرایی مطلوبی دارد که فرمانداران در توزیع اعتبارات به این طرحها توجه جدی کنند.
وی با اشاره به طراحی بوستانهای شهری تصریح کرد: با اجرای این طرحها سرانه شهری به شش متر مربع میرسد که فرمانداران در توزیع اعتبارات به طرحهای که رویکرد اجتماعی دارد توجه ویژه کنند.
استاندار بوشهر با اشاره به سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت: با توجه به اینکه تاکید بر اشتغالزایی جوانان و طرحهای اقتصادی است باید پروژههای عمرانی با رویکرد ایجاد فرصتهای شغلی اجرایی شود.
سالاری با تاکید بر توجه به طرحهای آبرسانی روستایی افزود: براساس سطح بندی اجرای طرحهای مخزن ذخیره آب روستایی در اولویت قرار دارد و تکمیل مجتمعهای آبرسانی در اولویت برنامهها قرار گرفته است.
وی با تاکید بر رعایت سطح بندی در توزیع اعتبارات تصریح کرد: اجرای طرحهای آبرسانی شهری و روستایی که در اولویت برنامههای استانی قرار دارد باید براساس سطح بندی مخازن ذخیره آب طراحی و اجرا شود تا به استانداردهای ملی دست یابیم.
استاندار بوشهر تکمیل طرحهای اورژانس جادهای و نوسازی و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی را از برنامههای مهم دانست و گفت: برخی طرحها که با مشارکت وزارتخانهها اجرا و تکمیل میشود بخشی از اعتبارات از محل اعتبارات ملی تامین میشود که نقش مهمی در تکمیل آن دارد.
سالاری با تاکید بر تکمیل پروژههای نیمه تمام گفت: در تکمیل پروههای نیمه تمام اثرگذاری آن مد نظر قرار بگیرد.
وی با تاکید بر توجه به طرحهای هجرت و بسیج سازندگی افزود: فرمانداران نسبت به طرحهای بسیج سازندگی و هجرت توجه ویژهای داشته باشند و نسبت به توزیع اعتبارات برای تجهیز و ترمیم واحدهای آموزشی در آستانه سال تحصیلی جدید اقدام کنند.
استاندار بوشهر با تاکید بر توزیع اعتبارات برای تکمیل حوزههای علمیه در استان بوشهر خاطر نشان کرد: اعتبارات لازم برای تکمیل و تجهیز طرحهای حوزه علمیه در شهرستانها تخصیص یابد.
سالاری با تاکید بر نظارت بر اعتبارات عوارض آلایندگی و ارزش افزوده بیان کرد: در توزیع و هزینه کرد اعتبارات عوارض آلایندگی و ارزش افزوده در شهرها و روستاها نظارت بیشتری شود تا بر اساس برنامهریزی انجام شده این اعتبارات تخصیص یابد.
در ادامه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بوشهر افزود:تکمیل پروژههای نیمه تمام استان یکی از اولویتها و مورد تاکید استاندار بوده است و در این راستا شاهد اقدامات خوبی هستیم.
وی به افزایش تعداد پروژههای عمرانی و افتتاحی در سطح استان بوشهر طی دهه فجر و هفته دولت سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: امسال اعتبارات مناسبی برای بازسازی و تجهیز مدارس استان بوشهر درنظر گرفته خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بوشهر از توزیع اعتبارات در استان بوشهر بر اساس جمعیت و مساحت شهرستانها خبر داد و اضافه کرد: در مجموع ۴۶۰ میلیارد تومان اعتبار در قالب کمیته برنامهریزی شهرستانهای استان بوشهر توزیع خواهد شد.
وی افزود: سهم دشتستان ۸۲ میلیارد و ۲۲۵ میلیون تومان، سهم بوشهر ۵۶ میلیارد و ۹۲۵ میلیون تومان، دشتی ۴۱ میلیارد و ۷۴۵ میلیون تومان، گناوه ۳۷ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان، کنگان ۳۵ میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومان خواهد بود.
عوضپور بیان کرد: سهم شهرستان تنگستان ۳۲ میلیارد و ۳۸۵ میلیون تومان، دیر ۲۶ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان، جم ۲۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، عسلویه هم ۲۱ میلیارد و ۷۶۵ میلیون تومان و دیلم ۲۰ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان خواهد بود.
وی از تشکیل کمیته برنامهریزی شهرستانهای استان از هفته آینده خبر داد و افزود: توزیع اعتبارات و طرحها و پروژههای مختلف شهرستانی در قالب کمیته برنامهریزی مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بوشهر گفت: در بخش آب استان بوشهر شاهد مشکلاتی هستیم که برای تامین ۸۰ هزار متر مکعب مخزن آب در حوزه شهری به ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است./تسنیم