خبر استان:این پروژه در زمستان ۹۵ براساس توافق سه جانبه استانداری، وزارت بهداشت و سازمان انرژی اتمی کلنگ زنی شد ولی روند اجرایی آن کند می باشد.
به گزارش خبر استان، قاسم جان بابایی در نشست با استاندار بوشهر با اشاره به کلنگ زنی اورژانس هسته ای در زمستان ۹۵ افزود: طبق توافق سه جانبه ای که در آن سال به امضا رسید، استانداری بوشهر تاکنون ۵ میلیارد تومان و وزارت بهداشت نیز دو سوم سهم خود را پرداخت کرده، از این رو سازمان انرژی اتمی نیز باید سهم خود را دراین پروژه پرداخت کند.
جان بابایی گفت: باتوجه به اینکه اورژانس هسته ای بوشهر به لحاظ موقعیت حساس بوشهر به نام انرژی هسته ای بنا گذاشته شده سازمان انرژی اتمی باید در این خصوص جدی تر عمل کند.
وی همچنین با اشاره به پیشرفت پنج درصدی بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی بوشهر افزود: سازمان برنامه و بودجه باید منابع اختصاصی برای این پروژه تعریف کند.
به نوشته ایرنا، معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: با توجه به میزان ذخایر و حضور وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی در استان بوشهر در راستای مسئولیت اجتماعی باید به روند احداث این پروژه کمک کنند.
وی در خصوص کلینیک ویژه شهر برازجان گفت: روند احداث این کلینک ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی گفت: با توجه به وضعیت نامناسب مرکز دیالیز شهر برازجان تلاش می شود به این مرکز رسیدگی های لازم در بخش تجهیزات انجام شود.
جان بابایی در خصوص روند اجرای بیمارستان جایگزین ۱۷ شهریور برازجان یادآور شد: پیشرفت فیزیکی پنج تا ۱۰ درصدی بیمارستان این شهرمناسب نیست.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: با توجه به اینکه اعتباراحداث بیمارستان برازجان ازمحل حوادث تامین می شود، سازمان برنامه و بودجه باید برای سرعت بخشی در روند اجرای این پروژه اقدام کند.
وی بدون اشاره به میزان اعتبار مورد نیاز احداث بیمارستان برازجان گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توان تامین اعتبار این پروژه را ندارد.
این مقام مسوول گفت: کارهای خوبی درطول دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه سلامت استان بوشهر انجام شده است اما به لحاظ محرومیتهای به جامانده از گذشته هنوز این استان در خصوص بهداشت و درمان نسبت به کشور دارای عقب ماندگی هایی است که باید برطرف شود.
جان بابایی اضافه کرد: تکمیل، بهره برداری و تجهیز ۲ کلینیک ویژه برای ارائه خدمات سرپایی در برازجان و خورموج تا پایان سال، احداث یک کلینیک در بوشهر با همکاری بخش خصوصی، افزایش ۴۰ تخت بیمارستانی وتکمیل و تجهیز ای سی یو بیمارستان خورموج و احداث و تجهیز بخشهای ویژه در کنگان و سرعت بخشی در روند اجرای فاز دوم بیمارستان اهرم از جمله برنامه های بهداشتی و درمانی استان بوشهر است.
استاندار بوشهر نیز در خصوص احداث اورژانس هسته ای بوشهر گفت: برای سرعت بخشی در روند اجرای این پروژه استانداری بوشهر تلاش می کند امسال مابقی تعهدات خود را اجرا کند.
عبدالکریم گراوند اظهار کرد: انتظار می رود دستگاههای ذیربط با همکاری همه جانبه خود اجازه ندهند این پروژه روی زمین بماند.
گراوند با اشاره به بیمارستان ۳۶ تختخوابی سپاه در چاه مبارک تصریح کرد: تلاش می شود این بیمارستان در راستای خدمات رسانی به مردم در کمترین زمان به بهره برداری برسد.
وی در خصوص رصد سلامت در عسلویه گفت: با توجه به وجود پالایشگاهها و آلودگی های زیست محیطی ناشی از آنها رصد سلامت در عسلویه ضروری است.
گراوند برضرورت اجرای مسئولیت های اجتماعی پتروشیمی ها و سایر صنایع موجود در استان در راستای احداث بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی بوشهر و ساختمان دندانپزشکی تاکید کرد.