خبر استان:هر چند جنوب استان دارای تاسیسات مهم گاز و پتروشیمی است ولی آمار بیکاری در این مناطق از جمله عسلویه، جم، کنگان و دیر بسیار افزایش یافته که زیبنده نیست.
به گزارش خبر استان، سکینه الماسی صبح امروز در نشست با مسئولان دستگاههای اجرایی استان بوشهر با حضور نوبخت معاون رئیس جمهور با تاکید بر عملیاتی شدن طرحهای اقتصاد مقاومتی با مدیریت جهادی اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی با روحیه مدیریت جهادی عجین است چراکه با روحیه مدیریت جهادی با شرایط سخت در دهه نخست انقلاب، مشکلات با تلاش جوانان برطرف شد.
وی با تاکید بر توجه به مدیران جهادی گفت: مدیران جهادی در شرایط سخت توانستند از وطن دفاع کنند و با پایمردی مردم، دشمنان را شکست دادند و امروز نیز باید مدیریت جهادی در کشور حاکم شود.
نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی، بروکراسی اداری را یکی از موانع مهم در اجرای طرحها دانست و تاکید کرد: اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی مبتنی بر اعتماد به نفس در برنامهریزی و حداکثر بهرهوری در عمل است که باید این مهم با روحیه جهادی و برطرف شدن بروکراسی اداری تسریع یابد.
آمار بیکاری در جنوب استان بوشهر زیبنده نیست
الماسی با بیان اینکه استان بوشهر در عرصه کسب و کار جزء ۵ استان آخر بود گفت: اکنون رتبه ۱۵ استان بوشهر در فضای کسب وکار جایگاه خوبی نیست و این در حالی است که مشکلات بخش سرمایهگذاری و تولید هر روز بیشتر میشود و مشکلات اشتغال در استان بوشهر فراوان است.
وی با تاکید بر تغییر مدیران در بخشهای مختلف افزود: برخی جاها نیاز به تغییر مدیران برای تسریع در روند اجرای طرحها است.
نماینده مردم جنوب استان بوشهر با اشاره به اینکه بیکاری در مناطق جنوبی استان بوشهر افزایش یافته است تاکید کرد: هر چند جنوب استان دارای تاسیسات مهم گاز و پتروشیمی است ولی آمار بیکاری در این مناطق از جمله عسلویه، جم، کنگان و دیر بسیار افزایش یافته که زیبنده نیست.
الماسی با تاکید بر توجه به جبران خسارت کشاورزان در سیل دو سال قبل تصریح کرد: در سیل ۲ سال قبل خساراتی به مزارع کشاورزی جنوب استان وارد شد که نیاز به جبران این خسارات است و این در حالی است که بدهی کشاورزان به بانکها مشکلات آنان را افزایش داده است.
نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی، به مشکلات راهسازی شهرها و روستاهای جنوب استان پرداخت و بیان کرد: حل مشکلات راههای ارتباطی و مواصلاتی جم، ریز، اسکله دیر و کنگان از مطالبات مردم است که نیاز به توجه جدی دارد.
وی، بازار قطر را فرصتی مهم برای توسعه صادرات دانست و گفت: کوتاهترین راه به قطر بندر دیر با فاصله ۱۸۰ کیلومتری است که باید از این فرصت برای رونق اقتصادی شهرهای جنوبی استان بوشهر استفاده شود.
نرخ بیکاری در برخی نقاط استان از ۱۷ درصد فراتر رفته است
حجتالاسلام عبدالحمید خدری با بیان اینکه رشد و توسعه مناطق صنعتی در استان بوشهر نامتوازن است اظهار داشت: در حالی که صنعت در جنوب استان بوشهر رشد قابل توجهی یافته است در نقاط مرکزی و شمال استان بوشهر از اجرای طرحهای صنعتی خبری نیست که این رشد نامتوازن صنعتی، بی عدالتی در برخی نقاط ایجاد کرده است.
وی نرخ بیکاری در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در حالی که نرخ بیکاری در استان بوشهر ۱۱ درصد اعلام میشود ولی در برخی نقاط استان از ۱۷ درصد فراتر رفته است.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس با تاکید بر توسعه طرحهای اقتصاد مقاومتی گفت: اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی که از دغدغههای مقام معظم رهبری است با خروج آمریکا از برجام باید به اجرای این طرحها توجه ویژهای شود.
خدری با تاکید بر اجرایی شدن طرحهای اقتصاد مقاومتی با غیرت ملی تصریح کرد: در اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی باید با تاکید بر غیرت ملی از امکانات داخلی بهره برده شود.
وی به ظرفیت بالای وجود مواد اولیه برای توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی در استان بوشهر پرداخت و خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت بالای استان بوشهر برای اجرای طرحهای تولیدی و صنایع پایین دستی با وجود مواد خام اولیه از جمله میعانات گازی، ایجاد شهرک انرژی در این استان ضروری است.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس افزود: با استفاده از مواد اولیه میعانات گازی موجود در استان بوشهر، ضمن جلوگیری از خام فروشی کارخانههایی با ۳۰ هزار شغل میتوان ایجاد کرد.
خدری با تاکید بر توجه به منطقه ویژه گردشگری دیلم گفت: منطقه ویژه گردشگری با مساحت یکهزار هکتاری در دیلم وجود دارد که با توسعه زیرساختهای آن در بخشهای مختلف میتوان تحول مهمی در دیلم ایجاد کرد.
وی به اراضی منطقه حله پرداخت و با تاکید بر توجه به اجرای طرح زهکشی در این منطقه گفت: ۲ هزار هکتار اراضی حله نیاز به طرح زهکشی دارد که برای اجرای این طرح نیاز به ۳۴ میلیارد تومان است.
به گزارش تسنیم،نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس تاکید کرد: با اجرای طرح زهکشی در منطقه حله ضمن افزایش تولیدو بهرهوری محصولات بیش از ششهزار شغل ایجاد میشود.