خبر استان:سید عباس صالحی: هیچ شبکه فرهنگی به فراگیری شورای فرهنگ عمومی نیست،و باید زیرساختهای آن فراهم شود.
به گزارش خبر استان، سید عباس صالحی امروز در نهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر افزود: ما ریزگردها را در هوا می بینیم اما به ریزگردهایی که خانوادههایمان را از هم میپاشاند کمتر توجه میکنیم.
وی بیان کرد: اصل کار ما در شورای فرهنگ عمومی توجه کردن به مردم است و باید به گونهای برنامهریزی کنیم که برای بهبود شرایط اجتماعی مردم پای کار باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: هیچ شبکه فرهنگی به فراگیری شورای فرهنگ عمومی نیست، اما باید زیرساختهای لازم برای اجرای مصوبهای آن فراهم شود.
صالحی تاکید کرد: مجموعههای عالی فرهنگی کشور در شورای فرهنگ عمومی عضویت دارند و باید از ظرفیت این شورا بیش از گذشته استفاده شود.
۸۴ درصد مردم استان بوشهر به ایرانی بودن خود افتخار میکنند
وی با اشاره به پژوهشهایی که در حوزه فرهنگی در کشور صورت گرفته است، بیان کرد: بر اساس این پژوهشها ۸۵ و ۳ دهم درصد از جمعیت کشور گفتهاند که نماز میخوانند و ۸۶ درصد هم گفتهاند روزه میگیرند؛ در استان بوشهر نیز ۸۵ و ۹ دهم درصد مردم اعلام کردهاند نماز میخوانند و ۸۶ درصد هم گفتهاند روزه میگیرند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این که ۸۴ درصد مردم استان بوشهر گفتهاند به ایرانی بودن خود افتخار میکنند، تصریح کرد: بسیاری از جامعه آماری مد نظر در پاسخ به این پرسش که تا چه اندازه حاضرند در برابر دشمن بایستند اعلام کردهاند بسیار زیاد.
صالحی یکی از آسیبهای اجتماعی کشور را طلاق عنوان و بیان کرد: در سال ۵۵، به ازای ۹٫۳ ازدواج یک طلاق، سال ۶۵، به ازای هر ۹٫۵ ازدواج یک طلاق، سال ۷۰، به ازای ۱۱٫۴ ازدواج یک طلاق و سال۹۳ به ازای ۴٫۴ ازدواج یک طلاق به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه در حوزه اخلاق اجتماعی جایگاه خوبی نداریم، به برخی شاخصهای این حوزه اشاره کرد و گفت: در حالی که سال ۷۴ میزان گذشت ۴۵٫۵ درصد بوده در سال ۸۸، این میزان به ۲۲٫۶ درصد رسیده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در حوزه صداقت نیز شرایط به همین شکل است و بسیاری از مردم کشورمان معتقدند که صداقت در جامعه ایران زیاد نیست.
صالحی خانواده، اخلاق اجتماعی و آسیبهای اجتماعی را سه حوزهای دانست که شورای فرهنگ عمومی باید بیشتر به آنها توجه کند و از اعضای این شورا خواست نقاط قوت را افزایش دهند و برای کاهش دردها تلاش کنند.
وی یکی از شاخصهای آسیب اجتماعی را پروندههای قضایی عنوان کرد و گفت: آمارها نشان میدهد که پروندههای قضایی در سالهای اخیر روند رو به رشدی داشته است.