۲۴ زن در استان در دولت دوازدهم پست مدیریتی گرفتند/ایجاد نمایشگاه دائم توانمندی صنایع دستی بوشهر در تهران
۲۴ زن در استان در دولت دوازدهم پست مدیریتی گرفتند/ایجاد نمایشگاه دائم توانمندی صنایع دستی بوشهر در تهران

عبدالکریم گراوند گفت:در دولت یازدهم ۳۰ پست مدیریتی به زنان کارآمد و توانمند استان بوشهر واگذار شد.

به گزارش خبر استان، عبدالکریم گراوند امشب در شورای اداری استان بوشهر با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با گرامیداشت ۱۹ دی سالروز قیام  مردم قم علیه رژیم ستم شاهی و گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی از یاران امام راحل و مقام معظم رهبری با تشریح فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد استان بوشهر اظهار داشت: سازمان‌های مردم نهاد استان بوشهر از توانمندی بالایی برخوردار هستند به‌گونه‌ای که در ۲۱ حوزه فعالیت دارند.

در دولت یازدهم ۳۰ پست مدیریتی به زنان کارآمد و توانمند استان بوشهر واگذار شد

وی با اشاره به اینکه سازمان‌های مردم نهاد در راستای خدمت به جامعه و مردم خالصانه فعالیت می‌کنند افزود: سمن‌‌ها در راستای فعالیت‌‌های مورد نیاز جامعه با همدلی و همراهی دستگاه‌های اجرایی تلاش می‌کنند که خدمات آنان قابل تقدیر و قدردانی است.

گراوند، ظرفیت استان بوشهر در حوزه‌‌های مختلف را مورد اشاره قرار داد و گفت: این استان به سبب وجود ذخائر عظیم گاز به عنوان پایتخت انرژی معرفی شده و این در حالی است که ظرفیت بالایی در بخش‌های ذخائر دریایی، سواحل، کشاورزی و گردشگری در استان بوشهر وجود دارد.

استاندار بوشهر با اشاره به توانمندی کارآفرینان در بخش صنایع دستی و مشاغل خانگی بیان کرد: به سبب وجود توانمندی بالایی هنرمندان و کارآفرینان ظرفیت تولید محصولات صنایع دستی در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته است.

وی، از برپایی نمایشگاه دائم توانمندی صنایع دستی استان بوشهر در تهران خبرداد و تصریح کرد:برای معرفی این قابلیت نمایشگاه دائم توانمندی صنایع دستی استان بوشهر در تهران ایجاد و به مراکز دیگر استان‌ها وصل می‌شود.

گراوند با اشاره به واگذاری پست‌‌های مدیریتی به بانوان شایسته و توانمند در دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر خاطر نشان کرد: در دولت یازدهم ۳۰ پست مدیریتی به زنان کارآمد و توانمند استان بوشهر واگذار شد و از ابتدای تشکیل دولت دوازدهم تاکنون نیز ۲۴ انتصاب در این عرصه صورت گرفته است.

استاندار بوشهربا قدردانی از مدیران کل دستگاه‌های استان در توجه به واگذاری پست‌های مدیریتی به زنان شایسته گفت: در حوزه روستایی نیز ۳۰ دهیار استان بوشهر بانو هستند که نشان از قابلیت بالای زنان استان بوشهر و کارآمدی آنان است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه تحولات مهم و چشمگیری در حوزه زنان و خانواده در سطح ملی و استان‌ها ایجاد شده خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های حوزه زنان در استان بوشهر بسیار امید بخش است که نشان از وجود سرمایه انسانی ارزشمند در استان بوشهر و برقراری تعامل و همکاری بین بخشی برای اجرای این برنامه‌ها و طرح‌ها است.

ابتکار با تاکید بر ادامه طرح‌های حوزه زنان و بانوان در استان بوشهر افزود:  سازمان‌های مردم نهاد، تشکل‌های غیر دولتی و نهادهای مختلف مردمی در استان بوشهر شکل گرفته که رشد کمی و کیفی این نهادها نشان از مشارکت همه جانبه مردم استان بوشهر و تبلور سرمایه‌‌های اجتماعی در این عرصه است.

وی، با بیان اینکه طرح‌های ارزشمند اشتغال‌زایی در حوزه زنان استان بوشهر اجرا شده گفت: کارها و طرح‌های ارزشمند اشتغال‌زایی در حوزه زنان استان بوشهر شکل گرفته که میراث فرهنگی و صندوق کارآفرینی امید در این عرصه نقش مهمی ایفا کرده‌اند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در دولت دوازدهم در حوزه زنان طرح‌های مهمی تدوین شده است خاطر نشان کرد: این پروژه‌ها بر اساس شاخص‌های اجتماعی، فرهنگی و ظرفیت مناطق مورد توجه قرار گرفته که همه آحاد جامعه از فرصت‌های ایجاد شده برای تعالی فردی و جامعه از آن بهره‌مند می‌شوند.

ابتکار با بیان اینکه در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی نگاه ویژه‌ای به حوزه زنان سرپرست خانوار شده است گفت: در حوزه بهداشت نیز زنان با مشکلات بهداشت باروری مواجه می‌شوند که توجه خاصی به حل مشکلات این بخش شده است.

وی، با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه توجه ویژه‌ای به حوزه اشتغال و کارآفرینی شده است گفت: همه دستگاه‌ها  بر اساس شاخص‌های ارائه شده مکلف به اجرای طرح‌ها هستند و این در حالی است که اجرای دقیق  ماده ۱۰۱ و ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه مورد تاکید است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توجه ویژه‌ای به موضوع خانواده کرده است تصریح کرد: در این زمینه کارگروه خانواده تشکیل و راهکارهای لازم برای سالم سازی و شکوفایی خانواده‌ها ارائه می‌شود.

ابتکار با تاکید بر پایش و رصد ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم گفت: ماده ۸۰ این قانون به زنان سرپرست خانواده توجه ویژه‌ای کرده که در این زمینه ستاد و کارگروه ملی تشکیل شده است.

وی، به طرح‌های اشتغال و کارآفرینی پرداخت و با بیان اینکه بیکاری در بین دختران تحصیل کرده بیش از پسران است افزود: در برخی مناطق، بیکاری دختران تحصیل کرده بیش از ۳ برابر پسران است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از افزایش طرح‌های اشتغال‌زایی در حوزه زنان خبرداد و تصریح کرد: در ۲ سال گذشته ۶۷ درصد طرح‌های اشتغال‌زایی ایجاد شده در حوزه بانوان و دختران بوده است که تحقق این مهم به سبب اجرای طرح‌های مشاغل خانگی است.

ابتکار با اشاره به اینکه ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی تا پایان  دولت دوازدهم در اختیار بانوان شایسته و کارآمد قرار می گیرد گفت: بر اساس برنامه تدوین شده ۳۰ درصد پست‌ها در سطوح عالی، میانی، استانی و محلی بر اساس شایستگی و توانمندی تا پایان دولت دوازدهم باید در اختیار بانوان قرار بگیرد.

وی، از اجرای طرح تاب آوری اجتماعی  خبرداد و بیان کرد: این طرح که از دولت یازدهم با همکاری سازمان‌های مردم نهاد، دانشگاهیان و محققان اجرایی شده که زمینه توانمندسازی برای کاهش آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی خانواده‌ها و زنان فراهم کرده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اجرای فاز دوم این طرح بیان کرد: طرح توانمند سازی زنان سرپرست خانوارها و ارتقا توان‌افزایی سازمان‌های مردم نهاد از دیگر مواردی است که اجرای آن در اولویت قرار دارد.

ابتکار توسعه اشتغالزایی، کارآفرینی و مشاغل سبز را از دیگر طرح‌ها دانست و گفت:  توسعه مشاغل مرتبط و سازگار با محیط زیست از برنامه‌های کارآفرینی و مشاغل سبز است که ویژه جوانان تحصیل کرده  از جمله دختران است.

Visited 2 times, 1 visit(s) today