خبر استان:مدیرکل آموزش و دفتر مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در بازرسی از بندر گناوه شاهد وقوع یک فاجعه زیست محیطی هستیم که ضروری است برای جلوگیری از ادامه این روند چارهاندیشی شود.
به گزارش خبر استان محمد درویش پیش از ظهر امروز در حاشیه دیدار از بندر گناوه اظهار داشت: وضعیت حاشیهای بندر گناوه به دلیل رعایت نکردن اصول و استانداردهای زیست محیطی فاجعهبار است.
وی افزود: مدخل ورودی کانال پسآبها به ساحل و طرح احداث پل گردشگری که بدون ارزیابی زیست محیطی با مسدودشدن خور در مرحله پایهکوبی رها شده بازدید کردم که در این بازدید انجمن یاوران سبز اندیش طبیعت خواستار بازگشایی بستر خور و مطالعه ارزیابی زیست محیطی آن شدند .
مدیرکل آموزش و دفتر مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: وضعیت سایت پسماند گناوه بحرانی است که پسماندهای شهری و بیمارستانی تلنبار و اغلب برخلاف موازین قانونی توسط افاغنه تفکیک در محل سایت انجام میشود که در فصل بارندگی، پسماندها از طریق دره ها به اراضی پایین دست کشاورزی و ساحل سرازیر میشوند که فاجعهبار است.
وی بیان کرد: ۷۵هکتار اراضی ملی،کوهستانی و مسیر چند دره فصلی در یک کیلومتری دریا و دهکده گردشگری قلعه حیدر قرار دارند که از ظرفیتهای بینظیر بومگردی برخوردار هستند اما این پسماندهای شهری سبب شده که امکان برخورداری از این ظرفیت را ربا چالش مواجه کرده است.
درویش یادآور شد: با جلوگیری از هدر رفت خروجی تصفیه خانه بندرگناوه و رفع موانع بهره برداری از آب این سایت، میتوان زمینه استفاده از آن در فضای سبز شهری پس از تغییر کاربریهای مورد نیاز اقدام کرد.
وی با اشاره به ضرورت صدور مجوز مدرسه طبیعت در حاشیه جنگل تلچیتی شهرستان گناوه، یادآور شد: در بازدید از ساحل و منطقه هدف گردشگری جفیر گناوه عمق فاجعه ساحل و دریاخواری به وضوح قابل مشاهده است و متعجبم که چرا اقدامی در این خصوص انجام نشده است.
به گزارش فارس مدیرکل آموزش و دفتر مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست عنوان کرد: رفع مشکلات گسترده زیست محیطی شهرستان گناوه تنها در سایه همکاری و همیاری دستگاههای اجرایی و برخورد جدی با متخلفین و معارضین به اراضی دولتی قابل رفع است.
وی ادامه داد: در بازرسی از بندر گناوه شاهد وقوع یک فاجعه زیست محیطی هستیم که ضروری است برای جلوگیری از ادامه این روند چارهاندیشی شود.