خبر استان:کارشناس تغذیه و رژیمدرمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: عدم مصرف سحری موجب افت قند خون، کاهش تمرکز و سردرد، کاهش توان جسمی، عصبانیت و بیحوصلگی، بیقراری، بوی بددهان و دردهای عضلانی میشود.
به گزارش خبر استان،نگار چاهی بخش افزود: غذاهای دیرهضم مانند میوه، سبزی (بهترین سبزی برای سحری کاهو هست) غلات سبوسدار (مثل رشته پلویی) و حبوبات، انواع خورشتها با پلو همراه با سالاد و سبزیخوردن، ماست کمچرب غذاهایی هستند که توصیه میشود افراد در وعده سحری خود از آنها استفاده کنند.
وی ضمن اشاره به اینکه بهترین سبزی برای وعده سحری کاهو است تأکید کرد: افراد باید آبلیمو ترش تازه را در پایان وعده سحری خودمصرف کنند.
از مصرف غذاهای خشک و سرخکرده در هنگام سحری پرهیز کنید
کارشناس تغذیه و رژیمدرمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: بهتر است غذاهای خشک مانند انواع کوکو سبزی و سیبزمینی، کباب، جوجهکباب، غذاهای سرخکرده و چرب و ادویهدار را در وعده سحری استفاده نشوند.
وی همچنین تصریح کرد: افراد باید از مصرف غذاهایی مانند کلهپاچه، سوسیس، کالباس، سس مایونز، خامه و پنیر شور، چای زیاد اجتناب کنند.
نگار چاهی بخش در خصوص راهکارهایی برای رفع یبوست در ماه مبارک رمضان گفت: استفاده از خورشتهای آلو و سبزی بهخصوص هنگام سحری و نیز مصرف روغنزیتون همراه سالاد برای پیشگیری از یبوست توصیه میشود.
وی افزود: استفاده از میوهها و میوههای خشک مانند برگه هلو، قیصی، آلوبخارا و انجیر مانع بروز یبوست میشود.
افطار خود را با شیر ولرم و خرما آغاز کنید
این کارشناس تغذیه و رژیمدرمانی توصیه کرد: شروع افطار با مصرف خرما همراه شیر گرم یا آب ولرم باشد و از شیرینیهایی مثل بامیه و زولبیا استفاده نشود چراکه موجب افزایش کلسترول خون میشوند.
چاهی بخش خاطرنشان کرد: خرما مقدار قابلتوجهی فیبر دارد و ملین طبیعی جهت کاهش یبوست به شمار رفته و موجب خنثی شدن اسید معده میشود.
وی تأکید کرد: افراد باید از مصرف نوشیدنی سرد و گازدار هنگام افطار خودداری کرده و حداقل یک تا دو ساعت بین افطار و شام فاصله بگذارند.
کارشناس تغذیه و رژیمدرمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: انجام فعالیتهای ورزشی در حد پیادهروی و حرکتهای کششی در ماه رمضان مانعی ندارد.






