خبر استان:محمد رحیم دهقانی درخصوص آخرین وضعیت کشتیهای نفتکش سفارشی ونزوئلا به این شرکت گفت:این پروژه فعلا متوقف است اما با مسئولان ونزوئلا در حال مذاکره هستیم تا دوباره فعال شود.
به گزارش خبر استان،مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا)، درباره پروژه ساخت نفتکشهای افراماکس سفارشی ونزوئلا، گفت: این پروژه شامل ساخت ۴ فروند نفتکش افراماکس برای شرکت ملی نفت ونزوئلا است که ساخت اولین نفتکش افراماکس به پایان رسیده و در لنگرگاه بوشهر آماده تحویل است.
محمد رحیم دهقانی، گفت: ساخت دومین کشتی نفتکش از این سفارش هم ۷۰ درصد پیشرفت دارد.
وی با اشاره به پیشرفت ۴۰ درصدی ساخت سومین نفتکش اقیانوسپیما و پیشرفت ۱۰ درصدی ساخت چهارمین نفتکش افراماکس سفارشی ونزوئلا گفت: از آنجا که طرف ونزوئلایی به تعهدات خود عمل نکرد بنابراین تحویل این کشتیهای نفتکش با تاخیر مواجه شد، و این پروژه فعلا متوقف است.
وی افزود: در همین رابطه با مسئولان ونزوئلا در حال مذاکره هستیم تا این پروژه دوباره فعال شود.
امضا تفاهمنامه ۵۰۰ میلیون دلاری با شرکت آلمانی
وی همچنین از امضای تفاهمنامه به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار با شرکت آلمانی گلدنگروپ خبر داد.
منبع:مارین تایمز






