جبران خسارت طغیان امواج دریا در بندر دیر/ سپاه شناورهای خسارت‌ دیده را بازسازی می کند
جبران خسارت طغیان امواج دریا در بندر دیر/ سپاه شناورهای خسارت‌ دیده را بازسازی می کند

خبر استان: سیدمحمدحسن باستی گفت: برای جبران خسارت مردم دیر اعتبارات آن تامین شده و اکنون مراحل نهایی پرداخت می‌گذراند.

به گزارش خبر استان، سیدمحمدحسن باستی بعدازظهر امروز در نشست بررسی بحران‌‌‌های مختلف در استان بوشهر با بیان اینکه این استان در معرض انواع بلایای قرار دارد اظهار داشت: زلزله، طوفان، سیل، گردوخاک و خشکسالی از جمله بحران‌های این استان محسوب می‌شود که آموزش و پیشگیری مورد توجه قرار دارد.

وی با بیان اینکه از بهمن ماه سال گذشته تا اوئل فروردین امسال سه حادثه طبیعی در استان بوشهر به وقوع پیوست تصریح کرد: طغیان امواج دریا در بندر دیر و ۲ حادثه جاری شدن سیل در سه ماه گذشته در استان بوشهر به وقوع پیوست که ۱۲۰ میلیارد تومان به تاسیسات و زیرساخت‌های مختلف، منازل، اراضی کشاورزی و اموال مردم خسارت وارد شد.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با بیان اینکه در طغیان امواج دریا در بندر دیر خسارت زیادی به بخش‌های مختلف به ویژه به مردم وارد شد تصریح کرد: در این حادثه بیشترین خسارت به مردم وارد شد به‌گونه‌ای که منازل، اموال و اثاثیه و معیشت مردم خسارت قابل توجهی دید.

باستی از تامین اعتبار برای جبران خسارت طغیان امواج  دریا در بندر دیر خبرداد و خاطر نشان کرد: برای جبران خسارت مردم دیر اعتبارات آن تامین شده و اکنون مراحل نهایی پرداخت می‌گذراند.

وی با اشاره به اینکه در جریان این حادثه به ۲۲۰ قایق صیادی خسارت عمده‌ای وارد شد افزود: با توافق  انجام شده، منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه  قایق‌های خسارت دیده را ترمیم و بازسازی می‌کند.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با قدردانی از تلاش منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه در امر حل مشکلات مردم خسارت دیده دیر گفت: برای تسریع در بازسازی شناورهای خسارت دیده اقدامات لازم از سوی منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه تامین شده است.

باستی با اشاره به بحران‌‌های آتش‌‌سوزی  تاکید کرد: برای جلوگیری از بحران‌های آتش‌‌سوزی باید تمهیدات لازم در بخش‌های مختلف اندیشیده شود تا خسارت این بحران‌ها کاهش یابد.

وی با تاکید بر مشارکت همگانی در حل مشکلات خسارت دیدگان در بحران آتش‌سوزی ساختمان‌های مسکونی افزود:بیمه اجباری ساختمان‌ها و اموال آنها باید در کارگروه مدیریت بحران استان بوشهر بررسی و تصویب شود.

معاون استاندار بوشهر با اشاره به اینکه یکی از موارد بحران آتش‌سوزی در ساختمان‌های مسکونی، ایزوگام است تاکید کرد: استفاده نشدن ایزوگام در ساختمان‌سازی باید در شورای فنی استان بوشهر بررسی که پس از تصویب، مانع از استفاده آن  در ساختمان سازی شود./تسنیم

Visited 1 times, 1 visit(s) today