موافقت دولت با ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر بوشهر/افزایش نرخ اقتصادی و اشتغال و کاهش تورم در استان
موافقت دولت با ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر بوشهر/افزایش نرخ اقتصادی و اشتغال و کاهش تورم در استان

خبر استان: دکتر سالاری گفت: اجرای طرح ها و پروژه های مختلف حاصل از مصوبات سفر استانی کاروان تدبیر و امید به این استان در دیماه ۹۳ باعث ارتقای شاخص ها شده طوریکه توسعه امید بخشی را برای این استان رقم زده است.

به گزارش خبر استان،مصطفی سالاری روز پنجشنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا افزود: بدلیل شبه جزیره ای بودن بوشهر برای آمد و شد به این بندر تنها یک جاده ارتباطی وجود دارد که از نظر پدافند غیرعامل مشکل آفرین است در همین راستا احداث راه خروجی دوم بوشهر یکی از مهمترین مصوبات سفر رییس جمهوری به این استان قلمداد می شود.
وی یادآورشد:این پروژه هم اینک با۴۵درصد پیشرفت فیزیکی فعال است و تاکنون ۲۱۰میلیارد ریال از نقدینگی سهم سال ۹۴ این پروژه پرداخت شده است و از محل تبصره ۳۶ قانون بودجه سال ۹۵ نیز مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص ابلاغ شده است.

موافقت دولت با ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر بوشهر

استاندار بوشهر تصریح کرد:طرح فاضلاب بوشهر زخم کهنه بر پیکر این شهر است که از آغاز اجرای این طرح سالیان زیادی می گذرد اما بدلیل ناتمامی مشکل آفرین شده است.
وی گفت:درهمین راستا دولت تدبیر و امید برای برون رفت از وضعیت موجود با ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر بوشهر موافقت کرد و هم اینک این مصوبه دارای ۷۲ درصد پیشرفت فیزیکی است و تاکنون ۱۱۷ میلیارد ریال پرداخت شده است و از محل تبصره ۳۶ قانون بودجه سالجاری نیز مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال برای این طرح منظور شده است.
استاندار بوشهر افزود:همه جانبه نگری دولت به نیازمندی های جامعه باعث شده تا دولت در سفر استانی خود به مطالبه دیرینه ورزشکاران بوشهری نیز پاسخ مثبت دهد و تکمیل استادیوم ورزشی ۱۵هزار نفری بوشهر که میراث دولت های نهم و دهم است را در قالب مصوبه ای ارمغان این سفر قلمداد کند.
سالاری ادامه داد: این پروژه دارای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی است و از محل مصوبات سفر با احتساب کمک استانی مبلغ ۲۰۸ میلیارد ریال برای آن اختصاص یافته است.

اجرای بهسازی بزرگراه های استان

وی گفت:باتوجه به بار ترافیکی و حادثه خیز بودن جاده بوشهر به خوزستان دولت برای پاسخ به دغدغه مردم بهسازی راه اصلی بوشهر- گناوه- دیلم – هندیجان را در قالب مصوبه سفر مصوب کرد.
استاندار بوشهراضافه کرد:این پروژه هم اینک دارای ۶۷درصد پیشرفت فیزیکی است و مقرر گردیده از محل اعتبارات بودجه عمومی مندرج درپیوست یک و اعتبارات اوراق مشارکت سال ۹۵ نسبت به پوشش کامل تعهدات سفر اقدام لازم به عمل آید.
وی گفت:تاکنون ۳۴۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر به این پروژه اختصاص یافته است وتزریق منابع جدید نیز در دست پیگیری است.
سالاری اظهارداشت: اجرای بزرگراه برازجان- کنارتخته- قائمیه- بابا میدان بعنوان راه ارتباطی استان های بوشهر- فارس و کهگیلویه و بویراحمد نیز از مصوبات سفر دیماه رئیس جمهوری و هیات دولت به استان بوشهر است.
وی افزود: این بزرگراه هم اینک دارای ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و ۳۵میلیارد ریال تاکنون به این پروژه اختصاص یافته و مبلغ ۳۵۷میلیارد ریال نیز از محل تبصره ۳۶ قانون بودجه ابلاغ اعتبار شده است.
استاندار بوشهر تصریح کرد:بهسازی راه اصلی بندر خمیر- بندرلنگه- عسلویه بعنوان جاده ارتباطی استان های بوشهر و هرمزگان نیز از دیگر مصوبات سفر است که دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و تاکنون ۱۸۰۰ میلیارد ریال نقدینگی تامین شده است و تزریق منابع جدید نیز در حال پیگیری است.

توسعه دانشکده ها و دانشگاهها

سالاری گفت:توسعه دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه خلیج فارس دیگر مصوبه سفر استانی هیات دولت است که دارای ۵۶ درصد پیشرفت فیزیکی است و با احتساب مبلغ سال ۹۴ حدود ۱۲۵میلیارد ریال از محل تبصره ۳۶و پیوست یک قانون بودجه جهت عملیاتی کردن پروژه ابلاغ شده است.
وی افزود:دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی برازجان یکی دیگر از مصوبات سفر استانی است که هم اینک دارای ۸۹ درصد پیشرفت فیزیکی است.
استاندار بوشهر اضافه کرد:با توجه به اعتبار ۵۵میلیارد ریالی سالجاری پروژه مورد نظر تا پایان سال مالی ۹۵ به بهره برداری می رسد و با احتساب اعتبارات سالجاری مجموعا مبلغ ۷۷٫۵میلیارد ریال در قالب اعتبارات سفر ریاست جمهوری به این پروژه اختصاص یافته است.
سالاری تصریح کرد:احداث کتابخانه مرکزی دانشگاه خلیج فارس دیگر مصوبه سفر است که در سال ۱۳۹۴افتتاح شده است.
وی افزود:اعتبار اجرای این پروژه ۱۵میلیارد ریال بوده که تاکنون ۷٫۵میلیارد ریال پرداخت شده است و مابقی مطالبات پیمان نیز از محل تبصره ۳۶قانون بودجه سال ۹۵ تاسیس و درحال ابلاغ است.
استاندار بوشهر گفت:پارک علم و فناوری خلیج فارس نیز دیگر مصوبه سفر است که ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با اعتبار ابلاغی سالجاری از محل پیوست یک و تبصره ۳۶ قانون بودجه سال ۹۵ تمام تعهدات سفر عملیاتی می شود.با احتساب نقدینگی منظور شده از محل تبصره ۳۶ قانون بودجه در مجموع تاکنون ۱۱۲٫۵میلیارد ریال به این پروژه تزریق شده است.
وی یادآورشد: در راستای توسعه پایدار استان بوشهر احداث مجتمع فرهنگی و هنری در شهرستان عسلویه بعنوان پایتخت انرژی کشور نیز در سفر استانی هیات دولت مصوب شد که تاکنون ۳۰ درصد دارای پیشرفت فیزیکی است درسال گذشته ۲۴میلیارد ریال نقدینگی به پروژه تخصیص یافته است و درسالجاری نیز ۱۰۰ میلیارد ریال از محل تبصره ۳۶ و پیوست یک قانون بودجه جهت عملیاتی کردن این پروژه اختصاص یافته است.

احداث بنادر و دهکده گردشگری در استان

استاندار بوشهر اظهارداشت: احداث بنادر لاور و ریگ دیگر رهاورد سفر استانی هیات دولت به استان بوشهر است که برای این پروژه مبلغ ۹۰ میلیارد ریال به ترتیب ۵۰ میلیارد ریال برای اسکله لاور و ۴۰ میلیارد ریال برای اسکله بندر ریگ اعتبار تخصیص یافته است ابلاغ اعتبار درحال انجام است.
وی گفت:باتوجه به نقش صنعت گردشگری در رونق اقتصادی و پتانسیل ساحلی بودن استان بوشهر در سفر استانی رئیس جمهوری احداث چند دهکده گردشگری مصوب شد که فاز نخست دهکده گردشگری بوشهر اجرا و افتتاح شده است.
سالاری ادامه داد: اعتبار مورد درخواست در این سفر برای این طرح ۲۰۰ میلیارد ریال بوده است که در سال ۹۵ مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال نقدینگی از محل تبصره ۳۶ قانون بودجه ۹۵ به این طرح اختصاص یافته است. صد میلیارد ریال دیگر نیز در حال ابلاغ است.
وی بااشاره به اینکه احداث سد خائیز تنگستان دیگر مصوبه سفر دیماه ۹۳هیات دولت به استان بوشهر است گفت: برای این پروژه مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال از محل تبصره ۳۶ قانون بودجه سال ۹۵ تخصیص یافته است.
استاندار بوشهر افزود: اجرای طرح آبخیزداری مناطق مطالعه شده جم، ریز و باغان دیگر مصوبه دولت در بخش کشاورزی و منابع طبیعی است که براساس آن در سال ۱۳۹۴، پروژه با ابلاغ ۵۰ میلیارد ریال شروع و ۴۳٫۸میلیارد ریال تخصیص داشته است و برای سال ۹۵، مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال ابلاغ گردیده که تاکنون پرداختی صورت نگرفته است.
وی یادآورشد:باتوجه به خشکسالی و کاهش منابع آب شرب در استان بوشهر یکی از مطالبات مردم بخش های جنوبی به خصوص در شهرستان جم تامین آب مورد نیاز است که هم اینک طرح آبرسانی به شهرستان جم ۶۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون ۱۵۰ میلیارد ریال تخصیص داده شده است.
استاندار بوشهر اضافه کرد:بزرگراه بوشهر- دیر یکی دیگر از مصوبات سفر است که به صورت مشترک بین وزارتخانه های نفت و راه و شهرسازی باید اجرا شود . این پروژه ۳۶٫۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون مبلغ ۸۰ میلیارد ریال توسط وزارت نفت پرداخت شده است.
وی گفت: احداث جاده گوره (گناوه – گچساران) برای کاهش تصادف و ارتقای ایمنی آمد و شد نیز دیگر مصوبه سفر است که پیشرفت فیزیکی این پروژه ۱۰ درصد است. مطالعات محور گوره – گچساران اتمام و با انجام فرآیند مناقصه ،پیمانکاران ذیصلاح انتخاب شده اند. تاکنون هیچگونه پرداختی صورت نگرفته است.

افزایش نرخ اقتصادی و اشتغال

استاندار بوشهر گفت: افزایش نرخ اقتصادی این استان از ۳۵٫۱درصد به ۳۶٫۳درصد، افزایش نرخ اشتغال از ۸۸٫۴به ۹۰٫۳، کاهش نرخ بیکاری از ۱۱٫۶به ۹٫۷درصد ، کاهش نرخ تورم از ۳۳٫۴به ۱۱٫۱درصد از شاخصهای موفق عملکرد عمومی اقتصادی دولت تدبیر و امید در استان بوشهر است که از میانگین کشوری نیز وضعیت بهتری دارد.
وی تصریح کرد: از مهمترین عملکرد دولت رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی در راستای ایجاد فرصتهای شغلی جدید و کمک به تولید بوده است که در همین راستا پی گیری مشکلات بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی طی برگزاری جلسه های ستادتسهیل و رفع موانع تولید و پرداخت مبلغ ۱۲۰میلیارد تومان جهت احیا و افزایش ظرفیت تولید در این استان انجام شده است.
سالاری افزود: همچنین احیای تعداد ۲۵ واحد تولیدی راکد که بارزترین آن شرکت صنعتی دریایی صدراست که طی مدت شش ماه دو هزار و ۵۰۰نفر نیروی کار جدید به کارگیری شده است و افزایش ظرفیت تولید تعداد ۳۰۵واحد نیمه فعال تولیدی در بخشهای صنعت، معدن و کشاورزی با حجم سرمایه گذاری ۱۶۶میلیارد تومان و اشتغال حداقل ۷۰۰ نفر از دیگر موفقیت های دولت در استان بوشهر به شمار می رود.
وی یادآورشد:به منظور رونق بخشیدن به واحدهای تولیدی در بخشهای صنعتی، کشاورزی طی سالجاری، پرداخت تسهیلات رونق تولید با روان سازی شرایط و ثبت نام افراد در سامانه بهین یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت در استان بوشهر ۲۵۴واحد تولیدی حائز شرایط بودند.
سالاری گفت: تاکنون به ۱۰۹واحد تولیدی تسهیلات به مبلغ ۷۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است علاوه بر آن از طریق منابع داخلی بانکها نیز به ۱۴۹ واحد تولیدی دیگر به مبلغ ۶۸۰ میلیارد ریال در قالب پرداختهای مستقیم پرداخت شده است که جمعا یکهزار و ۳۸۰میلیارد ریال برای راه اندازی و کمک به تامین منابع مالی واحدهای صنعتی و کشاورزی پرداخت شده است.
وی اظهار کرد: در راستای هدایت موثرتر سرمایه گذاران داخلی و خارجی به استان بوشهر تدوین اطلس جامع سرمایه گذاری با رویکرد شناسایی فرصتها و قابلیتهای بخش سرمایه گذاری در دستور کار قرار گرفته است و با تدوین کتاب جامع سرمایه گذاری استان در اوایل سال آینده سرمایه گذاری به صورت دقیق تر و با هدف مندی بالاتری پی گیری می شود.
سالاری با اشاره به پرداخت ۱۰۶میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل خرد و خانگی طی پارسال و امسال گفت: برای حمایت از بخش کشاورزی پارسال ۱۲۰میلیارد ریال تسهیلات صندوق توسعه ملی در اختیار متقاضیان قرار گرفت و امسال نیز تاکنون معادل ۹۷۰میلیارد ریال تشکیل پرونده انجام شده که امید می رود با پرداخت تسهیلات یاد شده رونق بیشتری در این بخش فراهم شود.
وی افزود: برای حمایت از مددجویان زیر پوشش کمیته امداد نیز پارسال ۲۸۰ میلیارد ریال پرداخت شد و امسال نیز ۱۷۶میلیارد ریال به استان ابلاغ شده که تاکنون حدود ۳۰ درصد آن پرداخت و مابقی در حال تشکیل پرونده و فرایند اجرایی کار در بانک های عامل قرار دارد.
سالاری گفت: فعالسازی طرح پتروشیمی متانول کاوه در شهرستان دیر بعنوان بزرگترین طرح متانول در جهان با تولید ۷ هزار تن در روز (تولید سالانه ۲٫۶میلیون تن) و اشتغالزایی ۱۷۴نفر به صورت مستقیم و بیش از یکهزار نفر با سرمایه گذاری ۳۹۱۹میلیارد ریال و ۳۲۶میلیون یورو از دیگر توفیق های بخش اقتصادی دولت است که در آستانه بهره برداری قرار دارد.
وی یادآور شد: همچنین طرح تولید سیمان مند در شهرستان دشتی نیز با سرمایه گذاری بالغ بر سه هزار و ۵۰۰میلیارد ریال و حجم تولید سالانه یک میلیون تن سیمان خاکستری و اشتغال ۳۸۶نفر پیش بینی می شود فروردین ۹۶ به بهره برداری می رسد.
استاندار بوشهر گفت: در راستای جذب گردشگری نیز هتل دریایی واقع در دهکده دریایی امید در ورودی شهر بوشهر با پیش بینی ۵۰ میلیارد ریال در دست اجراست.

طرح ابتکاری بوستان امید اجتماعی

وی تصریح کرد: برای جلب مشارکت آحاد مختلف جامعه طرح ابتکاری امید روستای در استان بوشهر انجام شده است که در این راستا ۱۳۶زمین چمن مصنوعی با اعتبار ۲۲۴۰۰۰میلیون ریال و ۲۵۰ بوستان، زمین والیبال و سینمای رو باز دردست احداث است که تاکنون از این شمار ۱۱۰ مجموعه با برآورد اعتباری ۱۶۱۰۰۰میلیون ریال به بهره برداری رسیده است.
سالاری افزود: برنامه جامع سلامت دهان و دندان و قلب سالم بوشهر نیز از برنامه های مشترک مدیریت ارشد استان با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال اجراست.
وی گفت: برنامه جامع سلامت دهان و دندان در قالب ۱۰ کلینیک سیار و ۱۲کیلینک ثابت به نیازمندان خدمات ارائه می کنند.
استاندار بوشهر درخصوص برنامه قلب سالم نیزافزود: این برنامه از سال ۱۳۹۴ در استان برای افراد ۳۰ سال به بالا ساکن مناطق شهری اجرا و در هر یک از شهرستانهای تابعه استان یک مرکز بهداشتی درمانی مجری این برنامه است.

Visited 1 times, 1 visit(s) today