خبر استان:نخستین نشست خبری عبد الکریم گراوند معاون سیاسی امنیتی استانداری و رئیس ستاد انتخابات استان بوشهر برگزار شد .
به گزارش خبر استان،مرد ایلامی معاونت سیاسی استانداری ترجیح داد پس از سخنان کوتاهی، همان ابتدا به سراغ پرسش و پاسخ با خبرنگاران برود که بخش عمده آن در حوزه انتخابات شوراها بود.
ما مجری بی کم و کاست انتخابات خواهیم بود
گرواند در پاسخ به سوال خبرنگار یکی از رسانه های اصولگرا مبنی بر اینکه وی طی هفته های اخیر نشست هایی با اصلاح طلبان و حامیان دولت در شهرستان ها داشته و آیا این موضوع با وظیفه وی به عنوان رییس ستاد انتخابات استان منافات ندارد؟ گفت: جلساتی که من در آن حضور داشته ام، بعضا افرادی مخالف دیدگاه من هم بلند شده و حرف و نظر خود را بیان کرده اند و نمی توان آن را مربوط به جناح خاصی دانست.
وی ادامه داد: باید به عقبه افراد هم توجه شود، چرا که من افتخار برگزاری ۵ انتخابات را در سمت فرماندار داشته ام و حتی بعضا فرد پیروز، ۱۸۰ درجه با من زاویه داشته، اما ذره ای از قانون عدول نکرده ام و برای ستاد رییس جمهور مستقر هیچ تفاوتی با دیگر رقبای وی قائل نشده ام. امروز هم نشان می دهم در نتخابات آینده مجری بی کم و کاست قانون خواهم بود.
کمکی به ستاد روحانی نمی کنیم
معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما چه برنامه ای درباره ستاد انتخاباتی روحانی در استان دارید؟ اظهار داشت: به دلیل مسئولیت ستاد انتخابات، هیچ کمکی نمی کنیم و مردم قضاوت خواهند کرد که تفاوتی در این خصوص وجود ندارد.
بالای ۹۵ درصد مدیران دولت سابق باقی مانده اند
یکی از خبرنگاران رسانه های اصولگرا هم درباره مستندات آمار چندی پیش معاون سیاسی استاندار مبنی بر حضور ۹۵ درصدی مدیران دولت سابق در مدیریت ها پرسید و خظاب به گراوند گفت: اظهارات شما در شرایطی می باشد که حداقل ما در بوشهر شاهد بنفش شدن مدیریت ها هستیم.
گرواند هم با بیان اینکه به دلیل مسئولیتم در معاونت اداره سیاسی وزارت کشور و رصدی که از ستاد وزارتخانه ها و استان ها دارم به آمار مستندی در این خصوص دسترسی دارم، ادامه داد: صلاح نیست جزییات اینکه در کدام وزارتخانه این نیروها بیشتر است اشاره کنم، ضمن اینکه ما هم مشکلی با حضور مدیران دولت قبل نداریم و مدیران باید حرفه ای باشند و فقط به کار تخصصی شان فکر می کنند، بلکه اشکال وقتی ایجاد می شود که مدیری با برنامه های دولت مستقر همراهی نداشته باشد که این موارد نیازمند اصلاح است.
وی افزود: درباره آماری هم که چندی پیش در سایت ها مبنی بر تغییر مدیریت ها در استان بوشهر اشاره شده، بخشی از آنها مسئولیت داشته و در این دولت ارتقا یافته اند.
انتقاد برخی خبرنگاران از عملکرد سیاسی استانداری
دو خبرنگار رسانه های اصلاح طلب هم نسبت به آنچه عملکرد ضعیف استانداری در حوزه سیاسی و ادامه تنش و اختلاف در حامیان دولت در استان عنوان کرده، انتقاد و ابراز نگرانی نمودند که استانداری در رفع این اشکالات ناتوان بوده و از طرفی برنامه ای برای نشاط و آگاهی سیاسی در استان نداشته است.
گرواند هم با بیان اینکه من پس از ۱۷ سال سابقه فرمانداری و بخشداری، در دولت قبل گوشه ای نشستم از این رو دیدگاهم مشخص است، اما امروز جایگاه من به عنوان معاون سیاسی استانداری مانع از کار حزبی می شود، اظهار داشت: بسترسازی برای فعالیت سمن ها با تسریع در صدور محوز آنها، برپایی امن جلسات سیاسی و صدور مجوز ۷ تشکل حزبی در استان برخی از برنامه ها در راستای نشاط سیاسی بوده، ولی اینکه انتظار باشد من معاون سیاسی وارد گود فعالیت سیاسی شوم، امکان پذیر نیست.
وی افزود: درباره اختلاف میان حامیان دولت و اصلاح طلبان هم بنده دریکی از مصاحبه هایم در روزهای نخست انتصابم بهبود این شرایط هم در میان اصلاح طلبان و هم اصولگرایان را جزو ماموریت خود دانسته، چرا که کشور به هم افزایی نیاز دارد، اما نیاز است همگی کمی گذشت داشته باشیم.
پیش بینی کاندیداتوری ۳ هزار نفر در انتخابات شوراها
رییس ستاد انتخابات استان بوشهر با اشاره به اینکه نام نویسی از کاندیداهای شورای شهر و روستا از ۳۰ اسفند در فرمانداری و بخشداری ها آغاز می شود، ادامه داد: هیات های اجرایی در بررسی صلاحیت ها مر قانون را مدنظر قرار داده و اجازه رفتار سلیقه ای در این خصوص نمی دهم، هیات نظارت استان هم ناظر ماست.
عبدالکریم گرواند در پاسخ به سوالی مبنی بر شرایط ساده کاندیداتوری شورای شهر که باعث هجوم بسیاری از افراد برای این مسئولیت بدون داشتن صلاحیت های کافی می شود، گفت: شرط کاندیداتوری در شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر لیسانس است و این را قانون گذار تعیین کرده، هرچند ما نیز معتقدیم باید در قانون شوراها اصلاحاتی صورت بگیرد.
وی درباره اینکه آیا برآوردی از تعداد کاندیداهای احتمالی برای شوراها در استان دارید؟ پاسخ داد: در شرایط فعلی پیش بینی می شود ۳ هزار نفر برای نامزدی در این انتخابات نام نویسی کنند، هرچند این تعداد بیشتر خواهد بود. همانطور که در انتخابات مجلس دهم پیش بینی کاندیداتوری ۶ هزار نفر در کشور بود ولی این تعداد به ۱۲ هزار نفر رسید.
پاسخ مبهم درباره انحلال شوراها
یکی از سوالات این نشست خبری درباره تعیین تکلیف شورای شهر آبپخش بود که با گذشت حدود ۱٫۵ سال جلساتش برگزار نمی شود و همچنین زمزمه انحلال شورای شهر نخل تقی که هنوز شهردار آن مشخص نشده است.
گراوند با بیان اینکه موضوع آبپخش قبل از من بوده، به بهانه نزدیک شدن به اذان ظهر از این موضوع گذشت و ادامه داد: برای شورای شهر نخل تقی هم یادم نمی آید بحث انحلال بوده باشد، درباره تعیین شهردار آن هم چون به حوزه معاونت عمرانی ارتباط دارد، آنها می توانند پاسخگو باشند.
نمی دانم قانون «ته لنجی» کی در دولت مصوب می شود
خبرنگار «خلیج فارس» هم با اشاره به وعده های مدیریت استان مبنی بر تصویب قانون ساماندهی ته لنجی در هیات دولت و مصاحبه اردیبهشت ماه ساجدی مدیرکل امنیتی استانداری مبنی بر اینکه تا یک ماه دیگر این موضوع نهایی می شود، اما این موضوع عملی نشده و همچنان شاهد تصمیمات سلیقه ای و مقطعی در این خصوص هستیم، گفت: تا جایی که بنده اطلاع دارم این قانون در کمیسیون های هیات دولت در دست بررسی بوده و پس از آن به صحن هیات دولت برای تصمیم گیری ارجاع می شود، اگر مدیرکل امنیتی استانداری هم چنین قولی داده، براساس بررسی روال اداری موضوع بوده است.
وی در پاسخ به این سوال که امکان دارد این آئین نامه تا قبل از انتخابات مصوب و ابلاغ شود؟ گفت: واقعا نمی دانم چه زمانی این مهم نهایی می شود، از این رو نمی توان قولی داد./خلیج فارس