خبر استان: معاون علمی و فناوری رئیسجمهور گفت: در راستای توسعه شرکتهای دانشبنیان در استانهای مختلف کشور این شرکتها مورد حمایت ویژه معاونت علمی و فناوری رئیسجمهوری قرار میگیرند.
به گزارش خبر استان، دکتر سورنا ستاری در نشست شورای اداری استان بوشهر با اشاره به اینکه عسلویه و پارسجنوبی عظمت جمهوری اسلامی ایران است اظهار داشت: پیشرفتهای خوبی در سالهای اخیر در استان بوشهر انجام شده که در این راستا سرمایهگذاری عظیمی در منطقه پارس جنوبی انجام شده است.
وی با تأکید بر این نکته تحولات در پارس جنوبی باید در زندگی مردم محقق شود افزود: هر نوع تحولی در هر منطقهای باید در زندگی مردم ملموس و حفظ شود و در این راستا عظمت مهم پارس جنوبی مهمترین تحول در صنعت نفت و گاز در کشور است.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با تأکید بر این نکته که دولت یازدهم به اقتصاد دانشبنیان توجه ویژهای دارد، افزود: این اقتصاد با سرمایهگذاری دولت پا نمیگیرد بلکه مهمترین حوزه این اقتصاد نیروی انسانی توانمند، خلاق و مبتکر است.
دکتر ستاری با تأکید بر فراهم شدن محیط کسب و کار برای شرکتهای اقتصادی دانشبنیان بیان کرد: باید زیستبومهای دانشبنیان در مناطق مختلف برای فراهم شدن فعالیتهای شرکت دانشبنیان ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه با سرمایهگذاری تنها نمیتوان به شرکتهای دانشبنیان دست یافت، تأکید کرد: سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان با نیروی انسانی متخصص، فرهیخته و کارآفرین محقق میشود و اعتبار و پول در رده پنجم این شرکتها مورد توجه قرار دارد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اشاره به اینکه اقتصاد دانشبنیان با مشارکت مردم محقق میشود، افزود: شرکتهای دانشبنیان با توانمندی نیروی انسانی خلاق و مبتکر اقدام به فعالیت میکنند و در چنین شرکتهایی مشارکتهای مردمی در اولویت قرار دارد.
دکتر ستاری با اشاره به اینکه انسانهای فرهیخته و نخبه در کشور وجود دارد خاطرنشان کرد: بیش از ۵ میلیون دانشجو در کشور تحصیل میکنند و جمهوری اسلامی ایران به عنوان چهارمین تولیدکننده مهندس در دنیاست.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی فوقالعادهای در کشور وجود دارد بیان کرد: بیش از ۳۳ میلیون نفر نیروی جوان زیر ۴۰ سال در کشور وجود دارد که چنین نیروی توانمندی در هیچ کشوری یافت نمیشود.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با بیان اینکه اقتصاد دانشبنیان از رویکردهای مهم دولت یازدهم است، افزود: با استخدام نیروهای جوان در دستگاههای اجرایی اعتماد به نفس و خلاقیت آنان از دست میرود که در این راستا باید نیروهای جوان به سمت ارزشآفرینی و کارآفرینی سوق داده شود.
دکتر ستاری بیان کرد: تمام تلاش بر این است که شرکتهای دانشبنیان با توسعه فضای کسب و کار افزایش یابد و در این راستا این شرکتها مورد حمایت ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دارند.
وی با بیان اینکه ۴ شرکت دانشبنیان رشد قابل توجهای یافتهاند، گفت: فروش محصولات آنان سالانه بین ۳۰ هزار میلیارد تومان تا ۴۰ هزار میلیارد تومان است و این نشاندهنده این است که شرکتهای دانشبنیان با شیب تندی در حال پیشروی و پیشرفت هستند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اشاره به توانمندی استان بوشهر خاطرنشان کرد: با توجه به زیرساختهای لازم در این استان باید از نفتیشدن استان بوشهر با توجه به وجود نیروی انسانی توانمند جلوگیری شود و از ظرفیتهای لازم برای توسعه شرکتهای دانشبنیان بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
دکتر ستاری ظرفیت بیوتکنولوژی در استان بوشهر را مورد توجه قرار داد و گفت: با توجه به ظرفیتهای سواحل در استان بوشهر طرحهای بیوتکنولوژی در حوزه دریا مورد توجه قرار گرفته است و این مهم از جهتگیری های دانشگاهها و مراکز علمی و فناوری استان بوشهر است.
استاندار بوشهر با تاکید بر این نکته که ناامید کردن مردم مشکلی برطرف نمیکند تصریح کرد: با بهره گیری از ظرفیتهای مردمی که صاحبان انقلاب هستند باید در راستای توسعه اتحاد، وحدت و امیدواری در جامعه که کاری ارزشمند است استفاده شود.
دکترسالاری با اشاره به اینکه توسعه و عمران در شهرها و روستاهای استان بوشهر تسریع یافته است خاطر نشان کرد: روند توسعه عمران شهری و روستایی در استان بوشهر تسریع یافته بگونهای که ۴۵۰ پروژه تولیدی و عمرانی آن در دهه فجر انقلاب اسلامی افتتاح شد.
وی با بیان اینکه با احتساب هفته دولت در مجموع امسال ۶۰۰ پروژه عمرانی و تولیدی در استان بوشهر به بهرهبرداری رسیده است افزود: برای اجرای این طرحها بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است.
استاندار بوشهر با اشاره به اجرای ۱۰ طرح بزرگراهی در استان بوشهر بیان کرد: سه طرح آن تا پایان امسال تکمیل و به بهرهبرداری میرسد.
دکترسالاری با اشاره به اجرای طرحهای آب شیرینکن در استان بوشهر گفت: از ۶ طرح تدوین شده آب شیرینکن در استان بوشهر تاکنون ۲ پروژه آن تکمیل و افتتاح شده است.
وی اجرای ۱۶۰ پروژه مرکز بهداشتی درمانی را از برنامههای در دست اجرا دانست و خاطر نشان کرد: در حوزه سلامت تختهای بیمارستانی از ۹۰۰ تخت به ۱۴۰۰ تحت افزایش یافته و این در حالی است که عملیات ساخت ۷۰۰ تخت دیگر آغاز شده است.
استاندار بوشهر با اشاره به اجرای طرحهای گازرسانی افزود: طرحهای گازرسانی در استان بوشهر تسریع یافته که اکنون ۹۰ درصد روستاها و ۹۸ درصد شهرها دارای شبکه گازرسانی هستند.
دکترسالاری با بیان اینکه مسیر توسعه در استان بوشهر از نیروی انسانی میگذرد تصریح کرد: قدمهای موثری در ایجاد پارک علم و فناوری، نخبهپروری و تربیت نیروی انسانی توانمند در دانشگاههای استان بوشهر برداشته شده است.
وی افزود: وجود ظرفیتهای گاز، نفت، پتروشیمی، سواحل و دیگر قابلیتها بدون توجه به نیروی انسانی توانمند نمیتوان به توسعه دست یافت که در راستای ایجاد نیروی توانمند و ماهر برنامههای مدونی تدوین و اجرایی شده است.
استاندار بوشهر از تدوین سند توسعه دانش بنیان در استان بوشهر خبرداد و گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی، استان بوشهر را به عنوان تدوین سند دانش بنیان مشخص شده که تدوین این سند بسیاری از مشکلات در این استان برطرف میکند.