خبر استان:مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در دولت یازدهم با همکاری خیران ۵۳۰ کلاس تخریبی مدارس در این استان نوسازی شده است.
به گزارش خبر استان، ناصر کرمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تا پیش از دولت یازدهم شمار کلاسهایتخریبی استان بوشهر یکهزار و ۳۳۰ کلاس بود که اکنون به ۸۰۰ کلاس کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: با توجه به مشکلات اعتباری دولت در این سه سال اعتبارهای دولتی تنها برای پروژه های نیمه تمام اختصاص پیدا کرد و آنچه در این مدت اجرا شد با همت و همکاری خیران مدرسه ساز و بنیادها به انجام رسید.
کرمی اظهار کرد: در زمان حاضر به دلیل کمبود فضای آموزشی ۱۰ کلاس درس در استان بوشهر در کانکس تشکیل می شود.
وی، بر ضرورت همکاری هرچه بیشتر خیران مدرسه ساز برای حل مشکل فضای آموزشی و نوسازی کلاسهای تخریبی موجود دراستان تاکید کرد.
کرمی درباره بدهی برق مدرسه های استان بوشهر گفت: بدهی برق مدرسه ها مربوط به سالهای ۹۱- ۹۲ است که بنا بر پرداخت متمرکز بهای برق بود ولی این کار انجام نشد و بدهی برق مدرسه های استان از ۲۵ میلیارد ریال به ۵۰ میلیارد ریال رسیده است.
وی بیان کرد: براساس رایزنی ها قرار است این میزان بدهی از محل مطالبات نیروگاه اتمی بوشهر از وزارت نیرو به صورت تهاتر به عنوان مسئولیت اجتماعی نیروگاه اتمی بوشهر پرداخت شود، ولی تاکنون محقق نشده است.
کرمی اظهار کرد: علاوه براین وزارت آموزش و پرورش نیز تلاش می کند از محل فروش اوراق، کل بدهی برق مدارس کشور را پرداخت کند که تاکنون در این مورد نیز پرداختی صورت نگرفته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به استخدام هایی که بتازگی در آموزش و پرورش صورت گرفته است گفت: سهمیه جذب نیرو از طریق آزمون برای استان بوشهر ۲۵۹ نفر است که در برخی رشتهها حد نصاب لازم کسب نشده و تنها ۲۴۲ نفر قبول شدند و اگر حداقل ۵۰ درصد بالاترین نمره را کسب کنند، جذب می شوند.
کرمی اظهار کرد: بنا بر اعلام آموزش و پرورش استان، بیشترین نیاز برای جذب نیرو در مقطع ابتدایی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مطالبات فرهنگیان استان بوشهر بیان کرد: پاداش و مرخصی استفاده نشده بازنشستگان فرهنگی استان بوشهر ۵۶۰ میلیارد ریال وحقوق معلمان حق التدریس استان نیز ۱۰۰میلیارد ریال بود که پرداخت شد.
کرمی در مورد سطح علمی دانش آموزان استان بوشهر گفت: هرچند میانگین نمره امتحان نهایی دانش آموزان سال سوم متوسطه استان ۵۱ صدم درصد افزایش یافته و از میانگین کشوری که ۳۰ صدم درصد بوده بیشتر است ولی بازهم این قانع کننده نیست و باید تلاش بیشتری شود.
وی دور بودن از مرکز، کمبود نیروی انسانی مجرب، شرایط آب و هوایی، همراهی نکردن خانوادهها در مناطق دور افتاده و آسیبهای اجتماعی را از جمله مشکلات آموزش و پرورش عنوان کرد.
کرمی گفت: با مشارکت کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل ۱۲ کلاس درس در استان بوشهر برای دانش آموزان افغان در دست ساخت است.
وی یادآور شد: در زمان حاضر پنج هزار و ۲۵۰ دانش آموز افغان در استان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۹۸۵نفر بدون مجوز اقامتی براساس حکم رهبر معظم انقلاب در مدرسه های استان مشغول به تحصیل هستند.
کرمی با اشاره به طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان گفت: این طرح علاوه بر دانش آموزان سال چهارم و پشت کنکوری برای دورههای پایین تر هم در حال برگزاری است.
وی در باره رتبه کنکور استان بوشهر اظهار کرد: رتبه کنکور در استان بوشهر در دولت تدبیر و امید از ۲۱ به ۱۸ ارتقا یافته است و هرچند این رتبه مطلوب نیست ولی برای رسیدن به جایگاه مطلوب با اجرای طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان تلاش می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح نخبه پروری با همکاری پارس جنوبی گفت: امسال ۶۸۱ دانش آموز با معدل بالای ۱۷ در شش شهرستان استان زیر پوشش این طرح قرار دارند.
کرمی توزیع ۳۳ هزار و ۷۶۰ جلد کتاب کمک آموزشی به ارزش پنج میلیارد و ۵۷۹میلیون ریال به صورت رایگان در استان را از جمله اقدامهای آموزش و پرورش عنوان کرد.
وی افزود: همچنین ۹۰ هزار دانش آموز در استان بوشهر در طرح های مختلف معاونت تربیت بدنی شرکت و موفق به کسب ۱۷ مدال کشوری شدند.
کرمی با اشاره به کسب رتبه برتر اردوهای راهیان نور استان بوشهر اظهار کرد: مراکز مشاوره این استان از ۲ مرکز به هفت مرکز افزایش یافته است.
وی جذب ۶۱۷ نفر معلم حق التدریس، بیمه کردن ۲۳ هزار و ۱۰۶ فرهنگی و خانوادهها و جذب ۱۱هزارو ۹۴۹سواد آموز و کسب رتبه دوم کشوری در جذب سوادآموز را از جمله اقدامات اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر درباره کلاسهای هوشمند گفت: در زمان حاضر ۴۰ درصد کلاسهای استان معادل ۲ هزار و ۷۱۴کلاس هوشمند هستند.
وی اضافه کرد: توزیع نامتوازن کلاسهای هوشمند در استان بوشهر یکی از اشکالهای این طرح است که در برخی مناطق ۷۰ درصد و در برخی مناطق تنها ۲۰ درصد کلاسها هوشمند هستند.
کرمی یادآور شد: در زمان حاضر ۲۰۴ هزار و ۸۸۷ دانش آموز در یکهزار و ۷۱۰ آموزشگاه و هفت هزار و۷۴۰ کلاس درس تحصیل می کنند و ۱۳ هزار و ۷۷۹ معلم هم وظیفه تعلیم و تربیت آنها را بر عهده دارند.