ساخت ۱۶ مدرسه و کلینیک‌درمانی ویژه اتباع خارجی ساکن  در استان بوشهر/تقدیر از رهبر انقلاب ‌ایران درباره پناهندگان
ساخت ۱۶ مدرسه و کلینیک‌درمانی ویژه اتباع خارجی ساکن  در استان بوشهر/تقدیر از رهبر انقلاب ‌ایران درباره پناهندگان

خبر استان: نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در ایران با استاندار بوشهر دیدار کرد.

به گزارش خبر استان، عبدالرضا بشیری امشب در نشست نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در جمهوری اسلامی ایران با استاندار بوشهر با بیان اینکه اتباع خارجی ساکن در استان بوشهر از خدمات گوناگونی برخوردارند اظهار داشت: خدمات خوبی در زمینه آموزش درسی، بهداشت و درمان به پناهندگان ساکن در استان بوشهر ارائه می‌شود.

ساخت ۱۶ مدرسه و کلینیک‌درمانی ویژه اتباع خارجی ساکن استان بوشهر

وی از اجرای طرح‌های بیمه‌ای ویژه اتباع خارجی در استان بوشهر خبر داد و گفت: یکی از خدمات خوبی که شامل اتباع  خارجی به ویژه اتباع افاغنه می‌شود بیمه تامین اجتماعی و سلامت و خدمات آموزشی است که توانسته تاثیر خوبی در وضعیت زندگی آنان داشته باشد.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری بوشهر با اشاره به اجرای پروژه در اردوگاه دالکی خاطرنشان کرد: در این اردوگاه با اعتبار سه میلیارد ریالی ۷ واحد مسکونی با کیفیت مطلوب و یک بوستان با تجهیزات لازم  ویژه اتباع افغانی ساخته و تحویل شد.

بشیری از اجرای پروژه مدرسه‌سازی در استان بوشهر ویژه اتباع افاغنه خبر داد و افزود: با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال در راستای خدمات مطلوب به اتباع خارجی ساکن در استان بوشهر ۱۶ مدرسه و کلینیک درمانی در ۸ شهرستان این استان ساخته شد.

وی گفت: در این راستا ۸ مدرسه و ۸ درمانگاه ویژه افاغنه در ۸ شهرستان استان بوشهر ساخته شد.

دسترسی اتباع خارجی در استان بوشهر همانند دیگر مردم به خدمات

مصطفی سالاری اظهار داشت: اتباع خارجی زیادی در استان بوشهر زندگی می‌کنند و در این استان مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به اشتغال اتباع خارجی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی استان بوشهر و همچنین فعالیت در عرصه کشاورزی استان، ادامه داد: خدمات آموزشی و سلامت و . . . به افراد دارای مدارک قانونی و برخی افراد بدون مدرک ارائه می‌شود.

استاندار بوشهر بیان کرد: به منظور رفع مشکلات و تامین نیازهای اتباع خارجی ساکن در استان بوشهر تلاش شده است تا از نظرات و ایده‌های اتباع خارجی استفاده کنیم.

وی از گسترش فضاهای آموزشی برای استفاده اتباع خارجی در سطح استان خبر داد و افزود: اتباع افغانی ساکن در استان بوشهر آسیب تلقی نمی‌شوند ولی برخی از اتباع خارجی دیگر کشورها در استان مشغول تکدی‌گری هستند و به جامعه آسیب می‌زنند.

سالاری با اشاره به آمادگی کامل استان برای همکاری همه جانبه با کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بیان کرد: بهبود وضعیت اتباع خارجی ساکن در استان بوشهر را در دستور کار داریم.

وی از تلاش برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به اتباع خارجی ساکن در استان بوشهر خبر داد و افزود: اتباع خارجی ساکن در استان بوشهر به دیگر خدمات همچون مردم استان دسترسی دارند.

‌جامعه بین‌الملل خدمات ارزشمند ایران به پناهندگان را نمی‌بیند

سی‌وان دانا پالا با بیان اینکه ایران خدمات ارزشمندی به پناهندگان ارائه می‌کند اظهار داشت: این خدمات در جامعه بین‌المللی دیده نمی‌شود ولی تلاش می‌شود این خدمات به جهان شناسانده شود.

وی با قدردانی از حمایت جمهوری اسلامی از پناهندگان در عرصه‌های مختلف تصریح کرد: خدمات‌های آموزشی، درمانی سلامت و خدمات در عرصه‌های دیگر به پناهندگان در ایران قابل قدردانی و سپاس است.

نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اجرای بیمه سلامت در امور اتباع خاجی در ایران افزود: اجرای طرح بیمه سلامت از طرح‌های موفق بوده که سیکل سوم آن به زودی اجرا می‌‌شود.

داناپالا با بیان اینکه دولت جمهوری اسلامی برای اجرای بیمه سلامت تلاش‌های زیادی کرده است خاطر نشان کرد: کمیساریای سازمان ملل هم با منابع مالی محدود خود  در این بخش حمایت‌های کرده است.

وی افزود: در اجرای بیمه سلامت اتباع خارجه پناهنده در ایران خدمات بیمارستانی، درمان سرپایی و دیگر خدمات به پناه جویان عرضه می‌شود که در خور تحسین است.

نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه مسئولان استان بوشهر در عرصه حمایت از پناهندگان خدمات ارزشمندی انجام داده‌اند گفت: استان بوشهر در حوزه ارائه آموزشی  و درمانی خدمات خوب و مطلوبی ارائه کرده است.

داناپالا با بیان اینکه  افراد غیر فاقد مدارک از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند هستند افزود: با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی پناهندگان فاقد مدرک می‌توانند از خدمات ارائه شده استفاده کنند.

وی با بیان اینکه یک میلیون نفر بر اساس کارت آمایش در ایران پناهنده هستند خاطر نشان کرد: آمارهای غیر رسمی نشان می‌دهد بین ۱٫۵ میلیون تا ۲ میلیون نفر پناهنده فاقد مدارک قانونی در ایران سکونت دارند که دولت جمهوری اسلامی ایران به آنان خدمات لازم ارائه می‌‌کند.

نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در جمهوری اسلامی ایران افزود: در سفر دو روزه به استان بوشهر مشکلات و راهکارهای بهبود وضعیت پناهندگان بررسی می‌شود.

Visited 1 times, 1 visit(s) today