خبر استان: علیرغم طرحهایی که برای توسعه زیرساختهای ورزشی استان بوشهر اجرا شده است، تقویت فضاهای ورزشی موجود و ایجاد زیرساختهای جدید یک ضرورت است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
به گزارش خبر استان،استان بوشهر علیرغم میزبانی از صنایع عظیم و بزرگی همچون نیروگاه اتمی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و بنادر و گمرکات و . . . همچنان واژه محرومیت را با خود یدک میکشد و در زمینههای مختلفی این محرومیت و مظلومیت را میبینیم.
در عرصه ورزشی شاهد کمبودهایی در زیرساختها هستیم و علیرغم طرحهای ورزشی متعددی که در استان بوشهر اجرا شده است، هنوز هم کمبودهایی وجود دارد که تکمیل پروژههای نیمه تمام ورزشی استان میتواند بخشی از این کمبودها را رفع کند.
ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بوشهر که ۱۲ سال از آغاز عملیات ساخت آن میگذرد، ۲۰ سالن ورزشی نیمهتمام در شهرها و روستاها استان، ورزشگاه گناوه، خوابگاههای ورزشکاران در گناوه و دشتستان و . . . بخشی از پروژههای نیمهتمام ورزشی در استان هستند.
البته ذکر این نکته هم ضروری است که در سالهای اخیر شاهد افزایش چشمگیر سرانه فضای ورزشی در استان هستیم؛ ۲۱۰ زمین چمن ورزشی در استان احداث شده است و چند پروژه زمین چمن نیز در دست اجرا است و همچنین ساخت ۲۳۰ زمین والیبال نیز به تازگی آغاز شده است.
با وجود این تلاشها و اجرای این طرحها، توسعه ورزش استان بوشهر نیازمند تقویت زیرساختها برای همه رشتههای ورزشی و اجرای طرحها و پروژهها در نقاط مختلف استان است.
لزوم تکمیل طرحهای نیمهتمام ورزشی
رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی به خبرنگار مهر گفت: استان بوشهر دارای ظرفیتهای بالایی در عرصه ورزشی است و باید تلاش شود که حمایت مناسبی از ورزشکاران این استان صورت گیرد تا در مسابقات ملی و بینالمللی بدرخشند.
حجتالاسلام عبدالحمید خدری با اشاره به اینکه حمایت از ورزشکاران زمینهساز موفقیت بیشتر آنها در مسابقات است، تصریح کرد: توسعه زیرساختهای ورزشی استان یک نیاز ضروری است و امیدواریم اعتبارات مناسبی به این بخش اختصاص یابد.
وی خواستار تلاش ویژه برای توسعه و تقویت زیرساختهای ورزشی استان بوشهر شد و تاکید کرد: تکمیل این پروژهها میتواند بخشی از نیازهای ورزشکاران را رفع کند و این طرحها باید در دستور کار قرار گیرد.
نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بوشهر، پنج هزار نفری گناوه، خوابگاه ورزشکاران گناوه و استخر دیلم از طرحهای نیمهتمام ورزشی است که امیدواریم شاهد تکمیل آنها در سال جاری باشیم.
لزوم تجهیز فضاهای ورزشی
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اهمیت توسعه زیرساختهای ورزشی در استان اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیتهای اقتصادی بالایی است که باید از این ظرفیتها برای توسعه ورزش استان استفاده شود.
محمدباقر سعادت خواستار حمایت صنایع نفت و گاز و پتروشیمی از ورزش همه نقاط استان شد و ادامه داد: در بسیاری از موراد شاهد حمایت از تیمهای ورزشی استان نیستیم و باید الزامی برای حمایت این صنایع از ورزش استان ایجاد شود.
وی با تاکید بر لزوم توسعه زیرساختهای ورزشی در سطح شهرستان دشتستان، بیان کرد: تکمیل سه سالن ورزشی نیمه دشتستان و خوابگاه ورزشکاران و همچنین راهاندازی خانه کشتی دشتستان از نیازهای ضروری در این شهرستان است.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی خواستار تجهیز فضاهای ورزشی شد و اضافه کرد: باید تجهیزات مورد نیاز برای ورزشکاران و انجام برنامههای ورزشی فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از هیئتهای ورزشی در شهرستان از داشتن اعتبار و منابع مالی بیبهره هستند، افزود: حمایت ظرفیتهای اقتصادی و صنعتی استان بوشهر از ورزش یک ضرورت است.
لزوم توسعه زیرساختهای ورزشی جنوب استان بوشهر
شهرستانهای کنگان، دیر، جم و عسلویه میزبان تاسیسات گازی و مجتمعهای پتروشیمی هستند، باید همزمان با توسعه طرحهای صنعتی، نگاه ویژهای به زیرساختهای ورزشی در این مناطق صورت گیردنماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی نیز تکمیل پروژههای ورزشی استان را خواستار شد و اضافه کرد: رفع مشکلات بخش ورزش به رفع مشکلات کل جامعه کمک خواهد کرد و باید نگاه ویژهای به ورزش صورت گیرد.
سکینه الماسی با اشاره به استقرار صنایع عظیم نفت و گاز و پتروشیمی در جنوب استان بوشهر، خاطرنشان کرد: حضور این صنایع باعث افزایش چشمگیر جمعیت شده است و باید زیرساختهایی متناسب با این جمعیت ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه شهرستانهای کنگان، دیر، جم و عسلویه میزبان تاسیسات گازی و مجتمعهای پتروشیمی هستند، تصریح کرد: باید همزمان با توسعه طرحهای صنعتی، نگاه ویژهای به زیرساختهای ورزشی در این مناطق صورت گیرد.
ورزشگاهی که پس از ۱۲ سال همچنان نیمهتمام است
کمبود ورزشگاه برای برگزاری مسابقات فوتبال یکی از مهمترین مشکلات در بوشهر است؛ تیمهای متعدد فوتبال بوشهر مسابقات خود را در ورشگه شهید بهشتی برگزار میکنند و نیاز است که یک یا چند ورزشگاه جدید در بوشهر ساخته شود.
ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهر بوشهر از سال ۸۳ کلنگزنی شد ولی پس از ۱۲ سال هنوز تکمیل نشده استورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهر بوشهر از سال ۸۳ کلنگزنی شد ولی پس از ۱۲ سال هنوز تکمیل نشده است که بر اساس وعده مسئولان استان، امسال به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر در ارتباط با تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهر بوشهر اظهار داشت: ساخت و تکمیل این ورزشگاه یکی از مطالبات مهم و جدی جوانان و به ویژه جامعه ورزشی استان بوشهر است.
احمد بهروزیانفر با اشاره به پیشرفت ۹۰ درصدی این ورزشگاه بیان کرد: برای ساخت پروژه ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بوشهر تاکنون ۲۵ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته و برای تکمیل آن به ۱۳ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است.
وی خاطرنشان کرد: تکمیل پروژههای نیمه تمام ورزشی در استان بوشهر را جدیت دنبال میکنیم و در سفری که وزیر ورزش و جوانان به استان داشتند نیز بر این موضوع تاکید شد.
عدالت در توسعه زیرساختهای ورزشی
استاندار بوشهر نیز به خبرنگار مهر گفت: تلاش ویژهای داشتیهایم تا زمینه انجام فعالیتهای ورزشی برای همه مردم استان بوشهر فراهم شود و به همین منظور زیرساختهای ورزشی در شهرها و روستاهای استان توسعه یافته است.
مصطفی سالاری اضافه کرد: ساخت زمینهای چمن مصنوعی را برای تمامی روستاهای بالای ۵۰۰ نفر جمعیت استان در دستور کار قرار دادیم و تاکنون ۲۱۰ زمین چمن مصنوعی در روستاهای استان ایجاد شده است و در شهرها نیز به ازای هر پنج هزار نفر جمعیت یک زمین چمن احداث میشود.
وی از ساخت ۲۳۰ زمین والیبال در نقاط مختلف استان بوشهر خبر داد و افزود: این نوع توزیع زیرساختهای ورزشی با نگاه توزیع عادلانه زیرساختها انجام شده است.
استاندار بوشهر از برنامهریزی و پیگیری مستمر برای تکمیل طرحهای ورزشی نیمهتمام استان بوشهر خبر داد و افزود: برای تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بوشهر عزمی جدی داریم تا این ورزشگاه امسال به بهرهبرداری برسد.
از ذکر یک نکته هم نباید غافل شویم که در جانمایی برخی از فضاهای ورزشی نیمهتمام استان بدسلیقگی وجود دارد؛ ایجاد و ساخت یک مجتمع ورزشی و یا سالن ورزشی بزرگ در برخی روستاهای کمجمعیت استان از جمله این بدسلیقگیها است.
شاید عدم تکمیل این فضاهای ورزشی تصمیمی صحیحتر باشد چرا که برخی از این روستا اینقدر کمجمعیت هستند که ساخت و تکمیل یک سالن ورزشی بزرگ در این روستا اصلا توجیهپذیر نیست.
به هر حال توسعه زیرساختهای ورزشی برای همه رشتههای ورزشی یک نیاز ضروری است و مسئولان استان باید همت کنند و شرایط را برای فعالیت ورزشکاران رشتههای مختلف فراهم سازند.