رتبه نخست کشوری کمیته امداد استان بوشهر
رتبه نخست کشوری کمیته امداد استان بوشهر

خبر استان:مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر از کسب رتبه برتر کمیته امداد استان در زمینه فعالیت‌های فرهنگی خبر داد.

به گزارش خبر استان به نقل از  کمیته امداد، احمد لطفی، مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر صبح امروز در جمع شورای مدیران کمیته امداد استان اظهار کرد: کمیته امداد نگاه ویژه‌ای به فعالیت‌های حوزه فرهنگی دارد و مبنای همه امور و طرح ها در این نهاد، کار فرهنگی است که برنامه‌های مختلف و متنوعی در سطح استان برگزار می‌شود.

وی از کسب رتبه برتر کشوری کمیته امداد بوشهر در زمینه فعالیت‌های فرهنگی خبر داد و گفت: در همایش مدیران کل سراسر استان‌ها در مشهد مقدس، استان بوشهر از سوی رئیس کمیته امداد کشور در زمینه فعالیت‌های فرهنگی در کشور اول معرفی شد.

لطفی با اشاره به حضور و شرکت فعال ۲۱ هزار و ۴۷۷ نفر در فعالیت‌های اوقات فراغت کمیته امداد استان بوشهر، اضافه کرد: پنج هزار و ۴۶۴ نفر از دانش آموزان، دانشجویان، دختران غیر محصل در اردوهای تابستانه شرکت کردند.

وی همچنین از حضور سه هزار و ۴۱۶ نفر در فعالیت‌های اوقات فراغت در قالب برنامه کانون‌های فرهنگی، تربیتی و فعالیت‌های قرآنی، خاطرنشان کرد: ۳۵۴ نفر در دوره‌های حرفه‌آموزی کمیته امداد شرکت کردند.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر با اشاره به شرکت ۱۱ هزار و ۵۰۶ نفر در کارگاه‌های آموزش خانواده و مشاوره، بیان کرد: ۷۳۷ نفر در کارگاه‌های آموزشی آشنایی با فضای مجازی شرکت کردند.

وی با اشاره به ارائه خدمات به هشت هزار و ۲۳۲ نفر دانش آموز و دانشجو تحت حمایت، ادامه داد: ۲۳۰ نفر از این دانش آموزان در مجتمع‌های رفاهی دانش آموزی حضور دارند.

لطفی با بیان اینکه هزار و ۳۳۱ نفر دانشجو خدمات تحصیلی از کمیته امداد دریافت کرده‌اند، افزود: سه هزار و ۳۳۵ نفر در کانون‌های موقت جشنواره‌ها، کانون‌های جوانان پیرو ولایت و فعالیت‌های قرآنی شرکت فعال داشته‌اند.

وی  اظهار کرد: سه هزار و ۳۵۶ نفر مددجو در تابستان امسال به اردوهای فرهنگی و زیارتی طرح شوق زیارت به عتبات عالیات و اماکن زیارتی اعزام شدند.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر خاطرنشان کرد: در سال جاری کمیته امداد استان برای رسیدن به اهداف خود و توجه به نیازهای مددجویان مورد حمایت به‌ویژه نوجوانان و جوانان اقدام به ارائه خدمات فرهنگی و تربیتی برای پرکردن اوقات فراغت جامعه هدف خود کرده است.

لطفی بیان کرد: با توجه به پرمخاطب بودن فعالیت های اوقات فراغت کمیته امداد، این نهاد نسبت به ایجاد محتوای مناسب با نیاز مخاطبان در ابعاد اعتقادی، فرهنگی، اجتماعی و همچنین آموزش‌های مهارت‌های زندگی اقدام کرده است.

وی یادآور شد: ماه گذشته در بررسی‌های انجام گرفته از سوی دبیرخانه ستاد ساماندهی اوقات فراغت استان، به عنوان دستگاه برتراستانی در زمینه فعالیت اوقات فراغت انتخاب شد.