پرستاران کار در بیمارستانهای نفت و پتروشیمی را بر دولتی ترجیح می دهند
پرستاران کار در بیمارستانهای نفت و پتروشیمی را بر دولتی ترجیح می دهند
ندای استان:دکتر اخلاقی گفت: متأسفانه بیمه سلامت حدود یک سال، بیمه تأمین اجتماعی حدود هشت ماه و بیمه نیروهای مسلح نیز با تأخیر مطالبات دانشگاه را پرداخت می‌کنند.

به گزارش ندای استان،دکتر عباس عبادی در نشست با هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: همگرایی بین‌بخشی برای رفع مشکلات حوزه سلامت ضروری است.

وی از شنیدن صدای همدلی در حوزه سلامت استان بوشهر ابراز خشنودی کرد و افزود: مردمان شریف و نجیب جنوب به ویژه استان بوشهر قرن‌ها است که شرایط سخت اقلیمی تجربه می‌کنند ولی پای کار ایران عزیزمان ایستاده‌اند و این مردم شایسته بهترین‌ها هستند.

دکتر عبادی با اشاره به بازدید میدانی خود از مراکز درمانی استان بوشهر تصریح کرد: صدای همدلی در حوزه سلامت استان بوشهر در این سفر شنیده شد و در واقع این صدا، ابراز رضایت از عملکرد مجموعه دانشگاه بود.

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: مؤلفه‌های اجتماعی تأثیر بر سلامت در استان بوشهر همچون وجود صنایع و وضعیت اقلیمی بیش از استان‌های دیگر است.

دکتر عبادی اضافه کرد: با توجه همگرایی درون‌سازمانی و همدلی بین‌بخشی که در حوزه سلامت استان بوشهر ایجاد شده است این نوید را می‌دهد که از می‌توان همه ظرفیت‌ها به ویژه صنعت برای رفع مشکلات حوزه سلامت استفاده کرد.

وی تصریح کرد: برد پرستاری برای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت خواهد گرفت.

پرداخت معوقات

دکتر اخلاقی گفت: روزی که دانشگاه را تحویل گرفتم، حدود شش ماه عقب‌ماندگی اضافه‌کار داشتیم که خوشبختانه با تلاش همکاران، اکنون اضافه‌کار به‌روز شده و از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که حقوق و اضافه‌کار را هم‌زمان پرداخت می‌کنیم.

وی در ادامه از پرداخت کارانه بهمن‌ماه خبر داد و افزود: عقب‌افتادگی کارانه پرستاران از ۱۱ ماه به چهار ماه کاهش یافته و در صورت همکاری بیمه‌ها، پرداخت حقوق، اضافه‌کار و کارانه را به‌روز خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه معیشت کارکنان، اظهار داشت: در سال گذشته، هشت مورد پرداخت رفاهی داشتیم و امسال نیز مرحله دوم‌ترمیم حقوق به مبلغ چهار میلیون تومان به‌زودی واریز می‌شود.

وی درباره حق مسکن تصریح کرد: شش ماهه اول سال ۱۴۰۴ حق مسکن پرداخت شده و در چند هفته آینده، این مورد را نیز به‌روز خواهد شد.

دکتر اخلاقی با اشاره به وابستگی شدید دانشگاه به پرداخت‌های بیمه‌ای، گفت: متأسفانه بیمه سلامت حدود یک سال، بیمه تأمین اجتماعی حدود هشت ماه و بیمه نیروهای مسلح نیز با تأخیر مطالبات دانشگاه را پرداخت می‌کنند.

وی از بحران کمبود نیروی پرستاری در جنوب استان خبر داد و گفت: بیمارستان زینبیه خورموج آمادگی افتتاح دو بخش جدید را دارد، اما حتی با وجود ردیف‌های استخدامی، متقاضی نداریم. چرا که پرستاران ترجیح می‌دهند جذب بیمارستان‌های نفت و پتروشیمی شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به مهاجرت پزشکان و پرستاران پس از پایان طرح، بر ضرورت توجه ویژه به مناطق جنوبی استان تأکید کرد و گفت: اگر امروز ردیف استخدامی برای عسلویه و کنگان بدهیم، حتی نیمی از آن پر نخواهد شد، باید شرایط ویژه‌ای برای این مناطق در نظر گرفته شود تا ماندگاری نیرو افزایش یابد.

Visited 5 times, 5 visit(s) today