گیسکان دشتستان بعد از روز ۵ خاموش شد+عکس
گیسکان دشتستان بعد از روز ۵ خاموش شد+عکس
ندای استان: پس از پنج روز مبارزه تلاش، روز جمعه (10 مرداد) آتش مراتع گیسکان خاموش شده و طی پایش هوایی صورت گرفته، هیچ نقطه ای آتش فعال نیست.

به گزارش ندای استان،پیش از ظهر دوشنبه (۶ مرداد) بار دیگر آتش بر جان طبیعت کوهستان گیسکان دشتستان افتاد و علیرغم حضور چشمگیر و فداکارانه نیروهای خودجوش مردمی و دوستداران طبیعت اما به دلیل صعب العبور بودن منطقه، نبود امکانات و تجهیزات، گرمای سوزان ۵٠ درجه و بادهای آتشین، کار مهار آتش زمانبر شد.

اتفاقی که باعث شد نا چندین شبانه روز بکرترین منطقه کوهستانی دشتستان در شراره های سرکش آتش بسوزد.

علت آتش سوزی نامعلوم!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر، از پایان عملیات اطفای حریق گسترده در منطقه کوهستانی گیسکان شهرستان دشتستان خبر داد و گفت: این آتش‌سوزی که ۵ شبانه‌روز پیاپی، نیروهای امدادی و مردمی را درگیر خود کرده بود، اکنون به طور کامل مهار شده است.

عبدالحسین گرشاسبی با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی و بی‌وقفه همکاران خود در منابع طبیعی، نیروهای بومی و محلی، نیروهای امدادی و سایر دستگاه‌های دخیل خاطرنشان کرد: خوشبختانه پس از تلاش‌های بی‌وقفه، آتش در منطقه گیسکان مهار شد و در حال حاضر نه دودی در منطقه مشاهده می‌شود و نه آتشی فعال است.

مدیرکل منابع طبیعی استان بوشهر همچنین از مصدومیت سه تن از امدادگران در جریان این عملیات دشوار خبر داد و افزود: این افراد بلافاصله به مراکز درمانی منتقل و بستری شدند که خوشبختانه حال عمومی آنها رضایت‌بخش گزارش شده است.

وی با اشاره به شرایط سخت منطقه و گستردگی حریق، به انجام ۴ پرواز بالگرد برای پشتیبانی عملیات اطفا حریق در مناطق صعب‌العبور اشاره و خاطرنشان کرد: هنگام بازدید میدانی از منطقه با بالگرد مشاهده شد که با همکاری افراد محلی و منابع طبیعی، آتش تا حد زیادی مهار شده است و فقط در برخی نقاط نیاز به اعزام مجدد نیروها و بالگرد بود.

به گفته گرشاسبی، تمامی نیروهای امدادی و محلی با تمام توان در محل حضور داشتند و عملیات تا لحظه مهار کامل ادامه یافت.

وی تاکید کرد: پایش و گشت‌زنی در منطقه به منظور اطمینان از خاموشی کامل و عدم شعله‌ور شدن مجدد آتش ادامه خواهد داشت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر در خصوص علت وقوع حریق و میزان خسارات وارده گفت: هنوز علت دقیق وقوع حریق، میزان خسارت و وسعت دقیق منطقه آسیب‌دیده مشخص نیست و بررسی‌های کارشناسی در حال انجام است با این حال، ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهد که بیشتر پوشش علفی منطقه دچار حریق شده و خسارت وارده به پوشش درختچه‌ای و درختی کمتر بوده است.

گرشاسبی در پایان با توجه به گرمای شدید هوا در فصل تابستان، وقوع چنین آتش‌سوزی‌هایی را بسیار محتمل دانست و مهار آن‌ها را نیز بسیار دشوار ارزیابی کرد.

Visited 5 times, 1 visit(s) today