توسعه شهرستان با کامنت گذاشتن در فضای مجازی محقق نمی‌شود
توسعه شهرستان با کامنت گذاشتن در فضای مجازی محقق نمی‌شود
فرماندار دیر گفت: چرا نخبگان بومی شاغل در صنایع نسبت به توسعه و پیشرفت شهرستان بی‌توجهی می‌کنند.

به گزارش ندای استان،سید علیرضا سجادی در نشست شورای اداری اظهار کرد: نظارت بر اجرای درست پروژه‌ها وظیفه مدیران دستگاه‌های اجرایی است. متاسفانه میانگین عمر پروژه‌ها به ۹ یا ۱۰ سال نمی‌رسد که ناشی از عدم نظارت قانون‌مند و دقیق است.

وی خواستار انعکاس دستاوردهای دولت و نظام اسلامی در هفته دولت به مردم شد و خاطرنشان کرد: پروژه جی‌نف فعلا در روستاهای شهرستان قدری عقب است که معاون عمرانی و بخشداران باید پیگیر آن باشند.

فرماندار شهرستان دیر با بیان اینکه اعتبارات دولتی محدود و مطالبات مردم نامحدود است، یادآور شد: راهی جز مولدسازی و جذب سرمایه و پیگیری برای ایفای مسوولیت‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت خیرین نداریم.

وی از تخصیص ۳۵ میلیارد تومان به پروژه اسکله خورخان و برگزاری مناقصه آن خبر داد و عنوان کرد: از استاندار، معاون وزیر جهاد کشاورزی و سازمان شیلات که در این زمینه همکاری کردند قدردانی می‌کنم.سجادی خواستار رعایت تشریفات اداری در نوع رفتار، پوشش و تکریم ارباب رجوع توسط مدیران شد و افزود: مدیران باید پاسخگوی مردم و اصحاب رسانه باشند. وی با گرامیداشت پنجم مردادماه سالروز اقامه نمازجمعه در کشور گفت: مدیران در نمازجمعه‌های شهرستان حضور پیدا کنند و با حضور در بین مردم بودن به تحقق وحدت و انسجام کمک کنند‌.

انتقاد از بی‌توجهی نخبگان بومی به شهرستان

فرماندار شهرستان دیر با تاکید بر اینکه تحقق توسعه در بستر فضای مجازی نیست، تاکید کرد: اگر شهرستانی پیشرفته و توسعه یافته می‌خواهیم، باید تلاش کنیم وقت بگذاریم و با برنامه حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه برخی افراد به‌جای پای کار بودن پای کامنت گذاشتن در فضای مجازی هستند، بیان داشت: توسعه شهرستان با کامنت گذاشتن و مطلب نوشتن صرف انجام نمی‌شود، بلکه با تلاش و برنامه‌ریزی توسعه محقق می‌شود.

سجادی با بیان اینکه شهرستان دیر افراد نخبه دارای مسوولیت و تصمیم‌ساز در صنعت کم ندارد، گفت: چرا نخبگان بومی شاغل در صنایع نسبت به توسعه و پیشرفت شهرستان بی‌توجهی می‌کنند.

وی افزود: اگر این افراد هر کدام بتوانند حتی به اندازه انگشتان دست فرصت شغلی برای فرزندان شهرستان ایجاد کنند، بیکار نخواهیم نداشت. سجادی با تاکید بر اینکه شهرستان دیر افراد داری مسوولیت زیادی در مجتمع‌های پتروشیمی و پارس جنوبی دارد ابراز کرد: اگر این افراد پای کار باشند، قطعا مشکلات شهرستان را حل خواهیم کرد.

Visited 12 times, 1 visit(s) today
  • منبع خبر : فارس