به گزارش ندای استان،در تابستان گذشته هم دادستانی بوشهر به این موضوع ورود کرد و زمان ۲ ماهه به دانشگاه علوم پزشکی برای تعیین تکلیف اسناد و تجهیزات قدیمی باقی مانده در این بیمارستان داد، اما نتیجه ای در پی نداشت.
حالا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داده: مشکل مالکیت اراضی پانسیون بیمارستان فاطمه زهرا (س) حل و مقرر شد سند تکبرگ بخش عمده آن به مساحت ۲۲ هزار مترمربع به نام این دانشگاه به نمایندگی از دولت صادر شود.
اکرم فرهادی اظهارکرد: در جلسهای با حضور مقامات استانی و دانشگاهی، حل مالکیت بخشی از اراضی پانسیون بیمارستان فاطمه زهرا (س) بوشهر تصویب شد.
فرهادی ادامه داد: طبق مصوبه این جلسه، ابتدا بخش متعلق به جمعیت هلالاحمر توسط اداره ثبتاسناد تفکیک شده و مابقی زمین به طور رسمی در اختیار دانشگاه قرار میگیرد، این ملک برای ساخت مجتمع رفاهی و اسکان پزشکان، نیروهای تخصصی و کارکنان بیمارستانی اختصاص خواهد یافت.
وی بیان کرد: این اقدام در راستای توسعه زیرساختهای رفاهی نیروهای درمانی، افزایش ماندگاری پزشکان و متخصصان در استان بوشهر، ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی به مردم انجام شدهاست.
براساس این گزارش،این تصمیم در نشست مشترک با حضور شاپور رجایی معاون امور عمرانی استاندار، فرهادی معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، زارعی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی، بزرگمهر مدیرکل ثبتاسناد و املاک، کشوریان مدیرکل راه و شهرسازی، اتخاذ و مستندات قانونی آن تنظیم شد.