به گزارش ندای استان،محمد جواد بازدرهوا، شامگاه پنجشنبه در آیین برگزاری مراسم بزرگداشت روز شهدا در اداره کل تأمین اجتماعی استان بوشهر با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی سازمان تأمین اجتماعی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر اهمیت این سیاستها در بهبود خدمات و افزایش رضایتمندی مراجعین تأکید کرد.
وی همچنین به ۲۰ طرح تحولی که از سوی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به اجرا درآمده است، اشاره کرد و این طرحها را گامی اساسی در راستای ارتقای کیفیت خدمات و پاسخگویی به نیازهای جامعه خواند.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر به آمار رضایتمندی بالای مراجعین اشاره و تصریح کرد: این موفقیت، نتیجه همکاری و تلاشهای مستمر کارکنان است.
بازدرهوا به چالشهای مالی موجود در سازمان اشاره کرد و گفت: اداره کل تأمین اجتماعی بوشهر بیش از ۶ هزار میلیارد تومان از کارفرمایان مطالبه دارد. این موضوع نشاندهنده ضرورت جمعآوری مطالبات معوقه برای تأمین منابع مالی لازم برای ارائه خدمات به بیمهشدگان و مستمریبگیران است.
وی به آمارهای قابل توجهی در زمینه پوشش بیمهای اشاره کرد و افزود: درصد بالایی از جمعیت استان تحت پوشش این سازمان قرار دارند.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر بر شایسته سالاری در استخدام تأکید کرد و گفت: فرزندان شهدا در اولویت استخدام قرار دارند این موضوع نشاندهنده توجه به ارزشهای انسانی در فرآیندهای استخدامی است.
بازدرهوا به افزایش قابل توجه در پرداخت تعهدات مالی و انعقاد قراردادهای بیمه اشاره کرد که نشاندهنده تلاش برای افزایش رفاه اجتماعی است.
وی همچنین، از برنامههای آینده اداره کل تأمین اجتماعی استان بوشهر شامل توسعه خدمات دیجیتال و الکترونیکی جهت تسهیل دسترسی به خدمات برای بیمهشدگان خبر داد.
در پایان مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی، از ۲۸ نفر از فرزندان نمونه شهدا تأمین اجتماعی استان بوشهر تجلیل شد.
این اقدام نمادی از تعهد اداره کل تأمین اجتماعی به گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ترویج ارزشهای ایثارگری در جامعه است.
- منبع خبر : تسنیم