خبر استان:مهدی یوسفی گفت: بیش از یکهزار نفر نیروی کار بومی استان بوشهر در فاز ۱۲ پارس جنوبی جذب و بهکارگیری شدند.
به گزارش خبر استان، مهدی یوسفی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در عسلویه با بیان اینکه طرحهای اقتصاد مقاومتی در اولویت برنامههای منطقه پارس جنوبی قرار گرفته اظهار داشت: طرحهای مهمی در راستای افزایش توانمندی نیروها تدوین و اجرایی شده که نقش مهمی در تحقق سیاستهای اقتصادی مقاومتی دارد.
وی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ مهارتآموزی یکی از سیاستهای این منطقه است افزود: طرح نخبهپروری برای تقویت بنیه علمی دانش آموزان و توانمند سازی فارغ التحصیلان دانشگاهها از طریق آموزشهای فنی و مهارتی از برنامههای مهم منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارسجنوبی با تاکید بر توجه به ایجاد اشتغال نیروهای بومی با مهارت آموزی خاطر نشان کرد: آموزشهای فنی و مهارتی نقش مهمی در ایجاد اشتغال نیروها دارد که در این راستا توانمندسازی نیروهای بومی استان بوشهر مورد توجه ویژه قرار دارد.
یوسفی سرمایهگذاری برای تامین نیروی انسانی متخصص و شایسته صنعت نفت از میان متخصصان بومی را از اهداف مهم این سازمان دانست و افزود: از تمام ظرفیتهای موجود برای جذب نیروهای بومی در آزمونهای استخدامی شرکتهای پتروشیمی استفاده شده که جذب ۵۶درصد نیروهای بومی در آزمون اخیر استخدامی پتروشیمی مرجان و بهکارگیری بیش از ۲۴ نفر از جوانان شهرستان عسلویه از اقدامات انجام شده است.
وی شناسایی موانع و چالشهای اشتغال نیروهای بومی را مورد تاکید قرار داد و گفت: اجرای برنامههای زیربنایی نظیر طرح نخبه پروری و توانمند سازی فارغ التحصیلان دانشگاهها مورد توجه قرار دارد و این در حالی است که با تمام توان شرکتهای مستقر در پارس جنوبی موظف به بکارگیری نیروهای بومی شدهاند.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارسجنوبی از جذب نیروهای بومی استان بوشهر در فاز ۱۲ پارسجنوبی خبر داد و تصریح کرد: سهم نیروهای بومی در فاز ۱۲ پارسجنوبی بهعنوان یکی از بزرگترین پروژههای صنعت نفت در منطقه پارسجنوبی هم اینک به ۶۳ درصد رسیده است.
یوسفی یا بیان اینکه فاز ۱۲ پارس جنوبی معادل ۳ فاز استاندارد گازی محسوب میشود گفت: از میان جذب یکهزار و ۶۰۰ نفر نیرو برای اشتغال در فاز ۱۲ پارس جنوبی بیش از یکهزار نفر آنان نیروهای بومی استان بوشهر در این پروژه جذب و بهکارگیری شدند.
وی از انعقاد تفاهمنامه با سازمان فنی و حرفهای کشور خبرداد و افزود: بر اساس تفاهمنامه نخست تاکنون بیش از ۲۵۰ میلیون نفر ساعت برای ۱۱ هزار نفر از جامعه هدف آموزشهای فنی و مهارتی ارائه شده است.