راههای بوشهر به کارگاه سازندگی مبدل شده است
راههای بوشهر به کارگاه سازندگی مبدل شده است

ندای استان:عملکرد دولت سیزدهم در حوزه راه‌های روستایی استان بوشهر بیانگر تبدیل راههای بوشهر به کارگاه سازندگی و تحقق خواسته‌های دیرینه مردم با پیشگامی در آسفالت و ایمن سازی محورهای ارتباطی این استان است.

به گزارش ندای استان،مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای بوشهر در حاشیه بازدید از طرح های ایمن سازی محور «دالکی- کنارتخته» گفت: امسال ایمن سازی ۱۰ نقطه پرحادثه استان در دستور کار قرار گرفته که ۳ نقطه آن موسوم به پیچ های برق در محور «دالکی- کنارتخته» تا اردیبهشت سال آینده تکمیل خواهد شد.

عبدالکریم اخترشناس افزود: ۲ نقطه پرحادثه دیگر در محور ساحلی تنگستان شامل «محمد عامری» و «بوالخیر – عامری» می باشد که تا خرداد سال آینده به بهره برداری می رسد.

اخترشناس یادآور شد: پیش از این هم پنج نقطه حادثه خیز استان ایمن سازی شده بود که شامل محدوده روستای «محمدآباد- زائرعباسی» دشتی، تقاطع «نمازگاه» دشتستان، محدوده «پارک جنگلی سرکره» و دو نقطه در محدوده «کلل» دشتستان است.

وی در پاسخ به سوالی درباره چگونگی انتخاب نقاط حادثه خیز اظهار داشت: نقاط حادثه خیز جاده‌های استان با مشارکت پلیس راه جمع آوری و در کمیسیون ایمنی راه‌های کشور مصوب و توسط سازمان راهداری ابلاغ شد.

*خواسته چندین ساله اهالی بخش ارم در دولت سیزدهم اجرایی شد

در ادامه، خبرنگاران از طرح بهسازی و تعریض محور «نمازگاه- تنگ ارم» بازدید کردند که در دهه فجر امسال اجرایی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: این محور به دلیل پیچ های متعدد، شیب‌های تند و نداشتن شانه جزو نقاط حادثه خیز است که ایمن سازی آن به عنوان خواسته ای طولانی مدت در دولت سیزدهم کلید خورد.

اخترشناس طول این طرح را ۱۲ کیلومتر با اعتبار ۲هزار میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: با ارتقای عرض این جاده کوهستانی از ۶.۵ متر فعلی به ۱۱ متر، تردد در آن ایمن تر می شود.

وی زمان تکمیل این طرح را تا قبل از پایان دولت سیزدهم اعلام کرد.

*تحقق مطالبه ۵۰ ساله روستای درودگاه

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بوشهر در بازدید خبرنگاران از آخرین وضعیت پل درودگاه نیز بیان کرد: این پل با عمر ۶۰ سال در زمان سیلاب زیر آب می رود و عمر مفیدش نیز به پایان رسیده، از این رو اجرای پل جدید جزو مطالبه های مهم بود که در دولت کنونی محقق شد.

اخترشناس پیشرفت این طرح را ۲۰ درصد اعلام کرد و گفت: طول پل ۱۲۰ متر و اعتبار اولیه آن۴۰۰ میلیارد ریال است که تلاش داریم تا آذرماه به مردم این روستا تقدیم شود.

*تکمیل بهسازی و تعریض دو پروژه روستایی

دبیر کمیسیون ایمنی راه‌های استان در بازدید از طرح تعریض و بهسازی جاده «دهقاید به نظرآقا» گفت: این محور دارای تردد بسیار بالایی است که بهسازی آن به طول ۵ کیلومتر و اعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال در دست اجراست.

اخترشناس در بازدید ازطرح تعریض مسیر «آبپخش به رودحله» نیز بیان کرد: این پروژه به طول ۶ کیلومتر و اعتبار ۲۴۰ میلیارد ریال در حال انجام است.

وی همچنین با اشاره به تکمیل بلوار «آبپخش به کلل» اظهار داشت: اکنون روشنایی این بلوار به طول ۲ کیلومتر و اعتبار ۳۵ میلیارد ریال در دست اجراست که بزودی تکمیل می شود.

*راههای بوشهر به کارگاه سازندگی مبدل شده است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اضافه کرد: اکنون ۱۵۰ طرح و پروژه فعال راهداری با اعتبار قریب ۲ هزار میلیارد تومان در محورهای این استان فعال است.

وی یادآور شد: با احداث راه‌های روستایی «ریز- سرچشمه» و «سرچشمه- باغان» در دولت سیزدهم، اکنون بوشهر در زمینه شاخص برخورداری از آسفالت راه روستایی به ۹۸ درصد رسیده و جزو استان های پیشگام کشور است.

اخترشناس همچنین از آغاز اجرای تقاطع غیرهمسطح در سه راهی «چغادک» و روکش آسفالت ورودی مرکز استان (بوشهر-چغادک و بالعکس) پس از تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ خبر داد.

Visited 3 times, 1 visit(s) today
  • منبع خبر : ایرنا