دانش‌آموزانی که درد دیالیز آزارشان می‌دهد/افزایش آمار ابتلا به نارسایی‌های کلیوی در بوشهر
دانش‌آموزانی که درد دیالیز آزارشان می‌دهد/افزایش آمار ابتلا به نارسایی‌های کلیوی در بوشهر

خبر استان:مادر ریحانه که دارای فرزندی ۷ ساله‌ با درد و رنج کلیه است اظهار داشت: بهترین وقت ریحانه در اتاق دیالیز سپری می‌شود و این دردناک‌ترین پدیده زندگی ما است.

به گزارش خبر استان، استان بوشهر در زمینه نارسایی کلیوی یکی از استان‌های دارای بیشترین بیماری کلیوی است  که آمار ابتلا به نارسایی‌های کلیوی رو به افزایش است و این ممکن است زنگ خطری برای سلامت افراد جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان باشد.

اغلب بیماران کلیوی  نسبت به علائم و عوارض این بیماری پنهان در سالهای اولیه، بی توجه بوده و به سادگی از کنار آن عبور می‌کنند.

۷۰۰ بیمار کلیوی در استان بوشهر در انتظار پیوند هستند

رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار  تسنیم با بیان اینکه آمار بیماران کلیوی استان، نگران کننده است اظهار داشت: هم اکنون بیش از ۳ هزار نفر در استان بوشهر نارسایی کلیه دارند که ۷۰۰ نفر از این افراد با دیالیز روزگار خود را می‌گذرانند و در انتظار پیوند کلیه هستند.

اسماعیل عباسی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از بیماران کلیوی بانوان هستند تصریح کرد: آمار این بیماران در استان بوشهر به دلایل مختلفی همچون شرایط آب و هوایی، بی تحرکی، قندخون و چربی خون بالا است که برای جلوگیری از شیوع این بیماری و رسیدگی به دردمندان باید چاره اندیشی شود.

رئیس اداره بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر نیز با بیان اینکه هزینه  هر بیمار سالانه ۲۵ میلیون تومان است گفت: ۷ مرکز دیالیزی در استان بوشهر فعال است که  بیش از ۸۵ تخت بیمارستانی در این مراکز خدمات دیالیزی ارائه می‌شود.

محمدرضا صالحی با بیان اینکه بیماران خاص در ۴ گروه  تقسیم می‌شود خاطر نشان کرد: دیالیزی، تالاسمی، هموفیلی و ام،اس از بیمارهای خاص است که در این بین بیماری کلیوی در استان بوشهر بیشترین رقم در بین بیماران خاص به خود اختصاص داده است.

در روزهای آغازین مهرماه که دانش‌آموزان با شوق و ذوق به کلاس‌های درس می‌روند دانش‌آموزان وجودی دارد که با درد و رنج کلیه مواجه هستند که مانع از ورود آنها به مدرسه می‌شود.

درد کلیه در کودک ۱۲ ساله بوشهری مانع از رفتن به کلاس درس می‌شود

مادر دانش‌آموز بوشهری که از درد و رنج فرزندش با خبرنگار تسنیم گفت‌وگو می‌کرد اظهار داشت: فرزندم اسماعیل دانش‌آموز اول متوسطه است که به سبب نداشتن کلیه و وجود درد و رنج در این کودک ۱۲ ساله در بیشتر اوقات مانع از رفتن به کلاس درس می‌شود.

این مادر  رنج دیده که نخواست نامش فاش شود تصریح کرد: هزینه تهیه دارو  برای کاهش دردهای فرزندش با سختی تامین می‌شود بگونه‌ای که در منزل فرسوده‌ای که زندگی می‌کنیم هزینه بیشتر امور خانواده به تهیه دارو اختصاص می‌یابد.

به سبب درد نمی‌توانم حرف‌های معلم بفهمم

اسماعیل اشگرف کودک ۱۲ ساله دیالیزی که با درد و ناله با خبرنگار ما گفت‌وگو می‌کرد افزود: در کلاس درس که نشسته‌ام همه دانش‌آموزان به تابلو و گفته‌های آموزگار توجه می‌کنند درس یاد می‌گیرند ولی من با درد نمی‌توانم حرف‌های معلم درک کنیم.

وی خواستار توجه افراد خیر برای درمان بیماریش شد و گفت: من از دوران نوزادی با بیماری کلیوی بدنیا آمدم و درمان این بیماری پیوند کلیه است که نیاز به کمک مالی افراد خیر است تا من بتوانم مانند دیگر افراد زندگی بی درد و رنجی داشته باشم.

آرزو دارم بدون درد کلیه سر کلاس درس حاضر شوم

اسماعیل آرزو کرد: یک بار بدون درد سر کلاس درس حاضر شوم تا بتوانم درس و گفته‌های آموزگار درک کنم تا بتوانم برای آینده‌ام فردی مفیدی در جامعه باشم.

مادر اسماعیل با بیان اینکه آرزو دارم که درمانش کنم افزود: با توان مالی که دارم این آرزو محقق نمی‌شود چراکه دارویی که مصرف می‌کند با مشکلات تهیه می‌شود و تنها راه درمان اسماعیل مشارکت افراد خیر است.

رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان بوشهر با بیان اینکه در استان بوشهر ۷۰۰ بیمار دیالیزی وجود دارد گفت: برای پیوند کلیه به این بیماران ۷ میلیارد تومان نیاز است چراکه هزینه پیوند هر بیمار کلیه ۲۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.

۴۰ کودک در استان بوشهر نیاز به پیوند کلیه دارند

عباسی با بیان اینکه در میان بیماران پیوندی استان بوشهر ۴۰ کودک دیده می‌شود گفت: این کودکان که سن بین ۲ تا ۱۷ سال دارند نیاز به پیوند کلیه دارند که  یکی از این افراد اسماعیل اشگرف است که از کلیه محروم است و از با دیالیز روزگار را سپری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه افراد خیر و مومن نسبت به ایام و مناسبت‌های سال توجه خاصی دارند تاکید کرد: انتظار می‌رود افراد متمکن و خیر در دهه نخست ماه محرم به یاری دردمندان کودک بشتابند تا این کودکان هم مانند دیگر افراد سالم جامعه بتوانند برای آینده خود برنامه‌ریزی کنند.

ریحانه دانش‌آموز سال اول ابتدایی بوشهری از درد کلیه رنج می‌برد

مادر ریحانه که دارای فرزندی ۷ ساله‌ با درد و رنج کلیه است  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم  در بوشهر  اظهار داشت: بهترین وقت ریحانه در اتاق دیالیز سپری می‌شود و این دردناک‌ترین پدیده زندگی ما است.

وی با بیان اینکه هزینه تامین دارو و پیوند کلیه فرزندم ندارم گفت: انتظار می‌رود که مردم خیر و نوع دوست به کودکانی که دارای بیماری هستند که توانایی به ادامه زندگی ندارند کمک کنند.

مادر ریحانه که با چشمانی اشکبار سخن می‌گفت تاکید کرد: اطیمنان دارم افرادی هستند که در این ایام به درد افرادی مانند ریحانه توجه دارند و زمینه درمان آنها را فراهم می‌کنند.

با توجه به گرفتاری این کودکان انتظار می‌رود ضمن اینکه مسئولان زمینه پیوند کلیه  این افراد فراهم کنند خیران نیک اندیش که در همه عرصه‌ها  رسیدگی به افراد نیازمند نشان داده‌اند در رفع مشکلات کودکانی که از نارسایی کلیه در عذاب هستند در این دهه با عظمت محروم بشتابند.

 

عکس تزیینی می باشد.

Visited 1 times, 1 visit(s) today