ندای استان:مدیرکل فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: تا یک ماه آینده اولین مرکز هوش مصنوعی در استان فعال خواهد شد و پذیرای علاقمندان این حوزه می باشد.
به گزارش ندای استان،مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر می گوید: در برخی رشته های مورد تقاضای پارس جنوبی یا نیروگاه اتمی به افرادی که مدرک فنی و حرفه ای داشته باشند، تضمین اشتغال می دهیم. از جمله انواع حوشکاری ها، لوله کشی و برق صنعتی، ابزار دقیق.
عبدالمجید دراهکی در نشست پاسخگویی مسئولان که در سالن کوثر استانداری برگزار شد، ادامه داد: در رشته های مورد اشاره امروز نباید فرد دارای مدرک فنی و حرفه ای بیکار در استان نداریم، مگر اینکه خودش تمایل به اشتغال نداشته باشد. البته در زمینه فارغ التحصیلان دانشگاهی این رشته ها بیکار داریم که تلاش داریم با دوره های مهارتی در فنی و حرفه ای، برای بازار کار آماده شوند، هرچند عمدتا تمایلی به کار اداری دارند.
دراهکی بیان کرد: در کنار حوزه صنایع، در صنعت آبزیان شامل پرورش ماهی در قفس و مزارع پرورش میگو و همچنین تعمیر موتورهای دریایی و شیوه های جدید صید در دریا، آموزش های تخصصی با ایجاد تضمین اشتغال داده می شود اما چندان استقبالی از این رشته ها توسط متقاضیان انجام نمی شود.
اولین مرکز هوش مصنوعی در بوشهر
مدیرکل فنی و حرفه ای استان بوشهر خبر داد: تا یک ماه آینده اولین مرکز هوش مصنوعی در استان فعال خواهد شد و پذیرای علاقمندان این حوزه می باشد.
دراهکی ادامه داد: براساس تفاهم نامه ای که با پارک علم و فناوری خلیج فارس داشته ایم، مربی از سوی آنها و بخشی از تجهیزات و زیرساخت هم توسط ما تامین می شود.
اشتغال ۸۵ درصدی قبول شدگان دوره های فنی و حرفه ای بوشهر
وی از اشتغال ۸۵ درصد قبول شدگان دوره های مهارت های فنی و حرفه ای بوشهر خبر داد و ادامه داد: پارسال ۲۶ هزار نفر در دوره آموزش فنی و حرفهای استان شرکت کردند که با وجود استانداردهای آزمون، ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر معادل نزدیک به ۷۰ درصد موفق به اخذ گواهینامه شدند.
دراهکی تعداد شرکتکنندگان در دورههای آموزش فنی و حرفهای در سال جاری را ۲۰ هزار نفر در ۶۰۰ تنوع دوره دانست و تصریح کرد: از این تعداد ۱۳ هزار نفر برای شرکت در آزمون تاکنون معرفی شدهاند و مابقی در حال آموزش هستند.
وی افزود: از این تعداد ۴۲ درصد در حوزه خدمات، ۴۴ درصد در حوزه صنعت، هشت درصد در حوزه فرهنگ و هنر و ۶ درصد در حوزه کشاورزی آموزش دیدهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر تصریح کرد: این آموزش ها در ۱۵ مرکز دولتی و ۲۷۰ آموزشگاه آزاد زیر پوشش اداره کل فنی و حرفه ای استان انجام شده است.
دراهکی ادامه داد: ۱۹ گروه جامعه هدف آموزش های فنی و حرفه ای استان را شامل می شود که دانشآموزان، دانشجویان، سربازان نظام وظیفه، زندانیان، معلولان، حاشیه نشین ها، زنان سرپرست خانوار و اتباع خارجی ذیل موافقت نامه با کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از جمله گروه های یادشده است.
کنگان، میزبان مسابقات ملی مهارت
وی خبر داد: برای نخستینبار مسابقات ملی مهارت امسال از ۱۷ تا ۲۲ آذرماه در شهرستان کنگان برگزار میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر ادامه داد: انتخاب استان برای میزبانی از این رویداد بر اساس توانمندی و ظرفیتهای آموزش فنی و حرفهای، نشانهای کسب شده در سطح کشور و با تصویب شورای گسترش آموزش فنی و حرفهای کشور همراه بوده است.
دراهکی اضافه کرد: در این دوره از مسابقات، شرکت کنندگان در رشته های جوشکاری، آجر چینی و کاشیکاری شرکت می کنند.
وی عنوان کرد: در این مسابقات که هر ۲ سال یک بار برگزار می شود، ۱۵ نفر در رشته جوشکاری، ۱۰ نفر در مهارت آجرچینی و هشت نفر در رشته کاشیکاری اعلام آمادگی کرده که فعالیت آنها توسط ۱۸ داور قضاوت می شود.