ندای استان:استاندار بوشهر گفت: در راستای ارتقای امنیت حوزههای امتحانی، همه ۸۶ حوزه امتحانی به دوربین مداربسته و دستگاههای سیگنالیاب مجهز شدهاند.
به گزارش ندای استان،احمد محمدی زاده روز یکشنبه در دومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر بااشاره به نزدیک شدن به زمان برگزاری کنکور سراسری افزود: با توجه به تاثیر ۴۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری، دشمن در تلاش است با پخش شایعاتی همچون لو رفتن سوالات، تقلب و ضریب کم امنیت حوزههای امتحانی آرامش روانی خانوادهها و دانشآموزان را برهم بزند.
وی اظهار کرد: برای برگزاری مطلوب آزمونها، دستگاههای اجرایی برق، آب، اورژانس، مخابرات و نیروی انتظامی باید در کنار آموزش و پرورش و با تمام ظرفیت در خدمت دانشآموزان باشند.
محمدی زاده یادآور شد: توسعه هنرستانهای فنی و حرفهای در حوزههای مختلف کشاورزی، صنعت نفت و گاز، انرژی اتمی، ناوبری، مکانیک، آبزی پروری، فرهنگ و هنر در این استان ضروری است.
استاندار بوشهر گفت: بر اساس مصوبه شورای آموزش و پرورش توسعه هنرستانهای فنی و حرفهای براساس ظرفیتها و توانمندیهای این استان مهمترین رویکرد در بخش آموزش و پرورش این استان است.
تحصیل ۳۹ درصد جمعیت دانشآموزی استان بوشهر در شاخه فنی و حرفهای و کاردانش
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۳۹ درصد جمعیت دانشآموزی این استان در شاخه فنی و حرفهای و کاردانش مشغول به تحصیل هستند.
علی موحدی اظهار کرد: با جذب ۴۲.۲ درصدی دانشآموزان پایه دهم هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش در سال تحصیلی جاری، بوشهر از استانهای برتر در رشد توسعه رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش به شمار میرود.
موحدی افزود: با وجود تقاضای زیاد دانشآموزان برای تحصیل در رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش، به دلیل کمبود فضای آموزشی در شهرهای پرجمعیت استان، امکان ارائه خدمات به همه دانشآموزان متقاضی وجود ندارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: کلاسهای تقویتی، آزمونهای کیفیت بخشی، آزمونهای شبه نهایی و توزیع رایگان چهار هزار جلد کتاب کمک درسی با هدف ارتقا آمادگی دانشآموزان برای شرکت در آزمونهای امتحانات نهایی و کنکور سراسری انجام شده است.
موحدی ادامه داد: با انجام تصحیح امتحانات نهایی پایه دوازدهم به صورت الکترونیکی در سال جاری در ۶ حوزه تصحیح، زمینه گسترش عدالت آموزشی در امتحانات فراهم شده است.
وی یادآور شد: دانشآموزانی که در سالهای گذشته در امتحانات نهایی شرکت کردهاند، نیز میتوانند با شرکت مجدد در این امتحانات، نمره خود را ترمیم و بهبود ببخشند.
موحدی با اشاره به اجرای قانون رتبهبندی پس از ۱۳ سال اظهار کرد: برای تبیین ابعاد مختلف اجرای این قانون و تشریح فرایند رسیدگی به اعتراضات، با استفاده از ظرفیت رسانه ها، شبکه شاد و تربیونهای نمازجمعه، به فرهنگیان اطلاعرسانی انجام شده است.
- منبع خبر : ایرنا