آغاز ساخت کارخانه تولید لوازم خانگی در گناوه
آغاز ساخت کارخانه تولید لوازم خانگی در گناوه

ندای استان:عملیات ساخت کارخانه تولید لوازم خانگی در گناوه با ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و اشتغال ۵۰۰ نفر با حضور استاندار بوشهر آغاز شد.

به گزارش ندای استان،احمد محمدی‌زاده عصر امروز در آیین آغاز ساخت کارخانه لوازم خانگی در بندر گناوه با بیان اینکه این بندر از ظرفیت‌ها، مزیت‌ها و فرصت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری برخوردار است اظهار داشت: شهر ساحلی و بندر گناوه در عرصه واردات کالا نقش مهمی دارد و برای تولید محصولات مختلف بر اساس ظرفیت‌ها از بخش خصوصی این شهرستان استفاده می‌شود.

وی رویکرد جدید سرمایه‌داران استان بوشهر به ویژه در گناوه، سوق به سمت تولید کالاهای اساسی دانست و بیان کرد: امروز در بندر گناوه عملیات اجرایی طرح تولیدی لوازم خانگی آغاز شد و قرار است در یک دوره شش ماهه تا دهه فجر امسال نخستین مرحله این کارخانه وارد مدار بهره‌برداری شود.

استاندار بوشهر با بیان اینکه در این کارخانه ضمن تولید لوازم خانگی، بخشی از کالاها که به‌صورت قطعات از خارج کشور وارد می‌شود و در این کارخانه به محصول تبدیل می‌شود گفت: تولیدات این کارخانه ضمن تأمین نیاز کشور، بخشی هم به کشورهای هدف صادر می‌شود.

محمدی‌زاده از سرمایه‌داران و بخش خصوصی درخواست کرد منابع مالی خود را در حوزه تولید و رونق اقتصاد و ایجاد کارخانه سرمایه‌گذاری کنند.

وی مزیت راه‌اندازی کارخانه را برشمرد و تصریح کرد: ساخت کارخانه ضمن اینکه برای سرمایه‌گذار ایجاد ارزش افزوده و اشتغال جوانان را فراهم می‌کند، رونق اقتصادی و تولید در پی دارد.

استاندار بوشهر حمایت ویژه دستگاه‌های اجرایی از سرمایه‌گذاری در استان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: از سرمایه‌گذاران در ابعاد گوناگون از فرایند صدور مجوز تا آغاز ساخت کارخانه و بهره‌برداری حمایت و تسهیلات لازم فراهم می‌شود.

ساخت کارخانه تولید لوازم خانگی در گناوه یا ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر نیز با اشاره به آغاز عملیات اجرایی کارخانه تولید لوازم خانگی در بندر گناوه خاطر نشان کرد: این کارخانه زمینه‌ساز رشد تولید و منطقه خواهد بود.

علی باستین با قدردانی از مجموعه و مسئولان صمت و امور اراضی استان بوشهر یکی از راهبردهای توسعه کشور مد نظر مقام معظم رهبری را اقتصاد دریا دانست و تصریح کرد: استان بوشهر در اقتصاد دریا از توانمندی بالایی برخوردار است و این اقتصاد ظرفیت‌های خوبی برای توسعه مناطق ساحلی دارد.

وی تجارت، گردشگری، تولید و اشتغال را از مزیت‌های اقتصاد دریا پایه دانست و اضافه کرد: از این پس تجارت که از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر است در خدمت تولید قرار می‌گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اینکه از ظرفیت قانونی تجارت دریایی برای تقویت کسب و کار مناطق مرزی استفاده می‌شود گفت: از ظرفیت ته لنجی از این بعد برای واردات مواد خام و کالاهای واسطه‌ای مورد نیاز کارخانه‌های استان بوشهر استفاده می‌شود.

باستین با بیان اینکه گناوه دارای زیرساخت‌های لازم بندری و گمرکی است افزود: در این شهر بندری در حوزه زیرساختی، توسعه راه‌ها، بندر، اشتغال و سرمایه‌گذاری طرح‌های مهمی در حال اجرا است.

وی وجود بندر، نیروی کار ماهر و انرژی ارزان را از ویژگی گناوه دانست و بیان کرد: این سه مورد از مولفه‌های مهم تولید محسوب می‌شود و مواد اولیه لازم، خطوط لوله نفت و گاز در کنار این بندر است که باید از فرصت‌ها استفاده شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر سابقه طولانی گناوه در امر تجارت را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: مردم این شهرستان از سرمایه مطلوبی برخوردار هستند ولی تاکنون به نحو شایسته سرمایه‌گذاری در امر تولید شکل نگرفته است که تقاضا می‌شود مردم شهرستان گناوه از فرصت فراهم شده در حمایت ویژه از تولید استفاده کنند.

باستین به ویژگی آغاز ساخت کارخانه تولید لوازم خانگی در بندر گناوه پرداخت و گفت: این طرح علاوه بر ارزش اقتصادی در حوزه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال، الگویی برای فعالان اقتصادی در امر سرمایه‌گذاری در عرصه تولید محسوب می‌شود.

وی یکی دیگر از ویژگی شهرستان گناوه را گردشگرپذیر بودن آن دانست و ادامه داد: بیشتر گردشگر در ایام تعطیلات نوروز مربوط به شهرستان گناوه است ولی متأسفانه از کمترین اقامتگاه و یا مراکز اقامتی از جمله هتل برخوردار است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با تأکید بر رفع موانع در بخش‌های سرمایه‌گذاری و خدماتی گفت: ظرفیت‌های مهمی در استان بوشهر برای توسعه و پیشرفت در عرصه‌های مختلف وجود دارد که رفع موانع برای امر سرمایه‌گذاری یکی از اولویت‌های استان است.

باستین از افتتاح مرحله نخست کارخانه لوازم خانگی گناوه در دهه مبارک فجر امسال خبر داد و بیان کرد: این کارخانه در ۴ خط تولید لوازم خانگی شامل اتو، آبمیوه‌گیری، خردکن، چرخ گوشت و دیگر تجهیزات با سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد تومان راه‌اندازی و با افتتاح آن اشتغال بیش از ۵۰۰ نفر فراهم می‌شود.

وی این طرح‌ها را سازگار با محیط زیست و طرح‌های اقتصاد دریایی دانست و اضافه کرد: با وارد کردن کالاهای واسطه‌ای و مونتاژ آن در کارخانه ضمن تأمین نیاز داخلی زمینه صادرات آن فراهم می‌شود.

  • منبع خبر : تسنیم