ندای استان: نوروز امسال مستند ماچله که به گردشگری خوراک اصیل بوشهر می پردازد از سیمای مرکز بوشهر پخش خواهد شد.
به گزارش ندای استان،عبدالرحیم صاحب الفصول تهیه کننده و کارگردان این مجموعه مستند در گفتگو با توریسم آنلاین با اشاره به غنای میراث ناملموس ایران و اهمیت معرفی ظرفیت های میراثی کشور گفت: مجموعه مستند ماچله در ۱۰ قسمت و هر قسمت حدود ۳۵ دقیقه به سفارش سیمای بوشهر ساخته شده است.
وی افزود:در این مستند بیش از ۸۵ عنوان خوراک به تصویر کشیده شده و هر قسمت این مجموعه در یکی از شهرستان های بوشهر ضبط شده است.
صاحب الفصول با اشاره به اینکه ماچله به معنای خواروباری است که دریانوردان با خود به داخل لنج می بردند گفت: گردشگری خوراک نوع جذاب و اساسی در حوزه گردشگری است و موجب جذب گردشگران به مناطق مختلف می شود.
کارگردان مستند ماچله در ادامه افزود:در این مستند تلاش شده است که علاوه بر معرفی خوراک استان بوشهر به دیگرظرفیت های مختلف گردشگری این استان نیز پرداخته شود مانند کوه نمک،نخلستانها،کوه های خاص و عجیب دلوار،صخره های خایج نایبند و همچنین پوشش متنوع لباس،تنوع گویش ها و لهجه ها ، اقوام مختلف و اقلیم متفاوتی که منجر به معماری شگفت انگیز و خاص بوشهر شده است.
وی گفت:در ای مجموعه ۱۰ قسمتی سعی شده خوراکی قدیمی و اصیل بندرنشینان و نیز خوراکی های لذیذی که با تنوع ماهی های جنوب طبخ می شود به تصویر کشیده شود.
گفتنی است مستند ماچله در نوروز امسال از سیمای مرکز بوشهر پخش خواهد شد و پس از آن در شبکه های سراسری به نمایش درخواهد آمد. عوامل مجموعه مستند ماچله عبدالرحیم صاحب الفصول به عنوان نویسنده،کارگردان و تهیه کننده،تصویر و صدا کار علی حیدری تبار و عبدالرحیم صاحب الفصول ،موسیقی اثر اکبر ابراهیمی ، پژوهش ومدیر تولید و هماهنگی سمیه صفری ،تدوینگزشکوفه قدومی و مجری طرح سمانه صفری هستند.تصاویری از پشت صحنه تولید این مجموعه را مشاهده می کنید: