ندای استان:رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۸۰ درصدی شهروندان استان بوشهر از کیفیت نان نارضایتی دارند.
به گزارش ندای استان،دکتر عیسی صفوی چهارشنبه ۲۶ بهمن در دومین جلسه کمیته دیدبانی سلامت استان بوشهر با موضوع بهینهسازی نان اظهار کرد: این جلسه با هدف رصد و دیدهبانی کیفیت نان استان بوشهر تشکیلشده است.
وی تصریح کرد: در گام بعد با تشکیل جلسات تخصصی با حضور سازمانهای ذیربط و ذینفع به شکل تخصصی به آسیبشناسی و بهبود وضعیت نان استان خواهیم پرداخت که تمام سازمانهای مرتبط با گندم، آرد و سایر اجزاء مرتبط با نان در این پروژه همکاری خواهند کرد.
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس بررسیهای میدانی بیش از ۸۰ درصد شهروندان استان از کیفیت نان رضایت ندارند.
دومین جلسه کمیته دیدبانی سلامت استان بوشهر با موضوع بهینهسازی نان و با حضور سازمانهای جهاد کشاورزی، اداره استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، معاونت بهداشتی دانشگاه، معاونت غذا و دارو و اتاق اصناف برگزار شد.