۱۵۰۰ هکتار اراضی ساحلی برای پرورش میگو به جوانان واگذار می‌شود
۱۵۰۰ هکتار اراضی ساحلی برای پرورش میگو به جوانان واگذار می‌شود

ندای استان:استاندار بوشهر یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور به بوشهر واگذاری یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی ساحلی به جوانان برای پرورش میگو دانست و گفت: در این زمینه ۸۰۰ هکتار زمین در شیف و ۷۰۰ هکتار در دیلم تعیین شده است.

احمد محمدی‌زاده صبح امروز در نشست بررسی وضعیت پرورش میگو در استان بوشهر با اشاره به اینکه تولید میگو پرورشی یکی از سیاست‌ها و برنامه‌‌های استان بوشهر است اظهار داشت: در این زمینه اراضی مستعد پرورش آبزیان در سواحل خلیج‌فارس استان بوشهر شناسایی شده است.

وی باتأکید بر توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌های پرورش میگو در استان بوشهر افزود: بر اساس آمارهای موجود بیش از ۶۰ درصد میگو پرورشی کشور در استان بوشهر تولید و عرضه می‌شود که نشان از ظرفیت و جایگاه تولید این محصول در استان است.

استاندار بوشهر بر توجه ویژه برای جلوگیری از شیوع بیماری لکه سفید میگو تصریح کرد: اقدامات لازم برای ضدعفونی سایت‌های پرورش میگو باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد و در این حوزه حمایت‌های ویژه مورد توجه قرار دارد.

محمدی‌زاده یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان بوشهر را واگذاری ۱۵۰۰ هکتار زمین برای پرورش میگو دانست و بیان کرد: در این زمینه یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی ساحلی به افراد واجد شرایط واگذار می‌شود.

وی از تعیین اراضی پرورش میگو برای واگذاری به جوانان استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: ۸۰۰ هکتار زمین در  شیف و ۷۰۰ هکتار در دیلم برای واگذاری به جوانان برای پرورش میگو تعیین شده است.

استاندار بوشهر از شناسایی سایت جدید پرورش میگو در منطقه گناوه خبر داد و تصریح کرد: سایت جدید پرورش میگو در منطقه رمله شهرستان گناوه شناسایی شده که پس از انجام مطالعات و ایجاد زیرساخت‌های لازم واگذاری آن به سرمایه‌گذاران آغاز می‌شود.

محمدی‌زاده مساحت رمله را بیش از یک‌هزار ۶۰۰ هکتار دانست و تصریح کرد: این منطقه که در کنار ساحل خلیج‌فارس قرار دارد ظرفیت قابل توجهی برای پرورش آبزیان جمله میگو است.

وی استفاده از فناوری جدید در پرورش میگو را یک ضرورت دانست و افزود: منطقه رمله برای پرورش میگو با استفاده از مدل جدید فناوری‌های نوین و سرمایه‌گذاری اختصاص داده می‌شود.

تولید میگو در استان بوشهر چند برابر افزایش یافت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر هم ویژگی‌های استان ساحلی بوشهر در پرورش آبزیان از جمله میگو را برشمرد و گفت: پرورش میگو و دیگر آبزیان یکی از مهمترین محصولات استان بوشهر است و ظرفیت قابل توجهی در استان وجود دارد.

سعید زرین‌فر با بیان اینکه از سال ۹۶ جهش بزرگی در تولید میگو در استان بوشهر ایجاد شد افزود: با افزایش اراضی پرورش میگو تولید این محصول چند برابر افزایش یافت.

ارضی پرورش میگو در استان بوشهر تا پایان امسال به ۱۰ هزار هکتار افزایش می‌یابد

وی با بیان اینکه امسال شش هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی ساحلی استان بوشهر تحت پوشش پرورش میگو است تصریح کرد: این میزان اراضی تا پایان امسال به ۱۰ هزار هکتار افزایش می‌یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اینکه اراضی تحت پوشش پرورش میگو استان ۲۵۰ درصد افزایش یافته است خاطر نشان کرد: واگذاری اراضی ساحلی برای سرمایه‌گذاران در پرورش میگو ۳ برابر شده است.

زرین‌فر سایت‌های ۱۱ گانه پرورش میگو را برشمرد و افزود: با توجه به وجود ظرفیت‌‌های لازم، استقبال قابل توجهی برای مشارکت در پرورش میگو در استان بوشهر شده است.

وی میگو پرورشی را صادراتی دانست و خاطر نشان کرد: استان بوشهر قطب تولید میگو پرورشی در کشور است.

ساخت شهرک شیلات در رود شور گناوه

مدیرکل شیلات استان بوشهر افزایش اراضی پرورش آبزیان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: اراضی پرورش میگو در همه نقاط ساحلی استان بوشهر فعال است که در  این راستا توسعه زیرساخت‌های اراضی پرورشی میگو مورد توجه ویژه شیلات استان بوشهر قرار دارد.

علی بازدار از ساخت شهرک شیلات در رود شور گناوه خبر داد و بیان کرد: با وارد مدار تولید شدن این شهرک شیلات، تولید میگو پرورشی استان بوشهر افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه امسال شش هزار و ۱۰۰ هکتار زمین ساحلی برای پرورش میگو اختصاص دارد گفت: این میزان در پرورش میگو در فصل جدید به ۱۰ هزار هکتار افزایش می‌یابد.

Visited 1 times, 1 visit(s) today