ندای استان: هاشمینژاد خاطرنشان کرد: در این طرح تمام امکانات از جمله کتاب، لوازم التحریر و ملزومات سوادآموزی به صورت رایگان در اختیار افراد قرار می گیرد.
به گزارش ندای استان؛ سید مجتبی هاشمینژاد در نشست خبری اظهار کرد: در این طرح اعضای با سواد خانواده از دانش آموز دبیرستانی تا بزرگسالان میتوانند با مراجعه به ادارات سوادآموزی مناطق و شهرستانهای محل زندگی خود، کد ملی افراد کم سواد و بی سواد ۱۰ تا ۴۹ سال خانواده خود را در سامانه سوادآموزی ثبت و بعد انجام تایید، اقدام به آموزش آنها کنند.
هاشمینژاد خاطرنشان کرد: در این طرح تمام امکانات از جمله کتاب، لوازم التحریر و ملزومات سوادآموزی به صورت رایگان در اختیار افراد قرار می گیرد و بابت قبولی هر فرد در آزمونی که تقریبا سه ماه بعد از آن برگزار می شود، ۹۰۰ هزارتومان پاداش به آموزش دهنده پرداخت می شود.
وی یادآور شد: شهرستانهای بوشهر، گناوه و دیلم بیشترین میزان و شهرستانهای دیر، عسلویه و دشتی کمترین میزان باسوادی استان بوشهر را به خود اختصاص دادهاند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان بوشهر بیان کرد: طرحهای “حلقههای کتابخوانی” با هدف جلوگیری از بازگشت به بیسوادی از جمله طرحهای دیگریست که در دستور کار قرار دارد.
هاشمینژاد گفت: ۷۵ نفر از آموزش دهندگان سوادآموزی در استان بوشهر آزمونهای استخدامی را با موفقیت پشت سرگذاشتند و به آموزگار تبدیل وضعیت شدهاند، فقط حدود ۱۰ آموزش دهنده نتوانسته اند در آزمون های مکرر قبول و تعیین تکلیف شوند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان بوشهر ادامه داد: پارسال ۱۶۴۰ نفر سوادآموز در دورههای مختلف جذب و تحت پوشش سوادآموزی استان قرار گرفتند.
هاشمینژاد بیان کرد: دو مرکز یادگیری محلی شامل یک مرکز در ندامتگاه زندان و یک مرکز در بخش خصوصی با ظرفیت ۱۲۰ نفر فعال شده و همچنان به دنبال توسعه دو تا سه برابری این مراکز هستیم.