ندای استان:گراوند گفت:سالنهای ورزشی و تالارهای پذیرایی از مکانهایی هستند که موارد متعددی از رعایت نشدن شیوهنامههای بهداشتی در آنها گزارش شده و لازم است نظارت مستمر بر آنها صورت گیرد.
به گزارش ندای استان، عبدالکریم گراوند روز یکشنبه در ستاد استانی مقابله با کرونا، با اشاره به خیز دوباره این ویروس در استان بوشهر، افزود: فرمانداران با تشکیل جلسات، شناسایی کانونهای شیوع بیماری و بهکارگیری همه امکانات تلاش کنند تا از درگیر شدن بیشتر شهرستانها با این خیز تازه جلوگیری شود.
وی اضافه کرد: لازم است بخشها و روستاهایی که درگیری بالایی با ویروس پیدا کردهاند شناسایی و با به کارگیری امکانات لازم قرنطینه شوند تا بیماری به مناطق همجوار تسری پیدا نکند، زیرا ممکن است نوار جنوبی به دروازهای برای درگیری کشور با نوع جدید ویروس تبدیل شود که در روزهای اخیر وزارت بهداشت بسیار از این نکته ابراز نگرانی کرده است.
استاندار بوشهر اعلام کرد: سالنهای ورزشی و تالارهای پذیرایی از مکانهایی هستند که موارد متعددی از رعایت نشدن شیوهنامههای بهداشتی در آنها گزارش شده و لازم است نظارت مستمر بر آنها صورت گیرد.
گراوند با بیان اینکه با توجه به امکانات محدود دانشگاه علوم پزشکی نباید همه بار کنترل بیماری بر دوش این دستگاه قرار گیرد، تاکید کرد: نظارت بر اماکن ورزشی به عهده اداره کل ورزش و جوانان است و هرگونه قصور در زمینه نادیده گرفتن پروتکلهای بهداشتی مصوب قابل پیگیری است و اماکن متخلف تا اطلاع ثانوی تعطیل میشوند.
وی سالنهای در نظر گرفته شده برای تزریق واکسن کرونا در شهرستان بوشهر را مناسب دانست و از اداره کل ورزش و جوانان این استان خواست، سرمایش این سالنها با استفاده از امکانات موجود تامین شود تا رضایت خاطر کارکنان بهداشتی تزریق واکسن و مردم به نحو مطلوب فراهم شود.
استاندار بوشهر اضافه کرد: در صورت کمبود امکانات این آمادگی وجود دارد که با استفاده از اعتبارات استانی وسایل سرمایشی این سالنها تامین شود.
گراوند با اشاره به در پیش بودن کنکور سراسری، گفت: فرمانداران همه امکانات موجود در شهرستان را برای فراهم کردن فضای مطلوب و استاندارد به کارگیرند تا این آزمون که برای بسیاری از دانشآموزان روزی سرنوشتساز است در شرایطی خوب برگزار شود.
وی افزود: وسایل سرمایشی مناسب در حوزههای امتحانی فراهم شود و ادارههای برق نیز در سراسر استان بوشهر همکاری کنند تا هیچگونه خاموشی در این ساعتها صورت نگیرد و مدارس و دانشگاههای محل آزمون از برقی پایدار برخوردار باشند.
استاندار بوشهر ادامه داد: لازم است اصناف و همه دستگاههای اجرایی و خدمترسان توجه لازم را به رعایت پروتکلهای بهداشتی داشته باشند، بازرسی و نظارت به طور مداوم صورت گیرد و منتظر ورود دانشگاه علوم پزشکی نمانند.
گراوند بیان کرد: در هر اداره، بخش حراست بازرسی و نظارت بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی را دنبال کند، زیرا نتیجه این رعایت به سطح جامعه کشیده میشود.
وی در ادامه به ضرب و شتم کارشناس مرکز بهداشت شهرستان اهرم در یکی از واحدهای صنفی متخلف اشاره کرد و گفت: فرمانداری و نیروی انتظامی با جدیت پیگیری کنند تا برخورد لازم با ضارب صورت گیرد و این واحد صنفی تا اطلاع ثانوی پلمب شود.
استاندار بوشهر اظهار کرد: این برخورد با مامور بهداشتی که برای حفاظت از سلامت جامعه تلاش میکند شایسته جامعه اسلامی نیست و لازم است برخورد متناسب با این فرد و واحد صنفی خاطی صورت گیرد.
گراوند ضمن تبریک به مناسبت آغاز تزریق عمومی واکسن ایرانی کووبرکت، گفت: امیدواریم واکسیناسیون عمومی در هفتههای پیشرو شتاب بیشتری داشته باشد تا سطح بالاتری از ایمنی در جامعه ایجاد شود.
وی اذعان کرد: با اعلام سازمان بهداشت جهانی پس از واکسینه شدن نیز همچنان استفاده از ماسک و رعایت پروتکلهای بهداشتی لازم است.
استاندار بوشهر بیان کرد: اصل و اساس کنترل این بیماری در دست مردم است و هرگاه شاهد روند کاهشی رعایت شیوهنامههای بهداشتی در جامعه بودهایم با خیز بیماری مواجه شدهایم.
گراوند از رسانهها و فعالان فضای مجازی خواست بر استفاده از ماسک و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در جامعه تاکید و اطلاع رسانی کنند تا خیز تازه کرونا در استان بوشهر متوقف شود.
دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر در این نشست گفت: امروز استانهای جنوبی به عنوان دروازه ورودی ویروس کرونا به شمار میرود و همواره تاکید شده با کنترل بیماری در این استانها باید از شیوع آن در کل کشور پیشگیری شود.
دکتر سعید کشمیری افزود: هرچند این بیماری به تهران هم رسیده و در زمان حاضر ۲ شهرستان آن قرمز شده است.
وی ادامه داد: براساس گزارش سامانه ماسک متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استانهای یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.
کشمیری در باره تزریق واکسن کرونا گفت: در زمان حاضر یک میلیون و ۱۹۶ هزار نفر در کشور هر ۲ دوز واکسن را دریافت کرده و چهار میلیون و ۴۰۰ هزار نفر نیز تک دوز دریافت کرده و به تدریج دوز دوم آنها در حال تزریق است.
وی ادامه داد: در زمان حاضر ۵۰ هزار و ۷۹۱ نفر در استان بوشهر به ویروس کرونا مبتلا شدند و همچنین یکهزار و ۲۴۷ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست داده اند.
کشمیری اضافه کرد: هرچند روند شیوع ویروس در کشور ثابت مانده اما بستری روزانه ۱۰۰ بیمار و افزایش مرگ ناشی از کرونا در استان بوشهر نگران کننده است.
وی اظهار کرد: در زمان حاضر روند بیماری در شهرستان تنگستان، دشتستان، دشتی، دیر، عسلویه و کنگان افزایشی و این روند در شهرستانهای بوشهر، جم ،دیلم و گناوه آرامتر گزارش شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در برخی از شهرستانها از جمله گناوه وضعیت سرمایشی سالنهای ورزشی برای تزریق واکسن مناسب نیست که باید برای آرامش مردم و کارکنانی که مسئولیت تزریق واکسن را برعهده دارند، تدبیر کرد.
وی با اشاره به ضرب و شتم کارشناس بهداشتی در شهرستان تنگستان از تلاش نیروی انتظامی در زمینه دستگیری فرد متخلف و حمایت از متولیان امر بهداشت تقدیر کرد.