ندای استان: به گفته رمضانی، اکنون ۱۰۰ درصد از مطبهای خصوصی استان به سیستم نسخه نویسی الکترونیک دسترسی دارند.
به گزارش ندای استان،مدیر کل بیمه سلامت استان بوشهر با اشاره به کاهش کاربرد دفترچه کاغذی و استقرار نسخه نویسی الکترونیکی در استان بوشهر گفت: چاپ دفترچه برای ۲ صندوق پرجمعیت بیمه سلامت استان یعنی بیمه روستایی و بیمه همگانی متوقف شده و تا ابتدای تیرماه چاپ این دفترچه به طور کامل متوقف شود.
پرویز رمضانی ادامه داد: با توجه به متوقف شدن چاپ دفترچه کاغذی در صورت وجود هرگونه مشکل در نسخه نویسی الکترونیک مانند قطع برق و اینترنت با نوشتن نسخه بر روی سربرگ پزشک و موسسهها به همراه درج کد ملی بیمار، خدمات با تعرفه دولتی محاسبه میشود.
رمضانی با اشاره به شروع نسخه نویسی الکترونیک از سال گذشته در استان گفت: استقرار نسخه نویسی الکترونیک در استان به خوبی طی شده، طوری که تجویزهای الکترونیکی از ۷۰ درصد فروردین سال گذشته امروز به ۹۴ درصد رسیده است.
به گفته رمضانی، اکنون ۱۰۰ درصد از مطبهای خصوصی استان به سیستم نسخه نویسی الکترونیک دسترسی دارند.
فریب کارت بیمه سلامت را نخورید
مدیرکل بیمه سلامت هشدار داد: همزمان با طرح حذف دفترچه کاغذی، برخی تماس ها با بیمه شدگان مبنی بر صدور کارت بیمه برقرار و درخواست مبالغی می شود که این موارد کلاهبرداری است.
رمضانی هشدار داد: برای استفاده از سیستم ویزیت و نسخه نویسی الکترونیکی بیمه سلامت تنها ارائه کد ملی لازم است و هر گونه تماس و پیامک مبنی بر صدور کارت هوشمند سلامت از سوی سودجویان کلاهبرداری است.
به گفته وی، بیمه سلامت برای پرداخت هزینه هیچ تماسی با افراد نمی گیرد و افراد فاقد بیمه به صورت رایگان دفترچه دریافت می کنند.
کوتاه شدن زمان پرداخت مطالبات
رمضانی در ارتباط با پرداخت مطالبه موسسههای درمانی و تشخیصی طرف قرارداد بیمه سلامت در استان بوشهر، اعلام کرد: در راستای مشوق های نسخه نویسی الکترونیکی، مدت زمان بدهیهای بیمه سلامت که در گذشته به چند ماه میرسید کاهش یافته، طوری که اکنون پرداخت مطالباتی که اسناد آن به صورت الکترونیکی دریافت شده و ۱۰۰ درصد مطالبه داروخانهها به صورت ماهانه پرداخت میشود.
وی افزود: مطالبههای موسسههایی که به صورت غیر الکترونیک اسناد خود را ارسال کردهاند، تا پایان دی ماه پارسال، مطالبه بیمارستانهای دانشگاهی تا پایان آذر ماه پارسال و بخش سرپایی بیمارستانهای دانشگاهی نیز تا پایان سال گذشته تسویه شدهاند.
مدیر کل بیمه سلامت استان بوشهر اضافه کرد: ۶۰ میلیارد تومان سرانه سالانه پزشک عمومی روستایی نیز تا پایان سال ۹۹ به طور کامل پرداخت شده است.
بیمه شدگان مشکلی نخواهند داشت
رمضانی با اشاره به سیستم ارجاع بیمه شدگان صندوق روستایی از سوی پزشک خانواده گفت: با توجه به توقف چاپ دفترچه کاغذی فرم ارجاع به این منظور طراحی شده است که پزشک کد ارجاع و کد ملی را در این فرم درج میکند و بیمار با استفاده از این کد میتواند تا سه بار در یک ماه به پزشکی با همان تخصص درج شده مراجعه کند.
وی اضافه کرد: هر چند برای بستری این بیمه شدگان دریافت فرم ارجاع ضروری نیست اما در صورت دریافت آن، بیمه به جای ۹۰ درصد، ۹۵ درصد از هزینه درمان را تقبل میکند.