مدیران برای جذب اعتبارات باید سمج باشند
مدیران برای جذب اعتبارات باید سمج باشند

ندای استان:گراوند گفت: یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران دستگاه‌های جذب اعتبارات ملی برای پروژه‌های عمرانی و بررسی توانمندی مدیران در استفاده از ظرفیت و منابع ملی است.

به گزارش ندای استان،عبدالکریم گراوند در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر با تاکید بر توجه به جذب اعتبارات برای ادامه طرح‌های توسعه‌ای اظهار داشت: به سبب جلوگیری از وارد شدن لطمه در روند مسیر توسعه استان ان‌شاء‌الله به محض ابلاغ بودجه سال ۱۴۰۰ با تشکیل شورای برنامه‌ریزی و توسعه در استان و کمیته برنامه‌ریزی در شهرستان‌ها و توزیع اعتبارات، پروژه‌های مورد نظر عملیات اجرایی آنها و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آغاز می‌شود.

وی، تامین آب را جز اولویت‌های استان بوشهر دانست و تاکید کرد: تامین و حل ‌مشکلات تامین آب مردم در شهرها و روستاها جزء اولویت‌های اساسی استان است تا زمانی‌که وضعیت استان به یک پایداری مطلوبی برسد.

استاندار بوشهر میزان بارش باران در شهرستان‌های جنوبی را زیر ۱۰۰ میلیمتر دانست و تاکید کرد: در این شهرستان‌ها خشکسالی تجربه می‌شود و در شهرستان‌های میانی و شمالی استان هم پراکنش بارش باران به شکلی ثبت شده که افت برداشت محصولات کشاورزی در پی داشته است.

گراوند با تاکید بر تلاش‌های بیشتر برای تامین آب استان بوشهر گفت: شرکت‌های آب منطقه‌‌ای، آب و فاضلاب، حوزه عمرانی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید اجرا پروژه‌های آبرسانی را در اولویت قرار دهند و مدیران باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنند تا آب استان بوشهر تبدیل به تابستانی داغی برای مردم استان نشود و از بروز مشکلات جلوگیری شود.
وی، با تقاضا از مسئولان دستگاه‌های اجرایی در بخش آب برای تسریع در اجرای پروژه‌های آبرسانی افزود: کوچکترین سهل‌انگاری از هیچ مدیری پذیرفته نمی‌شود چراکه تامین آب در اولویت برنامه‌ها قرار دارد و باید این مهم ساماندهی شود.

استاندار بوشهر با بیان اینکه برای حل مشکلات آبرسانی باید مدیران جهادی تلاش کنند تاکید کرد: مدیران باید جهادی پای کار باشند و جایی هم که دارای مشکل است باید در اسرع وقت برطرف و در این راستا دستگاه‌های نظارتی هم باید کمک کنند تا رضایت مردم حاصل شود.

گراوند با تاکید بر جلوگیری از بروز چالش در تامین آب استان بوشهر خاطر نشان کرد: همه مسئولان باید تلاش کنند تا تامین استان بوشهر دچار چالش نشود و باید از هم‌اکنون مشکلات بررسی و با برنامه‌ریزی برطرف شود نباید منتظر دیگران برای حل معضلات استان باشند.

وی، تامین اعتبارات حوزه‌های آبرسانی را در اولویت برنامه‌ها دانست و تصریح کرد: خوشبختانه در استان کار خوبی که انجام شد یک درصد اعتبارات پژوهشی با برنامه‌ریزی و مدیریت، صرف پروژه‌های کاربردی با مشارکت دانشگاه‌ها می‌شود و این پروژه‌هایی برای استان مهم هستند.

استاندار بوشهر با اشاره به واگذاری پروژه مطالعاتی گیاهان سازگار با کم‌آبی به دانشگاه خلیج‌فارس گفت: خوشبختانه روند اجرایی این پروژه تحقیقاتی و پژوهشی مطلوب است و در این راستا سهم یک‌درصدی اعتبارات دستگاه‌های اجرایی برای برنامه‌های پژوهشی به سمت پژوهش‌های کاربردی، حل مشکلات و برطرف شدن نیازهای استان هدایت شده است.

گراوند با تاکید بر توجه به تهاتر اعتبارات دستگاه‌های اجرایی با دستگاه‌های ذیربط افزود: با وجود کاهش اعتبارات عمرانی، ولی اعتبارات از محل سفر رئیس جمهور خدمات مهمی به استان کرده است و پروژه‌های سفر تخصیص خوبی گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه اعتباراتی هم از دیگر محل‌ها برای تسریع پروژه‌ها تامین شده افزود: برای ادامه ساخت سد دالکی ۲۵ میلیارد تومان از ظرفیت‌های دیگر با مشارکت سازمان برنامه و بودجه پرداخت شد.

استاندار بوشهر تعهد سفر دولت برای ساخت سد خاییز را ۶۰ میلیارد تومان دانست و بیان کرد: تاکنون حدود ۹۰ میلیارد تومان برای ساخت سد خاییز تامین شده است.

وی، تعامل با مرکز کشور و جذب اعتبارات ملی را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران دستگاه‌های جذب اعتبارات ملی برای پروژه‌های عمرانی و بررسی توانمندی مدیران  در استفاده از ظرفیت و منابع ملی است.

استاندار بوشهر، دانشکده هنر و معماری بوشهر را مورد اشاره قرار داد و با تاکید بر تسریع در تکمیل این پروژه تصریح کرد: تکمیل دانشکده هنر و معماری هم به بافت تاریخی بوشهر کمک و یک امکان و فضا برای دانشگاه خلیج‌فارس فراهم می‌کند و ان‌شاءالله با بازگشایی فضاهای آموزشی پس از گذر از بیماری کرونا از ظرفیت‌‌های مختلف دانشگاهی از جمله دانشکده هنر و معماری بوشهر استفاده می‌شود.

گراوند با بیان اینکه اگر دستگاه‌ها در جذب اعتبارات تعلل کنند این اعتبارات جابه‌جا می‌شود خاطر نشان کرد: هیچ عذری از مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر در عدم جذب اعتبارات ملی پذیرفتنی نیست و مدیران برای جذب این اعتبارات باید سماجت داشته باشند.

وی، با اشاره به فعال بودن پروژه‌های عمرانی در شهرستان‌های ۱۰ گانه استان بوشهر بیان کرد: پروژه‌های مهمی در همه شهرستان‌‌های استان بوشهر فعال است و ان‌شاءالله این پروژه‌ها تا پایان این دولت تکمیل و افتتاح می‌شود.

استاندار بوشهر از جابه‌جایی اعتبارات عمرانی ادارات و شهرداری‌ها در صورت جذب نشدن خبر داد و تاکید کرد: اگر شهرداری‌ها اعتبارات پروژه‌های عمران شهری را به موقع جذب نکنند این اعتبارات جابه‌جا و صرف پروژه‌های دیگر می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشترین آسیب و خسارت کرونا به حوزه خدمات وارد شد خاطر نشان کرد: ۶۰ درصد از اقتصاد استان بوشهر در حوزه خدمات است و این استان در شرایط کرونایی خسارت زیادی متحمل شد.

استاندار بوشهر یکی از درخواست‌ها را سفر نکردن از دیگر استان‌ها در ایام نوروز به استان بوشهر دانست و گفت: این مهم نشان می‌دهد که بخش خدمات کماکان تحت فشار کرونا قرار دارد و این سختی باید همچنان تحمل کند.

گراوند با تاکید بر توجه ویژه به  مطالبات کارکنان دستگاه‌ها و ادارات تصریح کرد: حل مشکلات کارکنان ادارات و دستگاه‌ها باید در اولویت برنامه مدیران در پرداخت مطالبات آنان قرار گیرد.

Visited 18 times, 1 visit(s) today