خبر استان: ولیامر مسلمین جهان پس از اقامه نماز عید سعید فطر به ایراد خطبه پرداختند و تاکید کردند: باید با پدیده برداشتهای نامشروع از بیتالمال با جدیت مقابله شود.
به گزارش خبر استان، رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از اقامه نماز عید سعید فطر به ایراد خطبه پرداختند. مهمترین محورهای فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی را میخوانید:
*عید سعید فطر را به همه نمازگزاران عزیز، به همه ملت ایران و به امت بزرگ اسلامی تبریک عرض میکنم. در عظمت این عید همین بس که در قنوت نمازهایی که در روز عید خوانده میشود در قنوتها خدای متعال را سوگند میدهیم به این روز. اهمیت این روز را نشان میدهد. پایان یک ماه عبادت یک ماه توسل و ذکر و خشوع و خدمت از سوی مردم مومن . روز عید است برای همه مردم و روز ذخر و شرف است برای پیامبر اکرم .
*ما مسئولان کشور باید هم غبطه بخوریم به این حال مومن مردم نورانی و خدای را شکر کنیم به خاطر مسئولیت که داده است در قبال این مردم مومن. در گرمترین روزهای سال مردم در سراسر کشور روزه دار بودند و با دهان روزه گرما را تحمل کردند و حتی جوانهای ما و نوجوانان ما با شوق و رغبت به روزهگیری روی آوردند. کسانی سعی کردند نوجوانان ما را به روزهخواری بکشانند بحمدالله موفق نشدند و موفق هم نخواهند شد. مسئولان کشور و آحاد مردم توجه کنند که دشمنان خبیث تاکجا و به چه چیزها فکر کردند. برای این که نسل رو به بالندگی کشور را از دین دور کنند نقشهکشی میکنند. بحمدالله ملت توی دهان اینها زدند.
*ضیافت الهی پذیرایی الهی را با خود دارد و پذیرایی الهی در این ماه مغفرت گناهان است. توفیق کارهای بزرگ و نیکوست. مهمترین کارها همین راهپیمایی عظیمی بود که در جمعه آخر ماه مبارک روز قدس به توصیه و تاکید امام ما در سراسر کشور انجام گرفت. در بعضی از شهرهای ما در روز جمعه قدس حرارت به قدری بود که به طور طبیعی انسان در آن حرارت حرکت نمیکند اما مردم آمدند و شرکت کردند.
*مردم حقیقتا مجاهدت کردند. آمدند تا موضع مهم خود را در قبال مسئله فلسطین فریاد کنند. اگر برخی از دولتهای مسلمان به آرمان فلسطین خیانت میکنند، ملت ایران با حضور خود،با فریاد خود حاضر است در برابر همه دشمنان بایستد و مسئله فلسطین را زنده کند.
*امسال ماه رمضان در سراسر کشور نمایشگاه برزگی بود از نشانههای معنویت گرایی مردم.
*افطاریهای مردمی پدیده دیگری بود که امسال رایج شد و از سالهای گذشته بود و امسال بیشتر از سالهای دیگر. این در مقابل آن افطاریدادنهای مسرفانه است که افطاریهای پرخرج آنهم نه به افراد مستحق افطار، گاهی از سوی برخی از دستگاههای مسئول نظام داده میشود که هیچ وجهی ندارد. عدهای راه افتاده بودند اسم خود را گذاشته بودند کوچهگردانهای عاشق افطاری در خانه مردم میبردند. این ها کارهای بسیار بزرگی است. علاوه بر اینها جلسات دعا، جلسات مناجات شبها تا سحرها در مساجد و حسینیهها در مجامع مختلف به ویژه در شبهای احیا مردم جمعمیشدند این دلها را به خدا متوجه میکردند که وسیله جلب رحمت الهی است.
*آنچه را که در این خطبه عرض میکنم ناظر به دنیای اسلام است . متاسفانه عید مردم در برخی از کشورها عزا شد. در بغداد چند صد خانواده داغ عزیزانشان را به دست تروریستها و کسانی که میخواهند اسلام جعلی و بدلی را به دستور اربابان خود در میان مردم رایج کنند، دیدند. این نتیجه پرورش تروریست به وسیله دستگاههای امنیتی و دستهای ناامن دستگاههای آمریکا و صهیونیست و انگلیس است که این چیزها را در دنیای اسلام به وجود آوردند. البته خودشان هم آسیب میبینند. این جرمی است که فراموش نمیشود. آتش جنگ در ماه رمضان در برخی از کشورهای اسلامی در یمن، سوریه، لیبی و برخی نقاط دیگر آتش جنگ برافروخته بود. انسان حقیقتا غمگین میشود.
*در یمن امروز یک سال و بیش از سه ماه است که مردم زیر بمبارانها قرار دارند اما آفرین به مردم یمن که در روز قدس توانستند آن راهپیمایی عظیم را به راه بیاندازند. مرحبا آن مردم و مرحبا به رهبری حکیمانه مردم یمن. در سوریه هم مردم دچار حادثه بزرگی هستند که استکبار به آنها تحمیل کرده است.
*باید بدانیم که مبارزه برای آزادی فلسطین یک مبارزه همگانی و اسلامی است. این وظیفه مسلمانان است که در هر جای دنیا به هر شکلی که میتوانند این مبارزه و این فریاد را ادامه دهند. فروکاستن این مسئله مهم به یک مسئله عربی مطلب غلطی است .
*یک مسئله داخلی هم این برداشتها و حقوقها است . این برداشتها نامشروع و گناه است . خیانت به آرمانهای انقلاب اسلامی است. قطعا در گذشته کوتاهیهایی شده است. بایستی جبران بشود. اینجور نباشد که ما سروصدا بکنیم و بعد تمام بکنیم. باید دنبال بشود. خوشبختانه رئیس جمهور و روسای دو قوه دیگر متعهد شدهاند که این مسئله را دنبال کنند. دریافتهای نامشروع باید برگردانده شود و کسانی اگر بیقانونی کردهاند باید مجازات شوند. اینها کسانی نیستند که لیاقت این را داشته باشند که در این مسئولیتها قرار گیرند.
*همین افراد حتی کم هم مضر است و عیب است بایستی برطرف کرد. ما آسیبهای ناشی از فقر را شناختهایم روی آنها برنامهریزی میکنیم. اما آسیبهای ناشی از مستی اشرافیگری را درست نمیشناسیم.
*باید با این پدیده به جدیت مقابله شود. مسئله عزل کردن و برگرداندن آنچه را که از بیتالمال به صورت نامشروع خارج شده است در دستور قرار دهند. اگر چنانچه این موضوع پیگیری نشود اعتماد مردم به نظام کاسته میشود. بایستی با اقدام جدی اعتماد مردم را حفظ کرد.
منبع:تسنیم