ویزیت بیش از دو میلیون بیمار درطرح تحول نظام سلامت در بوشهر
ویزیت بیش از دو میلیون بیمار درطرح تحول نظام سلامت در بوشهر

خبر استان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر گفت: از آغاز طرح تحول نظام سلامت ( ۱۵ اردیبهشت سال ۹۳ تا پایان خرداد ۹۵)، دو میلیون و ۲۲۰ هزار بیمار در درمانگاههای تابعه این دانشگاه ویزیت شدند.

به گزارش خبر استان، دکتر علیرضا رئیسی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: همچنین در این مدت ۲۴۶هزار نفر از بسته کاهش فرانشیز استفاده کرده اند.
وی اضافه کرد: یکی از مشکلات به دلیل فرسودگی بیمارستانها و شرایط خاص آب و هوایی کیفیت پائین هتلینگ است که در قالب طرح تحول نظام سلامت از مجموع۱۰۰ هزار مترمربع فضای درمانی استان بوشهر فضای هتلینگ۴۰ هزار مترمربع از آنها ارتقا یافته است و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این زمینه مورد تقدیر قرار گرفت.
رئیسی با اشاره به اینکه ماندگاری پزشکان در استان یکی از دغدغه ها مهم است اظهارکرد: در این ارتباط اززمان اجرای طرح تحول نظام سلامت میزان ماندگاری پزشکان ارتقا یافته است و به صورت میانگین نزدیک به ۳۰۰ پزشک از خدمات بسته حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم برخوردار شدند.
وی در باره ترویج فرهنگ زایمان طبیعی در استان درقالب اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: در این مدت بیش از ۱۵ هزار زایمان طبیعی به صورت رایگان در بیمارستانهای تابعه استان انجام شده است.
رئیسی اظهار کرد: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت درصد انجام عمل سزارین در کشور۶۳درصد و در استان بوشهر ۵۸ تا ۵۹ درصد بود که با اجرای این طرح در زمان حاضر این میزان در استان بوشهر به ۴۷ درصد کاهش یافته و تلاش می شود در پنج تا هفت سال آینده این امار به ۳۰ تا ۳۵ درصد برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهربا اشاره به اهمیت ارائه تسهیلات زایمان طبیعی گفت: در این ارتباط ایجاد فضای مناسب و راه اندازی اتاقهای زایمان مدرن در دستور کار است که در این ارتباط بلوک زایمان شهرستانهای دشتی و گناوه با پنج اتاق، کنگان چهار و تنگستان با سه اتاق تشکیل شده است.
وی درباره استفاده از بسته پزشکان مقیم در بیمارستانها بیان کرد: ۴۸۹ متخصص روز مقیمی در این طرح در این مدت به مردم خدمات رسانی کرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به سامانه ۱۶۹۰ (طرح شکایت و اعتراضهای مردمی ) گفت: تا کنون۳۹ پرونده بررسی شده که سه پرونده حکم محرومیت از فعالیت گرفته و ۲۴مورد تبرئه شده اند.
وی درباره عملکرد اورژانساظهار کرد: یکی از مشکلات بخش درمان استان بوشهر بحث اورژانس است که هم فضای نامناسب و هم قدیمی دارد و در این راستان تجهیز اورژانس گناوه به اتمام رسیده، اورژانس دشتی ۴۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در بوشهر نیز بنا داریم در زمینی به مساحت هفت هزار مترمربع اورژانس مجهزی که معادل ۸۰ تخت بیمارستانی است در کنار بیمارستان شهدای خلیج‌فارس احداث کنیم.
وی بابیان اینکه ۲۴۰ میلیارد ریال برای ساخت این اورژانس اعتبار نیاز است، ادامه داد: این اورژانس کاربری دوگانه دارد و در کنار آن نیز اورژانس هسته‌ای شکل می گیرد.
رئیسی گفت: در این اورژانس اتاق عمل و تخت ویژه پیش‌ بینی شده است که همزمان با سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
وی درباره احداث کلینکهای درمانی گفت: کلینک دشتی تا پایان سال جاری و برازجان تا اردیبهشت سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرند و کلینیک تخصصی و ویژه بوشهر نیز درمحل بیمارستان قدیم فاطمه زهرا (س) بوشهر احداث و تلاش می شود عملیات اجرایی آن هفته دولت آغاز شود.
رئیسی بیان کرد: در این کلینیک تخصصی ۴۰ تا ۴۵مطب، آزمایشگاه، رادیولوژی و سایر موارد دیگر پیش بینی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همچنین با توجه به نیاز استان مراکز تشخیص و غربالگری و درمانی سرطان که در استان با همکاری خیران عملیات اجرایی آن آغاز شده هرچه سریعتر راه اندازی شود.
وی درمورد بخشهای بستری ویژه در استان بوشهر بیان کرد: در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر۴۰ تخت سی‌سی‌یو، ۵۷ تخت آی سی یو، ۲۶ تخت ان ‌آی ‌سی ‌یو، چهار تخت پی‌ آی‌ سی‌ یو ویژه کودکان وجود دارد و در مجموع ۱۴۳ تخت ویژه داریم که در سراسر استان توزیع شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهارکرد: این دانشگاه نهاد سیاسی نیست بلکه دستگاه تخصصی است که انتصابها در این دانشگاه براساس توانمندی و تخصص افراد صورت می گیرد.
رئیسی افزود: مخالف آزادی بیان دانشجویان نیستیم ولی فعالیتها باید در چارچوب قانون انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر درباره پرونده فوت کودک پنج ساله در بیمارستان شهدای خلیج فارس گفت: اگر مراجع ذیربط اعلام کنند که کوتاهی در روند درمان صورت گرفته با قاطعیت با خاطیان برخورد می کنیم./ایرنا

Visited 1 times, 1 visit(s) today