خبر استان: فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) گفت: ۴۰ ابر پروژه با مبلغ حدود ۱۱۸ هزار میلیارد تومان سال ۹۷ در کشور به اتمام میرساند.
به گزارش خبر استان، سردار عبادالله عبداللهی ظهر امروز در جلسه اقتصاد مقاومتی استان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار داشت: در رابطه با وظیفهای که امروز بهعهده قرارگاه است باید گفت خیلی از جاها این موضوع را بهعنوان پیمانکار خطاب میکنند اما ما واقعاً نکتهای که بیان میشود را قبول نداریم.
وی افزود: بهلحاظ اینکه سپاه همانطور که امام(ره) فرمودند حافظ انقلاب است باید از انقلاب و نظام حفاظت کند و در هرجایی که احساس کند مشکلی وجود دارد و یا اینکه تنگناهایی بهوجود میآید که سبب ناراضی بودن مردم و خداینکرده مردم بهنظام بدبین شوند آنجا سپاه وظیفه دارد که شانه به زیر این بار بزرگ بزند و به مقصد برساند.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) عنوان کرد: در دوران دفاع مقدس نیز همینگونه بود و در آنجا که توانستیم در برابر کل دنیا، لشکرهای تا بیخ دندان مسلح و کشورهای شرق و غرب موفق شویم، این موفقیت اول از هر چیز بهخاطر آن نفس مسیحای حضرت امام (ره) بود و بعد هم مردم که پشتوانه بزرگ و عظیم کشور بودند.
وی بیان کرد: با تشکیل تشکلهای بسیجی که مختص به یک گروه و یک شعبه نبود بلکه مختص به اقشار مختلف مردم بود همه دستبهدست هم دادند تا نظام به اینجا رسید و بعدازآن امروز وضعیت را مرور میکنند و میدانند دشمن چه جاهایی را نشانه میگیرد که آن بحث اقتصاد و معیشت مردم است.
سردار عبداللهی گفت: وضعیتی که امروز در منطقه وجود دارد بهلطف امام زمان(عج) و مدیریت بسیار خوب مقام معظم رهبری است، امروز کشور ما از یک امنیت بسیار بالا برخوردار است که این بزرگترین نعمت است و اگر همه نعمتها وجود داشته باشد اما در کنارش امنیت نباشد بهطور یقین مورد رضایت نیست و کسی نمیتواند زندگی را ادامه دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با پروژههایی که قرارگاه در دست اجرا دارد، تصریح کرد: قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) امروز با جمعیتی بالغبر ۲۰۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و بیش از یکمیلیون جمعیت بهصورت غیرمستقیم مشغول کار است و باید بگوییم ۲۰۰ لشکر سازنده در کشور داریم که میتواند بار سنگین ساختوساز کشور را به عهده بگیرد و گرفته است.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) خاطرنشان کرد: ما در ۱۰ حوزه بزرگ کاری مانند نفت، گاز، آب، زیرساخت ریلی، جاده، بنادر، معادن، خطوط انتقال نفت و گاز و آی تی و سایر زیرساختهایی که وجود دارد فعالیت داریم که همه این حوزهها امروز واقعاً سرنوشتساز هستند ؛ اینها کارهای بزرگی است که در کشور انجام میگیرد و حجم بسیار بالایی است.
وی اظهار داشت: در جلسه اقتصاد مقاومتی که با حضور معاون اول رئیسجمهور برگزار شد گزارشی ارائه دادیم مبنی بر اینکه قرارگاه ۴۰ ابر پروژه با مبلغ حدود ۱۱۸ هزار میلیارد تومان در کشور در سال ۹۷ به اتمام میرساند، شاید این جمله و عدد بسیار سنگین باشد اما به لطف خداوند این کار انجام میگیرد.
سردار عبداللهی به ظرفیت و توانمندیهای قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) اشاره کرد و افزود: در سال ۹۵ و ۹۶، ۱۰۰ پروژه بزرگ را تعریف کردیم که ۷۵ مورد از این پروژهها به اتمام و به بهرهبرداری رسید. ظرفیتهای بسیار بزرگی در استان لرستان و حتی در کشور وجود دارد بهطوریکه ما در همه موارد مقام نخست را داریم اما آن نوع مدیریت، کنترل و راهوری خیلی اهمیت دارد که ما بتوانیم این کار را انجام دهیم.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) عنوان کرد: وقتی گفته میشود در سال ۹۷ این تعداد پروژه تمام میشود، ۱۰ مورد از این پروژهها مربوط به وزارت نفت است که با حدود ۲۲ میلیارد دلار امسال تمام میشود. اولویت نخست این پروژههای نفتی ستاره خلیجفارس است که میتواند نزدیک ۵۰ درصد کل بنزین کشور را تأمین کند که این به دست نیروهای توانمند نظام مقدس جمهوری اسلامی در حال انجام است.
سردار عبداللهی گفت: وقتی این کار را خارجیها گذاشتند و رفتند تصویرش را در دولت ارائه دادیم بهطوریکه یک مخروبه بود و امروز تصویر فعلیش را به دولت ارائه دادیم که میتواند ۳۶۰ هزار بشکه را تبدیل به فرآورده کند. امروز بزرگترین سرمایهای که در کشور وجود دارد نیروی انسانی، مدیران و ظرفیتهایی است که در هر منطقه وجود دارد.
وی در رابطه با پروژههای در دست اجرای قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) اظهار داشت: در استان لرستان نیز پروژههایی در دست انجام است؛ وقتی بحث از آزادراه میشود باید ویژگی، مشخصات فنی و عایدات آن را در نظر گرفت. امروز بهعلت غیرهندسی و غیرمهندسیبودن جادههای کشور تصادفات زیاد میشود و آمارهای دلخراشی در کشور وجود دارد بهطوری که سالانه حدود ۲۷ هزار کشته داریم و این آفت و تبعاتی برای جامعه دارد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) آزادراه خرمآباد – اراک را یک پروژه عظیم دانست و عنوان کرد: با احداث آزادراه خرمآباد – اراک بحث اقتصادی، ایمنی و زیستمحیطی و هم کوتاهبودن مسیر دنبال میشود.
وی در رابطه با پروژه راهآهن دورود – خرمآباد نیز بیان کرد: نباید صحبت دوستان در استان این باشد که راهآهن دورود – خرمآباد یک آنتن است که از دورود به خرمآباد وصل میشود و هیچ ارزشی و اثری ندارد، مهم این است این کریدور به جنوب کشور وصل میشود و بهعنوان خط دوم برای حملونقل، ارتباطات با مرکزیت و شرق کشور در نظر گرفته میشود که باید در این راستا حرکت کنیم و دنبال حل آن باشیم.
منبع:تسنیم