مسئولان نفتی نمی‌خواهند از تیم پارس‌جنوبی جم حمایت کنند
مسئولان نفتی نمی‌خواهند از تیم پارس‌جنوبی جم حمایت کنند

خبر استان:امام جمعه موقت جم گفت: اگر ضایعات منطقه ویژه انرژی پارس را هم بفروشند می‌توانند خرج تیم پارس‌جنوبی را بدهند اما موضوع این است که به نظر می‌رسد مسئوولان نمی‌خواهند حمایت کنند.

به گزارش خبر استان به نقل از فارس، حجت الاسلام عباس فتحی امروز در خطبههای نماز جمعه شهرستان جم با تبریک سال جدید اظهار داشت: روز طبیعت اهمیت بالایی برای ایرانیان دارد و به طبق فرمایش امام صادق(ع) نگاه به طبیعت نور چشم انسان را افزایش میدهد.

وی بیان کرد: روز وفات حضرت زینب(س)  و روز طبیعت هر دو در ۱۳ فروردین ماه است که مردم در دامان طبیعت احترام به حضرت زینب(س) را در این روز را فراموش نکنند.

امام جمعه موقت جم با انتقاد از نمایندگان مردم استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی و استاندار بوشهر تاکید کرد: تیم فوتبال پارس جنوبی جم افتخار استان بوشهر در رقابت‌های لیگ برتر است که متاسفانه به بهانه‌های مختلف از این تیم حمایت نمی شود.

فتحی افزود: امروز تیم فوتبال پارس جنوبی‌جم در برابر سپیدرود قرار می‌گیرد و متاسفانه چند وقتی است کسی به فکر رفع مشکلات این تیم نیست.

خطیب جمعه جم با بیان اینکه تیم فوتبال پارس جنوبی جم شور و نشاطی را در همه مردم استان بوشهر و حتی شهرهای استان فارس و هرمزگان به وجود آورده، عنوان کرد: بعد از گذشت سال‌ها یک تیم از استان بوشهر در رقابت‌های سطح اول فوتبال کشور حضور دارد اما مسئوولان از این تیم حمایت نمی‌کنند و نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی نیز پیگیر رفع مشکلات مالی تیم نیستند.

فتحی با تاکید بر این که تیم فوتبال پارس جنوبی وارد زندگی مردم شده و به عامل شادی مردم و جوانان جنوب کشور تبدیل شده است، افزود: از بچه‌های خردسال که با لباس تیم فوتبال پارس جنوبی به مدرسه می‌روند تا افراد بالای ۶۰ سال و به خصوص جوانان و نوجوانان با این تیم خوشحال و شاد هستند.

وی با بیان این که شهرستان جم و شهرستان‌های همجوار(عسلویه و کنگان) به دلیل وجود نفت و گاز هوای سالمی ندارند، تاکید کرد: مردم جنوب استان بوشهر به خاطر وجود نفت و گاز، هوای سالم برای تنفس ندارند و حالا که یک تیم فوتبال سبب شادی و شور در بین جوانان این منطقه شده ، وزارت نفت از این تیم حمایت نمی‌کند.

امام جمعه موقت جم ادامه داد: اگر ضایعات منطقه ویژه انرژی پارس را هم بفروشند می‌توانند خرج این تیم را بدهند و مشکلی ندارد اما موضوع این است که به نظر می‌رسد مسئوولان نمی خواهند حمایت کنند.

وی با اشاره به این که در دیدارهای پارس‌جنوبی از استان‌های فارس و هرمزگان نیز به شهر جم در استان بوشهر می‌آیند، اضافه کرد: مسئوولان در حمایت از تیم پارس‌جنوبی دقت نظر بیشتری داشته باشند و حمایت کنند.

فتحی با اشاره به شعار امسال، بیان کرد: باید از همین ابتدای سال با حمایت از کالای ایرانی به فکر حل مشکلات اشتغال جوانان منطقه بود.

وی افزود: اگر کالای باکیفیت ایرانی ساخته شود مردم نیز از کالای ایرانی حمایت خواهند کرد و به عنوان مثال مردم ایران فرش خارجی خریداری نمی‌کنند چون کیفیت فرش ایران بسیار خوب است و می‌طلبد در بقیه کالاها نیز این کیفیت بالا به وجود بیاید.

خطیب جمعه جم با بیان اینکه حمایت از کالای ایرانی باعث حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی می‌شود، گفت: با حمایت از کالاهای ایرانی به رفع بیکاری در جامعه کمک کنیم.