۵۰ هزار بوشهری عازم مناطق عملیاتی جنوب شدند
۵۰ هزار بوشهری عازم مناطق عملیاتی جنوب شدند

خبر استان:جانشین فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: ۵۰ هزار بوشهری عازم مناطق عملیاتی جنوب شدند.

به گزارش خبر استان به نقل از مهر، سرهنگ حمید خرمدل پیش از ظهر جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اردوهای راهیان نور از حرکت‌های بزرگ فرهنگی است که دارای تاثیرگذاری خاصی است.

وی تقویت روحیه معنوی در بین مردم را به عنوان یکی از برکات اردوهای راهیان نور عنوان کرد و افزود: در این اردوها بخشی از دستاوردهای دوران دفاع مقدس به نسل­ جدید و جوانان ما انتقال پیدا کند.

جانشین فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با بیان اینکه انتقال مناسب ارزش‌های دوران دفاع مقدس نیازمند استفاده از فناوری‌های نوین است، تصریح کرد: بوشهر از استان­ هایی است که ضمن این که اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب دارد خود نیز میزبان راهیان نور دریایی خارگ است.

وی به تشکیل ستاد اعزام راهیان نور به مناطق عملیاتی اشاره کرد و ادامه داد: امسال در بخش دانش­ آموزی حدود ۹ هزار نفر و دانشجویی حدود هزار و ۴۰۰ نفر به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.

خرمدل خاطرنشان کرد: در بخش عمومی ابلاغ رسمی ما نزدیک به ۹ هزار نفر است که ما هر ساله بیش از ۱۰ هزار نفر را به صورت مستقیم به این مناطق اعزام می­ کنیم.

وی افزود: سالانه ۵۰ هزار نفر از استان بوشهر به صورت خودجوش در مناطق عملیاتی جنوب حضور می‌یابند که در اردوگاه فاطمه زهرا (س) و یادمان شهدای گمنام شرق کارون متعلق به سپاه بوشهر اسکان می‌یابند.