برگزاری همایش چهره‌های ماندگار خورموج در سال ۹۷
برگزاری همایش چهره‌های ماندگار خورموج در سال ۹۷

خبر استان:شهردار خورموج از برگزاری همایش چهره‌های ماندگار خورموج در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ خبر داد.

به گزارش خبر استان به نقل از فارس، احمد شیخیانی بعد از ظهر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری همایش چهره‌های ماندگار خورموج ، اظهار داشت: تکریم و بزرگداشت هنرمندان و شناخت نقش آنان در توسعه فرهنگی شهر یکی از راه‌های حفظ جایگاه فرهنگی خورموج است.

وی افزود: فرهنگ، نقطه کانونی شهرهای خلاق است به‌طوری‌که سایر بخش‌ها متأثر از این بخش هستند و به‌ عنوان اصل و بنیان روح و جان شهر بوده و با این ابزار فرهنگ و هنر است که می‌توان این روح و جان را طراوت و نشاط بخشید و تعالی داد.

شهردار خورموج تصریح کرد: در نخستین همایش تجلیل از چهره‌های ماندگار شهر خورموج از سید کوچک و سید محمدرضا هاشمی‌زاده، ایرج اسدی، سید اسماعیل بهزادی و محمدرضا صفدری در دهه اول اردیبهشت  قدردانی به عمل می‌آید.

شیخیانی ادامه داد: به‌ زودی کمیته‌های مختلف تشکیل و تقسیم وظایف صورت می‌گیرد و تلاش بر این است از مشاهیر ملی جهت سخنرانی در این همایش استفاده شود.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دشتی نیز گفت: پاسداشت منزلت نویسندگان و اهالی فرهنگ و هنر منجر به ارتقای سطح عمومی فرهنگ در جامعه می‌شود.

حمید زارعی افزود: توجه شهرداری شهر به امور فرهنگی و نکوداشت بزرگان شهر قابل‌تقدیر و تحسین است.

وی اضافه کرد: توجه به مشاهیر شهر محیطی جذاب برای فعالیت و زندگی افراد متخصص، هنرمند، پژوهش‌گر و در یک‌کلام افراد خلاق فراهم می‌سازد.