خبر استان:معاون فرماندار شهرستان جم گفت: به گفته پلیس، انحراف به چپ پراید در مسیر شهرستان مهر استان فارس به شهرستان جم در استان بوشهر، باعث کشتهشدن دو نفر شده است.
به گزارش خبر استان،سید محمود موسوی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان جم اظهار داشت: بامداد امروز به دلیل تصادف در مسیر ورودی شهرستان جم از سمت استان فارس که منجر به کشته شدن دونفر شد، برای ساعاتی مسیر ورودی شهر جم مسدود اعلام گردید.
وی افزود: تصادف بین دو دستگاه خودرو پراید و پژو در ۱۰ کیلومتری شهرستان جم اتفاق افتاد و برای ساعاتی ترافیک سنگینی در حد فاصل روستای دارالمیزان از توابع شهرستان مهر استان فارس تا روستای مکو در شهرستان جم به وجود آمد.
معاون فرماندار شهرستان جم تصریح کرد: به گفته پلیس، انحراف به چپ پراید علت این حادثه تلخ بوده که متاسفانه باعث کشتهشدن دو نفر شده است.
وی افزود: دو سرنشین در محل حادثه فوت کرده بودند و سه سرنشین دیگر نیز به بیمارستان توحید جم منتقل شده و مراحل درمانی آنان در حال انجام است.
موسوی با بیان اینکه مسیر جم به فراشبند یکی از مسیرهای خطرناک و حادثهساز جم است، گفت: در پی حادثه شب گذشته و با حضور پلیس، با توجه به این که این مسیر یکی از مسیرهای پر تردد جنوب استان بوشهر است، این مسیر در پس از چند ساعت باز شد.
معاون فرماندار شهرستان جم اظهار داشت: شهرستان جم به دلیل کوهستانی بودن، مسیرها خطرناکی دارد که میطلبد رانندگان به خصوص در ایام تعطیلات نوروزی با دقت و با حوصله و با رعایت موارد ایمنی رانندگی کنند.






